Οι «Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας» Αποκαλύπτουν
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν υπάρχουν εξωγήινες φυλές εκεί έξω που έχουν στην ουσία τα καλύτερα συμφέροντα της ανθρωπότητας; Σύμφωνα με το βιβλίο «Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας» του Μάρσαλ Βιαν Σάμερς (Marshall Vian Summers), υπάρχουν πράγματι κάποια εξωγήινα όντα που ανησυχούν ειλικρινά για το μέλλον του πλανήτη μας και των κατοίκων του.

Οι καλοπροαίρετοι εξωγήινοι

Λοιπόν, εάν εμφανίζονταν με κάποιο τρόπο, τι θα μας αποκάλυπταν αυτοί οι καλοπροαίρετοι εξωγήινοι σύμμαχοι και τι συμβουλές θα πρόσφεραν στην ανθρωπότητα; Το βιβλίο “Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας” ρίχνει φως σε αυτό το ενδιαφέρον θέμα, προσφέροντας ιδέες που αμφισβητούν τις προκαταλήψεις μας σχετικά με τις πιθανές αλληλεπιδράσεις μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων φυλών.

Διαβάστε επίσης: Οι Εξωγήινοι Περπάτησαν στη Γη σε ένα άγνωστο παρελθόν

Μία από τις βασικές αποκαλύψεις από το βιβλίο είναι ότι υπάρχουν εξωγήινες δυνάμεις που δρουν στον κόσμο μας, που επιδιώκουν να αποκτήσουν επιρροή και έλεγχο στην ανθρωπότητα για τους δικούς τους εγωιστικούς σκοπούς.

Ωστόσο, οι «Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας» υποστηρίζουν επίσης ότι υπάρχουν και άλλες φυλές που δεσμεύονται να προωθήσουν την ελευθερία και την κυριαρχία της ανθρώπινης φυλής.

Στη συνέχεια, με αφορμή το παραπάνω βιβλίο, αλλά διαχωρίζοντας τη θέση μου από αυτό, θα προσεγγίσω το θέμα από την δική μου οπτική γωνία.

Τι θα συμβούλευαν την ανθρωπότητα

Αυτοί οι καλοπροαίρετοι εξωγήινοι σύμμαχοι πιθανότατα θα συμβούλευαν την ανθρωπότητα να είναι σε εγρήγορση και διορατικότητα όταν πρόκειται για τις αλληλεπιδράσεις μας με άλλα όντα.

Θα μας προειδοποιούσαν να μην αποδεχόμαστε τυφλά τις προθέσεις οποιωνδήποτε εξωγήινων οντοτήτων και αντίθετα μας ενθάρρυναν να αξιολογήσουμε προσεκτικά τα κίνητρα και τις ατζέντες τους.

Επιπλέον, οι «Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας» πιθανότατα θα προέτρεπαν την ανθρωπότητα να αναλάβει την ευθύνη για το δικό της μέλλον, δηλαδή των ανθρώπων: να εργαστούν μαζί ως ένα ενοποιημένο και ενδυναμωμένο είδος.

Μπορεί να μας συμβουλεύσουν να δώσουμε προτεραιότητα στη διατήρηση του πλανήτη μας και στην ευημερία όλων των κατοίκων του, ενώ παράλληλα προετοιμαζόμαστε για τις πιθανές προκλήσεις και ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν από την επαφή με άλλες ευφυείς μορφές ζωής.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το μήνυμα

Στην ουσία, το μήνυμα από οποιουσδήποτε καλοπροαίρετους σύμμαχους της ανθρωπότητας θα μπορούσε να είναι, ένα μήνυμα ενδυνάμωσης και αυτοδιάθεσης.

Αντί να υποκύψουμε στον φόβο ή να ενστερνιστούμε αφελώς τις υποσχέσεις των αλλόκοτων όντων, να προσεγγίσουμε την προοπτική της επαφής με ανοιχτό μυαλό και αίσθηση κυριαρχίας.

Ουσιαστική προϋπόθεση σε όλο αυτό είναι η προστασία κάθε είδους και μορφής ζωής, μαζί και όλων των αγαθών που την αποτελούν και την εξελίσσουν, συμπεριλαμβανομένων των υλικών και πνευματικών, καθώς και η τήρηση των ατομικών για κάθε έμβιο ον δικαιωμάτων, ελευθεριών, επιλογών και αποφάσεων, ανθρώπινο και μη, όπως ορίζονται από τα ίδια.

Μπορεί να φαίνεται τραβηγμένο

Το μήνυμα των καλοπροαίρετων εξωγήινων συμμάχων μπορεί να φαίνεται τραβηγμένο σε κάποιους, αλλά αν υπάρχουν σύμμαχοι της ανθρωπότητας, θεωρώ πως θα παρουσιάζανε μια προοπτική που προκαλεί τη σκέψη και που θα μας προκαλούσε να επανεξετάσουμε τις θέσεις και τις υποθέσεις μας για την ζωή – όχι μόνο την εξωγήινη, αλλά και αυτή που βρίσκεται στη Γη και, ενδεχομένως, σε κάθε πλανήτη.

Είτε υπάρχουν στην πραγματικότητα κάποιοι σύμμαχοι της ανθρωπότητα είτε όχι, η ιδέα της επιδίωξης της συνεργασίας με άλλα ευφυή όντα με τρόπο που να εξυπηρετεί τα καλύτερα συμφέροντα της ανθρωπότητας είναι επιτακτική και επίκαιρη.

Τι πιστεύετε για την ιδέα των καλοπροαίρετων εξωγήινων συμμάχων; Πιστεύετε ότι υπάρχουν εξωγήινες φυλές που θέλουν πραγματικά να υποστηρίξουν και να βοηθήσουν την ανθρωπότητα;

diadrastika / Image by Larisa Koshkina from Pixabay