πετράδια

Επίλεξε ένα Πετράδι και Μάθε τι Κουβαλάς Μέσα σου

Γράφει ο Σύρος Μακρής

Επίλεξε ένα πετράδι και μάθε τι αποκαλύπτει για σένα ή πως θα μπορούσε να σε βοηθήσει ενεργειακά στην περίπτωση που θα ήθελες να τον αποκτήσεις. Αφιέρωσε λίγο χρόνο τους έξι λίθους που βλέπεις παραπάνω. Χωρίς να το σκεφτείς πολύ, ξεχώρισε έναν, αποφεύγοντας να το κάνεις με βάση το αγαπημένο σου χρώμα, αλλά με βάση εκείνον που σου τράβηξε την προσοχή περισσότερο από όλους, αυτή τη δεδομένη στιγμή. Ας δούμε τι σημαίνει το πετράδι που διάλεξες:

Λίθος # 1 – Οπάλιο

Το Οπάλιο είναι διακριτικό αλλά εξαιρετικά ενεργειακό. Είναι ιδανικό για διαλογισμό, ενώ βελτιώνει την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα, ειδικά την πνευματική. Υποδεικνύει ότι θέλεις ελευθερία στη ζωή, περισσότερο από τη φασαρία του πολιτισμού. Είσαι άνθρωπος που νιώθεις την ανάγκη να “αποσυνδέεσαι” προκειμένου να βρεις την γαλήνη, κάπου όπου οι αισθήσεις σου και οι εσωτερικές σκέψεις σου υπερισχύουν.

Δείχνει, επίσης, ότι έχεις ξεπεράσει τις “μπόρες” της ζωής και τώρα είσαι πολύ πιο δυνατός και σοφότερος. Κουβαλάς, όμως, ακόμα τα σημάδια τους, αλλά όπως ο λίθος, μπορεί να ξεπλυθεί, το ίδιο θα γίνει και με σένα α το φροντίσεις. Είσαι ευαίσθητος και ήπιος, ενώ φαίνεται να έχεις ανάγκη από κάποιον να σε φροντίζει και να σε προστατεύει

Διαβάστε επίσης: Διάλεξε ένα Θεραπευτικό Κρύσταλλο και Λάβετε ένα Προφητικό Μήνυμα

Λίθος # 2 – Μαλαχίτης

Ο Μαλαχίτης χαρακτηρίζει το βαθύ θεραπευτικό πράσινο της φύσης και αντιπροσωπεύει την έμφυτη ομορφιά των λουλουδιών, των δέντρων, των ριζών και των φυτών. Είναι ένας λίθος μετασχηματισμού που βοηθάει στην αλλαγή των καταστάσεων και την παροχή πνευματικής ανάπτυξης.

Αποκαλύπτει ότι οι μεγάλες αλλαγές της ζωής βρίσκονται στον ορίζοντα, για σένα. Πολλές αλλαγές θα είναι πνευματικής φύσεως. Ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις αλλαγές στην ερωτική σου ζωή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσεις τις επιλογές που σου δίνονται για να κάνεις το μεγάλο σχέδιο της ζωής σου

Δυσκολεύεσαι με τους αρνητικούς ανθρώπους και πρέπει να περιορίσεις το χρόνο σου μαζί τους. Απόφυγε να εκθέτεις το εαυτό σου και να μην τον ξεδιπλώνεις σε άλλους αθρώπους. Μάθε να λες «όχι» σε ό,τι σε ενοχλεί ή σε παρενοχλεί. Αλλά μη σταματήσεις να στέλνεις την όμορφη ακτίνα φωτός που εκπέμπεις. Γνώρισε τις ανάγκες σου και βάλε όρια στον εαυτό σου και στην ζωή σου Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι δεν πρέπει μόνο να δίνεις αλλά και α παίρνεις. Η ισορροπία είναι το κλειδί.

Λίθος # 3 – Ηλιόλιθος

Ο Ηλιόλιθος είναι το πετράδι της αφθονίας. Ενθαρρύνει την ανεξαρτησία και την πρωτοτυπία, είναι ιδανικός στην αποκάλυψη ταλέντων ενώ προσελκύει φήμη και απροσδόκητη ευημερία. Είναι ένα εξαιρετικός κρύσταλλος “καλής τύχης”. Εφόσον διάλεξες τον Ηλιόλιθο σημαίνει ότι είσαι αισιόδοξος και ότι το μέλλον είναι φωτεινό όπως, άλλωστε, μπορεί να είναι για σένα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Φρόντισε να αφιερώνεις πολύ χρόνο απορροφώντας τη θεραπευτική ζεστασιά του ήλιου σε κάθε σου βήμα, όπου και αν βρίσκεσαι. Μην χάσεις την ηλιόλουστη διάθεσή σου! Σου αρέσουν τα πάντα να είσαι σωστά και τακτοποιημένα στον κόσμο σου, απλά και ισορροπημένα. Διαφορετικά, έχεις την τάση να υποφέρεις από άγχος ή ανησυχία. Σου αρέσουν τα οφέλη της ρουτίνας, της οργάνωσης, το να κάνεις λίστες εργασίας, Αλλά να θυμάσαι ότι τα πράγματα δεν μπορεί να είναι τέλεια όλη την ώρα. Μάθε να πηγαίνεις με τη ροή της ζωής.

Λίθος # 4 – Οψιδιανός που θυμίζει Μαόνι

Ο οψιδιανός είναι μια πέτρα γείωσης αλλά περιέχει επίσης ένα φλογερό στοιχείο. Είναι χρήσιμος για να αναπτύξεις τη δύναμη που απαιτείται προκειμένου να σταθείς στις δικές σου πεποιθήσεις εναντίον οποιουδήποτε εχθρού ή αντιπάλου. Το υποσυνείδητό σου προσπαθεί να σου πει ότι είναι καιρός να ξεπεράσεις τις παλιές συνήθειες και τις όποιες ρουτίνες και να δημιουργήσεις μια νέα ζωή. Θυμήσου πόσο τυχερός είσαι, δείξε ευγνωμοσύνη και μην αφήνεις τη ζήλια να σέρνει το μυαλό σου.

Προσπαθείς για την τελειότητα που πολλές φορές οδηγεί σε απογοήτευση όταν αισθάνεσαι ότι δεν σου “βγαίνει”. Ωστόσο, μάθε ότι είσαι αρκετά καλός, είτε το πιστεύεις είτε όχι. Καλύτερα φρόντισε το κυνήγι για την αριστεία παρά για την τελειότητα, καθώς η αριστεία είναι πιο εύκολα επιτεύξιμη και δεν αφήνει περιθώρια του στυλ ότι δεν είσαι αρκετά καλός.

Λίθος # 5 – Χαολίτης

Ο Χαολίτης ή Χαουλίτης, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να έχεις κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, επειδή μπορεί να σε βοηθήσει να εστιάσεις και να συγκεντρώσεις το μυαλό σου. Μπορεί να προάγει την ηρεμία του νου και να απομακρύνει κάθε τι που αποσπά την σκέψη. Βοηθάει να απαλλαγείς από το άγχος καθώς είναι ένας αγχολυτικός λίθος που φέρνει ηρεμία

Είσαι ανοιχτόμυαλος τύπος που λαμβάνει μηνύματα από την “άλλη πλευρά”, ακόμα και αν δεν το συνειδητοποιείς. Αυτά τα μηνύματα μπορεί να προέρχονται από άλλα κοσμικά όντα ή συγγενικά και αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει από την ζωή. Πιθανότατα είσαι εξοικειωμένος με ζωντανά όνειρα, κατά περιόδους, με οράματα αλλά και με τη συγχρονικότητα.

Είναι καιρός να αφήσεις κάτι που δεν σε εξυπηρετεί πλέον. Είναι μια επιλογή που μόνο εσύ μπορείς να κάνεις και κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει για σένα. Ακόμα κι αν θεωρείς ότι έχεις “βαρύνει”, μην δώσεις τη “δύναμή” σου σε κάποιον άλλο. Όταν επιτρέπεις σε άλλους να πάρουν πρωτοβουλίες για τη ζωής σου, τότε τους δίνεις τη δύναμη να την ελέγχουν και να την φτιάχνουν όπως εκείνοι θέλουν. Πάρε τα πράγματα στα χέρια σου.

Λίθος # 6 – Δαλματικός Ίασπις

Ο Δαλματικός Ίασπις συμβάλλει στην εναρμόνιση των συναισθημάτων και βοηθά στη διατήρηση της ηρεμίας, ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Είναι ένα θαυμάσιο πετράδι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις όταν θέλεις να επανεξετάσεις και να σκεφτείς τις παρελθούσες ενέργειες και αποφάσεις σου, όποτε κι αν παρουσιαστεί παρόμοια κατάσταση.

Αυτό το πετράδι δείχνει ότι είσαι λάτρης της διασκέδασης και πρέπει να κρατήσεις ζωντανό το παιχνίδι της ζωής. Αναζήτησε νέες περιπέτειες και δημιούργησε νέους φίλους. Η διασκέδαση θα κερδίσει την ημέρα σου. Πρέπει να απομακρύνεις κάποιες πεποιθήσεις που βασίστηκαν σε εμπειρίες παιδικής ηλικίας. Άφησε το παρελθόν που πονάει, συγχώρεσε, κοίτα μπροστά και προχώρα. Δημιούργησε πραγματικά τη ζωή που σου αξίζει.

theheartysoul.com Μετάφραση-Απόδοση diadrastika