Image by Pshenichka from depositphotos

Αρχαία αεροσκάφη αρχαίων αστροναυτών σε εικόνες και video

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η θεωρία των Αρχαίων Αστροναυτών δεν είναι κάτι καινούργιο. Υποστηρίζει την ύπαρξη εξωγήινων αστροναυτών που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας κατά το μακρινό παρελθόν.

Αυτοί οι επισκέπτες, είχαν σαφώς ανεπτυγμένη τεχνολογία, την οποία είτε μοιράστηκαν με τους ντόπιους γήινους, είτε οι τελευταίοι αποτύπωσαν σε βράχους, μάρμαρα, σπήλαια και αλλού, αυτά που έβλεπαν να χρησιμοποιούν οι “θεοί” που ήρθαν στον τόπο τους.

Υπάρχουν πάρα πολλά, σε όλη την υφήλιο, ευρήματα τέτοιου είδους εικονογραφήσεων που απεικονίζουν και εκθέτουν σχήματα, ιερογλυφικά και άλλα που, τις περισσότερες φορές παραπέμπουν κατευθείαν σε ιπτάμενα οχήματα που στην σύχγρονη ζωή μας έχουμε κατασκευάσει και χρησιμοποιούνται από ένα μεγάλο ή μικρό μέρος συνανθρώπων μας.

Κάποια από αυτά έχουν θεαθεί να πετάνε και στις μέρες μας, πάνω από τις μεγαλουπόλεις μας, γεγονός που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανόν, οι Αρχαίοι Αστροναύτες να μην έφυγαν ποτέ από όταν πρωτοήρθαν.

Επίσης, μπορεί να σημαίνει ότι ένα μικρό μέρος τους μπορεί να παρέμεινε περιμένοντας την επιστροφή των “θεών”.

Ίσως, ακόμα αυτοί οι “άγνωστοι” που πετούν και πληθαίνουν όσο περνάει ο καιρός, να είναι “ανιχνευτές” ή απλοί παρατηρητές που έχουν να δώσουν κάποια αναφορά, στους “θεούς”… -d-

Ας δούμε, τώρα, την ενδιαφέρουσα έρευνα από το erevnw.blogspot.gr

Αυτές οι φωτογραφίες είναι από την Αίγυπτο:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σέτι Άβυδος
Από δοκάρια στην οροφή του Ναού του Σέτι στην Άβυδο.
ελικόπτερο

Ελικόπτερο

Υποβρύχιο ΑΤΙΑ - USO

Υποβρύχιο ή USO ;
[USO, είναι οποιοδήποτε αντικείμενο ή φαινόμενο οπτικό ή μηχανικης ανίχνευσης άγνωστης προέλευσης που παρατηρήθηκε κάτω από το νερό και που παραμένει άγνωστος ακόμη και μετά από ενδελεχή έρευνα.]

zepelin
Sakara bird

Η Σακκάρα Bird ήταν διαστημόπλοιο;

Παρακάτω ένα από τα έργα τέχνης που ονομάζεται Gold Flyers βρέθηκε στην Κολομβία:

Gold flyer Colombia

Βιμάνας

βιμανας

Τα Βιμανα «Vimana» (=αστέρια), που αποτελούσαν ιπτάμενες μηχανές.

Οι αναφορές σε αυτές τις ιπτάμενες μηχανές είναι σύνηθες φαινόμενο στα αρχαία Ινδικά κείμενα, συμπεριλαμβανομένων των περιγραφών της χρήσης τους στον πόλεμο. Καθώς και να είναι σε θέση να πετάξουν μέσα στη γήινη ατμόσφαιρα και να ταξιδέψουν στο διάστημα και κάτω από το νερό.
Ένα από τα μεγάλα ινδικά έπη, το «Ραμαγιάνα», περιγράφει λεπτομερώς την ιστορία ενός ταξιδιού στο φεγγάρι μέσω ενός Βιμανα. Επρόκειτο για ιπτάμενα αντικείμενα που έβλεπαν οι Ινδοί στον ουρανό.
(Στα σανσκτρικικά οι Ινδοί μας αποκαλούν“Σαβαρτζνάνας Γιαβάνας”, που σημαίνει“Πάνσοφοι Έλληνες”.)

βιμανας

Και να μην ξεχνάμε ότι Αμερικανοί και οι ηγέτες του κόσμου έψαχναν για τεχνολογία “Vimana” στο Αφγανιστάν

Ταφος Ιησού

Τάφος του Ιησού – Ψάρια ή Αρχαίο διαστημόπλοιο;

diadrastika.com / erevnw / Image by Pshenichka from depositphotos.com