Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων που ζουν στη Γαία
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα με ορισμένους κύκλους, υποστηρίζεται πως υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων που ζουν στη Γαία, δηλαδή στον πλανήτη μας, την Γη. Το πως και από που προκύπτει αυτό είναι μία άλλη ιστορία, αλλά η σημαντικότερη θέση για τη γνώση των συγκεκριμένων πληροφοριών, επικαλούνται πηγές που προέρχονται από “εξωτικές” πηγές.

Λέγεται, λοιπόν, πως στον κόσμο μας, υπάρχουν τρεις ιδιόμορφες εκδοχές ανθρώπων. Κάθε μία από αυτές έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και μοναδικές ιδιότητες που τους ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες. Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάθε μία από αυτές.

Οι Γήινοι Άνθρωποι

Η πρώτη και πιο γνωστή κατηγορία ανθρώπων που ζουν στη Γη είναι οι γήινοι άνθρωποι.

Αυτοί είναι άνθρωποι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στον πλανήτη μας, ακολουθώντας τις φυσικές διαδικασίες αναπαραγωγής και εξέλιξης που χαρακτηρίζουν την ανθρώπινη φυλή.

Οι γήινοι άνθρωποι ζουν και εργάζονται στον πλανήτη Γη, προσαρμόζοντας τη ζωή τους στις συνθήκες και το περιβάλλον που τους περιβάλλει.

Οι Έλληνες με Ουράνια Καταγωγή

Η δεύτερη κατηγορία ανθρώπων που ζουν στη Γη είναι οι Έλληνες με ουράνια καταγωγή.

Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύεται ότι έχουν καταγωγή από τον ουρανό, είναι δηλαδή γεννήματα θεών – ενδεχομένως, θα μπορούσαμε να τους αποκαλέσουμε ημίθεους – και ζουν εδώ για χιλιάδες χρόνια. Αναπαράγονται μεταξύ τους και τα παιδιά τους διατηρούν τις ίδιες ιδιότητες με τους γονείς τους.

Οι Έλληνες με ουράνια καταγωγή θεωρούνται πολυσύνθετα όντα, με μια πλούσια ιστορία και πολιτισμό που αποτελεί τμήμα της ανθρωπότητας για αιώνες. Σε όλους ρέει ο λεγόμενος Ιχώρ.

Διαβάστε επίσης: Ιχώρ. Τι είναι και πως εισέρχεται στο σώμα μας

Υπάρχει μία ακόμα ενδιαφέρουσα περίπτωση:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η Ειδική Κατηγορία

Τέλος, υπάρχει μια τρίτη κατηγορία ανθρώπων που ζουν στη Γη και αυτή είναι εκείνη που μοιάζει πολύ με τα ανθρώπινα όντα, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι άνθρωποι.

Αυτά τα ξεχωριστά όντα έχουν έρθει από άλλες διαστάσεις ή άστρα με κοσμική αποστολή που μπορεί να ξεπερνά την κατανόηση μας.

Κάποιοι από αυτούς μπορεί να είναι εχθρική προς τον κοινό γήινο άνθρωπο και τον πλανήτη, ενώ υπάρχουν και οι φιλικοί που αγαπούν τους ανθρώπους και θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή και την εξέλιξή τους, όπως και της ίδια της Γης.

Παρόλο που η ύπαρξή τους μπορεί να φαντάζει υπερβολική, για πολλούς είναι μια αλήθεια που αξίζει να εξερευνήσουν.

Υπερβολή ή Φαντασία;

Με όλες αυτές τις κατηγορίες ανθρώπων που είναι πιθανό να ζουν στη Γη, είναι σημαντικό να θέτουμε ερωτήματα και να αναζητούμε απαντήσεις. Κατά πόσο μπορούν να ισχύουν οι δύο δεύτερες κατηγορίες; Είναι απλά υπερβολή ή φαντασία;

Οι απόψεις διίστανται και οι αποδείξεις είναι συχνά αντιφατικές, αλλά η αλήθεια μπορεί να κρύβεται πίσω από τις επιφανειακές εντυπώσεις.
Στο τέλος της ημέρας, η ανθρώπινη εμπειρία είναι πολύ πιο πολύπλοκη και μαγική από ό, τι θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Κάθε κατηγορία ανθρώπων που μπορεί να υπάρχουν και να ζουν στη Γη φέρνει μια μοναδική συνεισφορά στην ανθρώπινη κοινότητα και έναν ή περισσότερους προβληματισμούς.

Δεν αρκεί να απορρίπτουμε πράγματα που φαίνονται τρελά. Είναι σημαντικό, όμως, να μελετούμε επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα. Εμείς, οι γήινοι που δεν ανήκουμε στην β) ή την γ) κατηγορία, είμαστε σκεπτόμενοι. Ας σκεφτούμε και ας ψάξουμε, πριν κρίνουμε και αμφισβητήσουμε.

diadrastika / Image by Stefan Keller from Pixabay