Τι μπορούν να δουν τα μωρά που δεν βλέπουν όταν μεγαλώσουν

Η ερώτηση αν μπορούν τα μωρά να δουν πνεύματα συζητείται πολύ. Ένα μωρό δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που βλέπει οπότε οι ενήλικες αναλαμβάνουν να το ερμηνεύσουν.

Από αυτά που ξέρουμε, θα μπορούσαν να βλέπουν έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο από αυτόν των ενηλίκων. Αυτό που όντως ξέρουμε είναι ότι οι ενήλικοι άνθρωποι δε βλέπουν τον κόσμο όπως πραγματικά είναι.

Η πραγματικότητα μας δεν είναι τίποτα άλλο από καθημερινά δημιουργήματα του εγκεφάλου.

Όταν γεννιούνται τα μωρά, είναι πολύ πιο κοντά στον πνευματικό κόσμο σε σχέση με τους ενήλικες, κάτι που υποδεικνύει ότι μπορούν να δουν τον κόσμο με κυριολεκτικά καινούργια μάτια.

Τα βρέφη δεν βλέπουν αυτό που βλέπουμε

Πριν εμβαθύνουμε σε οτιδήποτε υπερφυσικό θα μείνουμε στα αποδεικτικά στοιχεία.
Τα μωρά απλώς δεν βλέπουν τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν οι ενήλικες. Με τα χρόνια, ο εξωτερικός κόσμος θέτει τον εγκέφαλο μας να βλέπει πράγματα που δεν είναι υπάρχουν πραγματικά.

Ο εγκέφαλος μας προσθέτει χρώματα με βάση στο τι θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Αυτό συμβαίνει όλη μέρα, κάθε μέρα και μας αποκαλύπτεται μόνο όταν κοιτάμε οπτικές ψευδαισθήσεις. Ο εγκέφαλος μας φτιάχνει συνεχώς μικρές προσαρμογές που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο.

Τα νεογέννητα δεν έχουν αυτό το φίλτρο.

Ο εγκέφαλος τους δεν έχει ακόμα προγραμματιστεί να βλέπει τον κόσμο με συγκεκριμένο τρόπο και επομένως τον ερμηνεύουν όπως είναι- χωρίς τις παρεμβάσεις του ρυθμισμένου εγκεφάλου.

Η ικανότητα να βλέπουν την αληθινή πραγματικότητα διαρκεί μόνο γύρω στους πέντε μήνες σύμφωνα με τους ερευνητές.

Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, τα μωρά έχουν την ευκαιρία να δουν όλα τα είδη πραγμάτων που δεν μπορούν να δουν οι ενήλικες. Αν ισχύει αυτή η περίπτωση, μπορούν τα μωρά να δουν πνεύματα;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Λοιπόν, αν κάποιος θα μπορούσε, θα ήταν σίγουρα τα μωρά.

Εμπειρίες κοντά στον θάνατο

Από την στιγμή που τα μωρά δεν μπορούν να μας πουν τι βλέπουν πρέπει να βασιστούμε σε συγκεκριμένες αποδείξεις.

Το κοντινότερο που μπορούν οι ενήλικες να φτάσουν στον πνευματικό κόσμο είναι με εμπειρίες που τους φέρνουν κοντά στον θάνατο. Αλλά αυτοί που έχουν γυρίσει από τους νεκρούς μπορούν να περιγράψουν αυτό που βίωσαν- τουλάχιστον μέχρι ένα βαθμό.

Πολλοί άνθρωποι που υπέφεραν από μια εμπειρία θανάτου βίωσαν κάποιου είδους πνευματικής επαφής με τον πνευματικό κόσμο από την άλλη πλευρά.

Είδαν νεκρούς αγαπημένους τους ή εντελώς άγνωστα πνεύματα- και κάποιοι ανέφεραν ότι είδαν μια φιγούρα «φύλακα αγγέλου» γύρω τους.

Η γέννηση και ο θάνατος είναι οι δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος, οπότε είναι λογικό αυτοί που είναι κοντά σε κάτι από τα δύο να είναι περισσότερο προσδεμένοι στον πνευματικό κόσμο.

Ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που βίωσαν μια εμπειρία κοντά στον θάνατο έρχονται πίσω με λιγότερο φόβο, περισσότερη πνευματική διαίσθηση και μια περισσότερο παιδική άποψη για τη ζωή. Αυτό το γεγονός δεν αποτελεί έκπληξη καθώς αυτοί οι άνθρωποί κατά μια έννοια αναγεννιούνται.

Όταν οι ενήλικες φτάνουν κοντά στον θάνατο συχνά εκφράζονται σαν ένα παιδί που αναρωτιέται για τον κόσμο και άρα είναι λογικό ότι τα νεογέννητα θα είναι το ίδιο συνδεδεμένα με τον πνευματικό κόσμο.

Σημάδια ότι το μωρό σας βλέπει πνεύματα:

Αν και οι περισσότεροι γονείς φαίνεται να αγνοούν τα σημάδια ότι τα μωρά τους βλέπουν πνεύματα, είναι παρόντα σχεδόν σε κάθε νεογέννητο.

Προσπαθήσατε ποτέ να τραβήξετε την προσοχή ενός μωρού μόνο και μόνο για να το δείτε να γελά με κάτι αόρατο στη γωνία του δωματίου;

Αυτό το φαινόμενο είναι πολύ συνηθισμένο, αν και οι περισσότεροι το αποδίδουν στο ότι «τα μωρά είναι μωρά».

Εδώ είναι κάποια σημάδια που δηλώνουν ότι το μωρό σας βλέπει πνεύματα:

● Ενθουσιάζεται με κάτι που δεν μπορείτε να δείτε
● «Χαζογελά» ενώ είναι εντελώς μόνο του
● Δεν μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή του από ένα συγκεκριμένο μέρος του δωματίου
● Γελά με κάτι που δεν μπορείτε να δείτε
● Έχετε την αίσθηση ότι κάποιος σας παρακολουθεί όταν είστε μόνοι σας με το μωρό
Τα μωρά είναι εκ φύσεως συνδεδεμένα με τον πνευματικό κόσμο

Μπορούν τα μωρά να δουν πνεύματα;

Ίσως δεν θα μπορέσουμε ποτέ να το αποδείξουμε, αλλά αν έχετε βιώσει ένα από αυτά τα σημάδια είναι δύσκολο να τα αγνοήσετε.

Αν έχετε δει ποτέ τον τρόπο με τον οποίο ένα μωρό κοίτα το διάστημα σαν να βλέπει κάτι που δεν μπορείτε να δείτε, έχετε την αίσθηση ότι αυτοί οι μικροί άνθρωποι μπορούν να δουν πνεύματα.

Τα μωρά μπορούν να δουν τον αληθινό κόσμο, κάτι που οι περισσότεροι δεν μπορούμε.
Δεν περιορίζονται από την κατάσταση του εγκεφάλου κάτι που τους επιτρέπει να μεταβαίνουν από τον πνευματικό στον φυσικό κόσμο.

Ναι, τα μωρά πιθανόν να μπορούν να δουν πνεύματα, έτσι δώστε προσοχή την επόμενη φορά που το δικό σας θα δείξει ενδιαφέρον για κάτι που δεν μπορείτε να δείτε.

Δείτε και ένα video σχετικό με πως “βλέπει” ο εγκέφαλος:

Brain Games – Colour illusion

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

awakengr.com / Image by PublicDomainPictures from Pixabay