Γ. Καλογεράκης: Οι σύμμαχοι της ανθρωπότητας αποκαλύπτουν

Μετά το κβαντικό άλμα του γαλαξία, την επερχόμενη κοσμική νομοτέλεια και την έντονη παρουσία των Ολύμπιων στο ηλιακό μας σύστημα, ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ – ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.

ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΠΟ «ΑΓΑΠΗ» ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ «ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ » όπως είχε δηλώσει ο Στίβεν Χόκινγκ και μας καλούσε για αντίσταση στην εξωγήινη επέμβαση.

Ένας άλλος πάλι, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, δήθεν μεγάλος αστροφυσικός, υπάλληλος της ΝΑΣΑ, που «ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΕΡΓΟ» παρακολουθώντας έναν ασήμαντο αστεροειδή στο διάστημα, ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ «ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ».
Μάλλον θα πρέπει να ντρέπεται με το κατάντημά του.

Αστροφυσικοί που άφησαν τη σφραγίδα τους στο παγκόσμιο αστρονομικό γίγνεσθαι έχουν τελείως αντίθετη άποψη από τη βλακώδη γνώμη του:

 Ο Φον Μπράουν που έστειλε τον άνθρωπο στο φεγγάρι, απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφων:
«Οι εξωγήινες δυνάμεις είναι κατά πολύ ανώτερές μας. Δε γνωρίζουμε από που προέρχονται. Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Πιο πολλά δεν μπορώ να πω».

 Ο αστροφυσικός Dr. Μόρις Τζέσαπ του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, επικεφαλής του πειράματος της Φιλαδέλφειας, λίγο πριν τον αυτοκτονήσουν δήλωσε:

«Τα ΑΤΙΑ υπάρχουν και θα αποδείξω την ύπαρξή τους. Όλα τα φώτα στον ουρανό κατευθύνονται από λογικά όντα που εξυπηρετούν κάποια σκοπιμότητα, άγνωστη σ’ εμάς. Δεν υπάρχει περίπτωση τα παραπάνω φαινόμενα να είναι οφθαλμαπάτες, γιατί οι φωτογραφικοί φακοί δεν παθαίνουν παραισθήσεις και φωτογραφίζουν μόνον υπαρκτά αντικείμενα. Οι κατασκευές που παρατηρούνται στην επιφάνεια της σελήνης και έχουν εμφανισθεί τα τελευταία διακόσια χρόνια, είναι έργο νοημόνων όντων που έχουν βάση το εσωτερικό της σελήνης».

 Ο Αμερικανός Κάρλ Σαγκάν, ο μεγαλύτερος αστρονόμος του περασμένου αιώνα δήλωσε:
«Δεν αποκλείεται εξωγήινοι πολιτισμοί να διατηρούν βάση στο ηλιακό μας σύστημα. Προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας. Εμείς δεν τους καταλαβαίνουμε».

 Ο Αμερικανός Αστρονόμος Dr. Γουώλτερ Σάλιβαν δήλωσε:
«Οι αστρονόμοι σιωπούν για λόγους ασφαλείας. Τα ΑΤΙΑ επικοινωνούν με την αφετηρία τους και εμείς δεν τα καταλαβαίνουμε. Παράξενο θα ήταν αν πιστεύαμε ότι στα τόσα δισεκατομμύρια χρόνια ζωής του πλανήτη μας δεν τον επισκέφθηκαν εξωγήινοι».

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

 Ο Dr. Χέρμαν Όμπερθ, πρωτοπόρος των Πυραύλων δήλωσε:
«Εξωγήινες διάνοιες μας παρακολουθούν και μας έχουν επισκεφθεί από χιλιάδες χρόνια με τους ιπταμένους δίσκους τους».

 Ο Dr. Στάντον Φρήμαν, Αμερικανός Πυρηνικός είπε:
«Τα ΑΤΙΑ είναι εξωγήινα σκάφη κατασκευασμένα τεχνητά, που οδηγούνται από νοήμονα όντα».

Εκτός από το θλιβερό επιστημονικό κατάντημα των διεφθαρμένων επιστημόνων, οι επικυρίαρχοι αποφάσισαν να επιστρατεύσουν και πάλι τον εβραίο θεό σαν το πιο ισχυρό όπλο τους. Έτσι οργάνωσαν και κατευθύνουν στις ΗΠΑ την οργάνωση «Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας».

Ο σιωνισμός δεν ήξερε τι θα συμβεί μετά την 21.12.2012, αλλά και ο εβραίος Ζεκάρια Σίτσιν που προέβλεπε εξωφρενικά γεγονότα για τον πλανήτη μας, είχε διαψευστεί παταγωδώς με τις ανοησίες που έγραφε.

Γι’ αυτό θεωρήθηκε καλό να χρησιμοποιηθεί άλλο ένα, εφεδρικό σενάριο, με σκοπό την αντιμετώπιση του μεγάλου αριθμού των σκαφών της 7ης και 8ης Αποστολής του Διός και την έντονη παρουσία τους στο ηλιακό μας σύστημα.

Κυκλοφόρησε λοιπόν μια σειρά βιβλίων, με πρώτο εξ’ αυτών το:

«Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας», από τον Marshall Vian Summers μέσα στο οποίο αναφέρει ότι πριν από 12 χρόνια, μια ομάδα ατόμων από διαφορετικούς κόσμους, συγκεντρώθηκε σε μια τοποθεσία του ηλιακού μας συστήματος, κοντά στη Γη – δεν αναφέρει το πού – με σκοπό να παρατηρούν τις εξωγήινες επισκέψεις που γίνονται στον πλανήτη μας.

Από το κρυφό τους παρατηρητήριο, μπορούν να προσδιορίζουν τη ταυτότητα, την οργάνωση και τις προθέσεις εκείνων των εξωγήινων που επισκέπτονται τον κόσμο μας και να καταγράφουν τις δραστηριότητες των επισκεπτών. Αυτή η ομάδα παρατηρητών αποκαλεί τον εαυτό της «Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας».

Η εκδότης του βιβλίου Darlene Mitchell λέει:

«Η αληθινή ιστορία των Συμμάχων της Ανθρωπότητας, είναι ένα ηρωικό ταξίδι μιας μικρής ομάδας όντων από μια χούφτα κοντινών συστημάτων αστέρων. Στάλθηκαν στη Γη σε μια αποστολή από τους ελεύθερους κόσμους για να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για μια παράνομη και επικίνδυνη εισβολή που λαμβάνει χώρα στον κόσμο μας από εχθρικές δυνάμεις του σύμπαντος».

Το βιβλίο παρουσιάζει νέες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες μιας παράνομης παρέμβασης εξωγήινων και τα σχέδιά τους για την εκμετάλλευση των πόρων της Γης, την ανάληψη ανθρώπινης ηγεσίας και την απασχόληση της ανθρωπότητας ως εργατικού δυναμικού για την εξόρυξη πόρων.

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας αποκαλύπτουν ότι η Γη είναι μια σπάνια «ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ» σε ένα σύμπαν από άγονους κόσμους και ότι τα βιολογικά πλεονεκτήματα της Γης, όπως το νερό, τα φυτικά κύτταρα, το πλάσμα αίματος και τα γενετικά δομικά στοιχεία, αναζητούνται ιδιαίτερα από τις εχθρικές δυνάμεις του διαστήματος. Παρόμοιες ανοησίες έγραφε και ο Σίτσιν.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.

Οι συνομιλητές του Marshall Vian Summers ήρθαν για να προσφέρουν υπηρεσία σε ολόκληρο τον πλανήτη με τη μετάδοση της γνώσης σε όλη την ευρύτερη κοινότητα.

Εκπροσωπούν τους Σοφούς από πολλούς κόσμους, οι οποίοι έχουν ως ευρύτερο σκοπό να στηρίζουν τη ζωή. Η Σοφία τους είναι υπέρτατη. Οι ικανότητές τους είναι εξωπραγματικές. Η παρουσία τους είναι μυστική.

Ο Marshall Vian Summers κατάγεται από επισκοπική οικογένεια και χρίστηκε αρχηγός ενός νέου Θρησκευτικού κινήματος που ονομάζεται:

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ».

Στα κηρύγματά του προειδοποιεί τους οπαδούς του για ακραίες αλλαγές από εξωγήινους κινδύνους, ΣΥΜΠΛΕΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ «cabal».

ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ , όπως ο Μωυσής, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ, ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 9.000 ώρες συζητήσεων με μια αγγελική ομάδα.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΤΗ ΓΗ.

Ο Marshall Vian Summers αυτοχαρακτηρίζεται αγγελιοφόρος του θεού που ορίστηκε από τον θεό και την Αγγελική Συνέλευση ως προφήτης της τάξεως του Χριστού, του Βούδα και του Μωάμεθ. Έλαβε μια αποκάλυψη για μια περίοδο τριάντα ετών. Η ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.!!!!

Το φαινόμενο αυτό είναι παρόμοιο με αυτό του Καρόλου Τάζε Ρωσσέλ που ανακήρυξε τον εαυτό του ως «Έβδομο άγγελο της Αποκαλύψεως» και ίδρυσε την οργάνωση των «Μαρτύρων του Ιεχωβά».

Βέβαια ο Marshall Vian Summers προχώρησε πολλά βήματα μπροστά έτσι ώστε να ταυτίζεται απόλυτα και με τους σκοπούς της σιωνιστικής «cabal».

Τα βασικά συστατικά αυτής της «αποκάλυψης», που αποδίδονται σε «θεϊκές πηγές» είναι στην ουσία προειδοποιήσεις για μια εξωγήινη εισβολή στη Γη που ονομάζεται «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ».

Αυτό θα αποτελέσει και το εφαλτήριο της γενικευμένης παγκόσμιας αναταραχής καθώς και την αδόκιμη αλληλεπίδραση μεταξύ της Ανθρώπινης φυλής και εξωγήινων καταχθόνιων όντων!!!

*** Το 1981 σε ηλικία 32 ετών, ο Marshall Vian Summers ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ» ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

*** Η δεύτερη συνάντηση με την «Αγγελική Συνέλευση» έγινε μετά από ένα χρόνο και του δόθηκε η εντολή να «καταγράψει» το Μήνυμά τους για τον κόσμο.

*** Από τότε ταξιδεύει σε διάφορες τοποθεσίες, σε όλον τον πλανήτη, για να λάβει τη νέα «Αποκάλυψη του Θεού».

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ:
ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΑΡΚΩΣ,
ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ «Cabal»
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ,
ΚΑΤΩ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΗΣ.

ΠΗΓΗ:
«Ο ΘΕΪΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΤΟΥ
Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ
από Grigoris Makrinitsas
εδώ και εδώ / Image by Larisa Koshkina from Pixabay