ΜΑΥΡΟΣ ΘΟΛΟΣ σε ΦΕΓΓΑΡΙ του ΔΙΑ ίσως ΚΡΥΒΕΙ μία ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΠΟΛΗ (video)

[16/05/2018 - 12:31]

ΜΑΥΡΟΣ ΘΟΛΟΣ σε ΦΕΓΓΑΡΙ του ΔΙΑ
ίσως
ΚΡΥΒΕΙ μία ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΠΟΛΗ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα με τον Scott C. Waring στην σελίδα του ufosightingsdaily.com, στον κρατήρα Khensu, του Γανυμήδη, φυσικού δορυφόρου του Δία, υπάρχει ένα μαύρος θόλος.

Κατά την γνώμη του, όμως, δεν πρόκειται για κρατήρα, αλλά για μία κατασκευή από κάποιο υλικό που επιτρέπει μέρος του φωτός να περνάει μέσα αλλά φιλτράρει την επικίνδυνη ακτινοβολία από τον ήλιο και το διάστημα.

Ένα στοιχείο ακόμα, ότι μπορεί να πρόκειται για θόλο, είναι ότι φαίνεται να αντανακλά το φως του ήλιου.

Σίγουρα, δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα, αν πραγματικά αυτό που εντόπισε είναι και αυτό που πιστεύει ο ίδιος.

Ωστόσο, την αυθεντική φωτογραφία από την NASA μπορείτε να μελετήσετε και εσείς οι ίδιοι στον σύνδεσμο εδώ: https://images.nasa.gov/details-PIA01090.html

ΜΑΥΡΟΣ ΘΟΛΟΣ σε ΦΕΓΓΑΡΙ του ΔΙΑ ίσως ΚΡΥΒΕΙ μία ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΠΟΛΗ (video)

Ταυτόχρονα, υπάρχουν αρκετές επιστημονικές ενδείξεις που θα μπορούσαν να υπονοούν κάποιος είδος εξωγήινης ζωής, αλλά ενδεχομένως, όχι νοήμονος.

Επιπλέον, ο φυσικός δορυφόρος του Δία, θα μπορούσε να είναι ένας πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, καθώς είναι λίγο μεγαλύτερος από τον Ερμή και λίγο μικρότερος από τον Άρη.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να μάθετε πολύ περισσότερα σχετικά, ενώ στο επόμενο, θα δείτε ότι ο κρατήρας Khensu, μπορεί να μην είναι και ο μοναδικός που μπορεί να είναι τεχνητός.

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Discovered an extraterrestrial city under a dome on the moon Ganymede of Jupiter?

Το επόμενο βίντεο προχωράει μερικά ακόμα βήματα πιο πέρα, καθώς ο δημιουργός του ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει ολόκληρες πόλεις

Δείτε το και αφήστε μας την γνώμη σας στην συνέχεια παρακάτω, στα σχόλια:

Must See! ~ Alien Cities On Jupiter’s Moon, Ganymede ~2016

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ