Υπάρχουν Γυάλινες Πολιτείες στην Σελήνη που μας Κρύβουν

[01/08/2018 - 15:45]

Υπάρχουν Γυάλινες Πολιτείες στην Σελήνη που μας Κρύβουν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι αναρίθμητα τα πράγματα που μας κρύβουν για την Σελήνη. Υπάρχουν τόσα πολλά, τόσες ενδείξεις αλλά και τόσα στοιχεία που φανερώνουν ότι Σελήνη δεν είναι αυτό που μας λένε. Δεν είναι αυτό που μας δείχνουν. Δεν είναι ο νεκρός κόσμος που θέλουν να μας πείσουν. Ποτέ δεν ήταν.

Ήδη από την αρχαία Ελλάδα, ο δορυφόρος της Γης περιγράφεται, με πόλεις και κτίρια, μα όλα αυτά οι σκεπτικιστές τα θεωρούν παραμυθάκια της Χαλιμάς. Μα και όταν τους δείχνεις επίσημες φωτογραφίες της NASA με τεχνητές δομές στην επιφάνεια της Σελήνης, πάλι οι αρμόδιοι σκεπτικιστές σου εξηγούν πως πρόκειται για παρειδωλίες και παιχνίδια της σκιάς του φωτός.

«Μελέτησαν μιαν άλλη Γη, άγνωστη, την οποίαν οι αθάνατοι ονομάζουν Σελήνη, οι δε κάτοικοι της Γης Μήνην και η οποία έχει πολλά όρη, πολλές πόλεις, πολλά μέγαρα», μας λέει ο Πρόκλος.

Ποιοί μελέτησαν αυτή την «Άγνωστη Γη»; Για ποιό λόγο είναι «Άγνωστη Γη»; Δεν ήταν πάντα εκεί; Και πως γίνεται αφού είναι «Άγνωστη Γη» να ξέρουν πως υπάρχουν επάνω της, πόλεις και μέγαρα; Περίεργα πράγματα, δεν νομίζετε κι εσείς;

Πράγματι, σύμφωνα με τον Ίωνα Μάγγο, υπάρχουν δομές στην Σελήνη που κάποιοι έχτισαν. «Υπάρχουν», μάλιστα, «γυάλινα κατάλοιπα πόλεων της Σελήνης, από τον Μεγάλο Πόλεμο».

Είναι βέβαιος ότι: «Ναι, υπάρχουν τεράστιες κατεστραμμένες γυάλινες πολιτείες όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Όλοι απορούσαν γιατί στις αποστολές στην Σελήνη δεν φαινόντουσαν αστέρια στον ουρανό».

Και ποιός δεν έχει απορήσει, αν έχει προσέξει τις συγκεκριμένες εικόνες.

«Πως να φανούν;» αρχίζει να εξηγεί ο Ίων Μάγγος, «αφού προσσεληνώνονταν ανάμεσα στις κατεστραμμένες γυάλινες πολιτείες. Στον δε Νότιο Πόλο της, χρησιμοποίησαν κατά κόρον φίλτρο paint brush για να εξαφανίσουν τις πολιτείες, και την δεξαμενή πάγου με επιφάνεια 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα».

Κι αν αναρωτιέστε πως είναι τόσο βέβαιος και τόσο σίγουρος για όλα αυτά, μας εξηγεί:

«Αυτά τα βρήκε το διαστημόπλοιο Clementine του Αμερικανικού Ναυτικού !!! Αφήστε που μας δείχνουν γκρίζα την Σελήνη ενώ δεν είναι. Και προσέξτε την κατασκευή που φαίνεται μπλε στον κρατήρα Αρίσταρχο»!

Η Σελήνη, μας κρύβει πολλά. Ή μάλλον, για την ακρίβεια. Οι Αρμόδιες Επίσημες Αρχές μας Κρύβουν την Πραγματική Σελήνη. Μας κρύβουν αυτό που είναι στ’ αλήθεια.

Διαβάστε επίσης:
Σελήνη ή Λεβάν: Το Σκάφος Ελέγχου της Γης

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ