Αυτό είναι το Επτασφράγιστο Μυστικό της NASA για τον Άρη

[09/06/2018 - 08:15]

Αυτό είναι το Επτασφράγιστο Μυστικό της NASA για τον Άρη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η αμερικανική Υπηρεσία Αεροναυπηγικής και Διαστήματος λέγεται ότι γνωρίζει πολλά και αποκαλύπτει πολύ λιγότερα στον κόσμο. Οι αποκαλύψεις που κάνει κατά καιρούς είναι απλά μία σταγόνα στον ωκεανό, συγκριτικά με όσα ξέρει, ισχυρίζονται πολλοί.

Πρόσφατα η NASA προχώρησε σε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση σχετικά με τις ανακαλύψεις του Curiosity Rover, του ρομποτικού μηχανήματος που βρίσκεται στον Άρη από το 2012 και περιπλανιέται στην επιφάνειά του, στέλνοντας στην Γη φωτογραφίες, κυρίως, από τα μέρη που τριγυρίζει εξερευνώντας τον κόκκινο πλανήτη.

Πολλές από αυτές, οι οποίες έχουν δοθεί στην δημοσιότητα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πολλών ανεξάρτητων ερευνητών, δείχνουν να παρουσιάζουν κατεστραμμένες κτιριακές δομές, γέφυρες, κομμάτια αρχαίας τεχνολογίας, ιπτάμενα αντικείμενα, ακόμη και κάποιο είδος ζώων, φυτών αλλά και όντων που μοιάζουν να είναι ανθρωπόμορφα.

Όπως είναι αναμενόμενο, η Αεροναυπηγική Υπηρεσία αλλά και κάθε είδους επίσημη αρχή, αμφισβητεί τις προαναφερθείσες εκτιμήσεις και τις θεωρεί όλες ως παρειδωλίες και παιχνιδίσματα του φωτός με την σκιά που, στο σύνολό τους, παραπλανούν το ανθρώπινο μάτι και το κάνουν να βλέπει ό,τι ο εγκέφαλος θέλει να δει. Ωστόσο, μπορεί όλες αυτές οι υποθέσεις να είναι απλές συμπτώσεις και ψευδαισθήσεις;

Στις 7/6/18 η NASA αποφασίζει να απελευθερώσει μία πολύ σημαντική πληροφορία στον κόσμο την οποία, όμως, μέχρι τότε κρατούσε σαν επτασφράγιστο μυστικό. Για ποιο λόγο τόση μυστικότητα; «Υπάρχει εμπάργκο από το περιοδικό Science», ανέφερε η ανακοίνωση της NASA.

Όπως και να έχει, οι ανακαλύψεις του Curiosity προβλήθηκαν σε ζωντανή συνέντευξη Τύπου αποκαλύπτοντας ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που επιβεβαιώνουν χωρίς καμία αμφιβολία την παρουσία οργανικών ουσιών στο έδαφος του πλανήτη Άρη.

Επιπλέον, μια βασική οργανική χημική ένωση, το μεθάνιο, εντοπίστηκε στην αρειανή ατμόσφαιρα, προερχόμενη από την επιφάνεια ή το υπέδαφος του πλανήτη, η οποία εμφανίζει έντονες εποχικές διακυμάνσεις.

Ο συνδυασμός αυτός αυξάνει κατά ασύλληπτο τρόπο κάθε είδους πιθανότητα για ύπαρξη και εντοπισμό αρχαίων μικροοργανισμών στον Άρη.

Μπορεί όλο αυτό να φαντάζει φυσιολογικό, ακατανόητο ή αδιάφορο σε αρκετούς από εμάς, μπορεί η NASA να μην βρήκε εξωγήινη ζωή όπως, ίσως, την φαντάζεται ο καθένας αλλά, σίγουρα, συμπλήρωσε ένα τεράστιο κομμάτι ενός παζλ πάνω στο οποίο οι θεωρίες συνωμοσίες περί ύπαρξης ζωής στον Άρη, έδιναν κι έπαιρναν και εξακολουθούν έως σήμερα.

Τώρα τις αναζωπύρωσε όλες, καθώς πριν λίγο καιρό είχε τεθεί ως θέμα στο Κογκρέσο η ύπαρξη ενός πανάρχαιου πολιτισμού στον Άρη.

Και όλο αυτό μαζί έρχεται και δένει καταπληκτικά με ένα έγγραφο της CIA που αναφέρεται σε όντα που κατοικούν στον πλανήτη Άρη, αλλά και με παλαιότερες μετρήσεις του Curiosity που λένε πως βρέθηκαν πυρηνικά ίχνη και ενδεχομένως κάποιος πυρηνικός πόλεμος αφάνισε έναν αρχαίο πολιτισμό στον Άρη, σύμφωνα με εκτιμήσεις επιστημόνων.

Άραγε, όλα αυτά μπορούν να στοιχειοθετήσουν ότι το πραγματικό μυστικό της NASA σχετικά με τον Άρη, δεν το έχει αποκαλύψει ακόμα, αλλά κρατείται επτασφράγιστο;

Επιπλέον, σε όλα αυτά η δισέγγονη του Αιζενχάουερ ισχυρίζεται ότι στον Άρη ήδη βρίσκεται μυστικά αμερικανικός στρατός.

Ποιός μπορεί να πει με σιγουριά;

Δείτε και ένα σχετικό βίντεο και αφήσετε τα σχόλιά σας στην συνέχεια παρακάτω:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Something Is Alive On Mars..

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ