Βρες ποιο είναι το Ζώο Δύναμής σου, μέσα από ένα Σαμάνικο Ταξίδι

Ένα δυνατό, αυθεντικό σαμάνικο ταξίδι με συνοδεία τυμπάνου για να βρεις το Ζώο Δύναμης σου.

Οι σοφοί Σαμάνοι, δάσκαλοι και θεραπευτές πολλών παραδόσεων, πιστεύουν ότι κάθε άνθρωπος έχει ένα ή περισσότερα Ζώα Δύναμης που τον συντροφεύουν με την ενέργεια τους σε όλη του την ζωή, τον προστατεύουν και τον βοηθάνε στην εξέλιξη του!

Με αυτή την ειδική τεχνική – διαλογισμό – σαμάνικο ταξίδι θα βρει ο καθένας μας το δικό του Ζώο Δύναμης! Θα αναγνωρίσουμε το Ζώο Δύναμης μας, θα συνδεθούμε μαζί του και θα λάβουμε τις επιγνώσεις και τα δώρα που είναι κατάλληλα για να βελτιώσουμε την ζωή μας!

Όταν ένας άνθρωπος έχει επίγνωση της ύπαρξης αυτού του ζώου, είναι δυνατό να επικοινωνήσει μαζί του άμεσα και να του ζητήσει βοήθεια και καθοδήγηση. Γιατί στο ταξίδι της ζωής… δεν είμαστε ποτέ μόνοι…! Τα Ζώα Δύναμης μπορεί να είναι μικρά ή μεγάλα δεν έχει σημασία… από μια πεταλούδα έως έναν ελέφαντα… όλα έχουν να μας δώσουν το γιατρικό τους!

Διαβάστε επίσης: Το πνευματικό σας ζώο σύμφωνα με το ζώδιο σας

Προσοχή: Για διαλογισμούς, υπνοθεραπείες, σαμάνικα ταξίδια και κάθε είδους χαλάρωση θα πρέπει να είσαι σε άνετη θέση, καθιστός ή ξαπλωμένος και ποτέ εν κινήση, χωρίς να κάνεις καμία άλλη δραστηριότητα. Μην τα ακούς ποτέ όταν οδηγείς, εργάζεσαι, περπατάς ή ασχολείσαι με οτιδήποτε άλλο!

Δείτε πως γίνεται με την καθοδήγηση από το κανάλι της Liana Telioni:

Διαλογισμός- Βρες το Ζώο Δύναμης σου- Σαμάνικο Ταξίδι | Liana Telioni

Περισσότερες πληροφορίες για τα Ζώα Δύναμης, τι είναι, πώς μπορείς να αξιοποιήσεις την ενέργεια τους, για τα σαμάνικα ταξίδια και την αρχαία παράδοση των σοφών του Περού και του Αμαζονίου μπορείτε να δειτε Εδώ.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Image by Chräcker Heller from Pixabay