Έσπασε τον Κώδικα των Μάγιας και ξεκλειδώνει τις χρονοπύλες τους, ισχυρίζεται ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το ημερολόγιο των Μάγια βρέθηκε συχνά στο προσκήνιο των θεωριών συνωμοσίας, ειδικά σε ό,τι αφορούσε το 2012 και τις προβλέψεις για μία κρίσιμη ημέρα, όπου για κάποιους αυτή σήμαινε καταστροφές ενώ για άλλους θα έφερνε αναγέννηση του πλανήτη και των ανθρώπων.

Τώρα, όπως αποκαλύπτει η express.co.uk, μία νέα περίεργη αξίωση έρχεται να αποκαλύψει τα μυστικά του ταξιδιού στο χρόνο.

Ο Timothy Alan, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει περάσει τα τελευταία πέντε χρόνια μελετώντας το Tzolkin, ημερολόγιο των Μάγια, πιστεύει ότι έχει τελικά σπάσει τον κώδικα που έκρυβε τα μυστικά του.

Έτσι, ο κ. Alan βρήκε στο YouTube το μέσο, για να φτάσουν σε όλο τον κόσμο τα παράδοξα νέα του. Ανέβασε, λοιπόν, μέρος της έρευνας του σε βίντεο, όπου εξηγεί τις εκπληκτικές ανακαλύψεις του. Λέει χαρακτηριστικά:

“Γεια σου συλλογική συνείδηση ​​αυτού του πλανήτη που ονομάζεται Γη.

Θέλησα να μοιραστώ μαζί σας το έργο μου, των τελευταίων πέντε χρόνων, σε όσο το δυνατόν ταχύτερο χρόνο.

Βρήκα αυτόν τον κρυμμένο κώδικα στο ημερολόγιο των Μάγια που ξεκλειδώνει αυτό που μπορείτε να δείτε εδώ – έναν κβαντικό στρόβιλο, σαν μια κβαντική συμφωνία για μια πνευματική τεχνολογία. Είναι μια πολυδιάστατη γλώσσα.

Το βρήκα κρυμμένο στο ημερολόγιο των Μάγιας”.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σύμφωνα με τον κ. Alan, τα ευρήματά του είναι απολύτως αληθινά και έχουν επαληθευτεί από έναν γέροντα της Γουατεμάλας ως “νόμιμο κώδικα” που βρέθηκε στο ημερολόγιο των Μάγιας.

Ο κώδικας που ισχυρίζεται ότι έχει ξεκλειδώσει, αποκαλύπτει τη μορφή ενός κβαντικού κωδικοποιημένου ελαφρού φράκταλ-συνείδησης που ενώνεται με το πολυΔιάστατο  πολυΣύμπαν.

Ο κ. Alan διευκρινίζει:

“Το ημερολόγιο των Μάγια επινοήθηκε για να χαρτογραφήσει την εξέλιξη της ανθρώπινης συνείδησης.

Είναι το κλειδί για την κατανόηση της αλήθειας της ύπαρξης του ανθρώπου – αν έμειναν κάποιοι”.

Ο κ. Alan ισχυρίστηκε τώρα ότι οι μυστικοί κώδικες του ημερολογίου που “έσπασε”, του επέτρεψαν να καταγράψει και να παράγει ένα “θεϊκό” χάρτη για ταξίδια στον χρόνο.

Σύμφωνα με την έρευνα του, όπως την παρουσιάζει, υπάρχουν δύο είδη πυλών: οι  Προσωπικές Πύλες Ενόρασης και ΧρονοΠύλες Διέλευσης.

Είπε ότι οι καρποί των έργων του πρέπει να φτάσουν σε όλη την ανθρωπότητα και να υπερκαμφθούν τα όποια προβλήματα που προκαλούν το χρήμα και η απληστία. Εξάλλου πρόκειται για μία ελεύθερη πνευματική τεχνολογία, όπως περιέγραψε.

Άραγε, μπορεί να ευσταθούν όλα όσα ισχυρίζεται ο κ. Timothy Alan; Θα το μάθουμε, μόνο αν πραγματικά αρχίσει να διαδίδει ολόκληρο τον κώδικα που κατάφερε να σπάσει.

Ίσως, μάλιστα, αυτά που περιγράφονται μέσα στους κώδικες των Μάγιας που ισχυρίζεται ότι έσπασε, να είναι η αρχή για να μάθει ο κόσμος ότι μπορεί να κάνει τέτοιου είδους ταξίδια, όπως άλλοι χρονοταξιδιώτες από το μέλλον, υποστηρίζουν ότι περίπου στα χρόνια μας  όλα αυτά θα ξεκινήσουν σιγά-σιγά να έρχονται στο φως

Αναζητήστε και τα βιντεάκια με τίτλους: “Unlocking the hidden Mayan KEYS code” και “Want a Time Travelling Map?”

diadrastika / Image by andres_canito_sal from Pixabay