Απανωτά Κύματα ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ στα ΝΗΣΙΑ της Ελλάδας. Τι Συμβαίνει;

Απανωτά Κύματα ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ στα ΝΗΣΙΑ της Ελλάδας. Τι Συμβαίνει;

29 Αύγουστος 2018

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κάτι πολύ περίεργο και μυστηριώδες φαίνεται να εκδηλώνεται στην Ελλάδα και ειδικότερα στα νησιά της Ελλάδας, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα μπορούσαν να είναι μία σειρά από τυχαία γεγονότα, μία σειρά από συμπτώσεις. Αλλά είναι πολλές για να είναι συμπτώσεις…

Το μυστήριο φαίνεται να ξεκινάει από την Αττική, 22/8, όταν χωρίς ρεύμα έμειναν πολλές περιοχές της Αθήνας. Από την Καλλιθέα, την Δάφνη και το Παγκράτι, έως την Καισαριανή, Αγία Παρασκευή, Μελίσσια. Από Γλυφάδα μέχρι και Κηφισιά. Σχεδόν η μισή Αττική έμεινε στο σκοτάδι σε ένα πρωτοφανές μπλακ άουτ που κράτησε αρκετές ώρες, όπως μεταφέρουμε συνοπτικά από το iefimerida.gr

Αλλά, χωρίς ρεύμα έμεινε από τις 5.30 τα ξημερώματα της 26/8 και η Ύδρα, όταν προκλήθηκε μπλακ άουτ στο νησί. Επιπλέον, κάτοικοι και τουρίστες έμειναν χωρίς νερό, καθώς η υδροδότηση του νησιού δεν λειτουργούσε, αφού γίνεται με αντλιοστάσια που λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα, όπως ενημερωνόμαστε από το protothema.gr.

Στις 28/8, σοβαρό πρόβλημα ηλεκτροδότησης φαίνεται να αντιμετωπίζει η χώρα της Σκοπέλου, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, αυτή τη φορά λόγω των πολύ έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στο νησί.

Την ίδια μέρα 28/8, στην Λέσβο, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ και μας μεταφέρει το iefimerida.gr, βλάβη στην ηλεκτροδότηση παρουσιάστηκε στον υποσταθμό της ΔΕΗ, πιθανότατα λόγω πτώσης κεραυνού, που αρχικά άφησε χωρίς ρεύμα το ανατολικό μέρος, αλλά στη συνέχεια το μπλακ άουτ γενικεύτηκε σε όλο το νησί.

Αλλά το μυστήριο των διακοπών ρεύματος δεν τελειώνει εδώ, καθώς όπως διαβάζουμε στο protothema.gr, ήρθε και η σειρά της Τήνου, όπου, μάλιστα, ο Δήμος προέβη σε εξώδικη διαμαρτυρία καθώς λόγω της βλάβης ηλεκτροδότησης δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι μονάδες αφαλάτωσης, με αποτέλεσμα, όπως και η Ύδρα παρόμοια και η Τήνος να μείνει χωρίς νερό για ώρες.

Τέσσερα νησιά, σε τρεις μέρες, τα περισσότερα το ίδιο χρονικό διάστημα. Πολύωρες βλάβες ηλεκτροδότησης, σε μεγάλη έκταση, κάποιες φορές ακόμα και στο 100% των νησιών.

Τι συμβαίνει; Άραγε θα υπάρχει συνέχεια; Ποιο νησί θα ακολουθήσει;

Αρχικά έγινε κάποια εκτίμηση, ίσως, αρκετά τραβηγμένη, ότι θα μπορούσε να ευθύνεται το γεγονός ότι σύμφωνα με στοιχεία του spaceweather.com πρόσφατα το μαγνητικό πεδίο της Γης έπεσε «θύμα» μια γεωμαγνητικής καταιγίδας κλάσης G-3 η οποία έφτασε πολύ ξαφνικά και απρόβλεπτα στη Γη μετά από μια ηλιακή έκρηξη.

Μία άλλη θεωρία που θα μπορούσε να δικαιολογεί τα παραπάνω συμβάντα αλλεπάλληλων κυμάτων μπλακ άουτ στα νησιά της Ελλάδας, είναι το Φαινόμενο της Αντήχησης, όπως μπορεί να συμβαίνει και με τα συνεχόμενα αεροπορικά δυστυχήματα, συγκρούσεις τρένων κλπ.

Διαβάστε επίσης: Γιατί Όταν Πέφτει ένα Αεροπλάνο Πέφτει και ένα Δεύτερο και ένα Τρίτο σε Σύντομο Χρονικό Διάστημα;

Αν αποκλείσουμε αυτές τις “τρελές” θεωρίες συνωμοσιογραφικού περιεχομένου, τι άλλο μένει για να δικαιολογήσει τα απανωτά κύματα μπλακ αουτ στα νησιά της Ελλάδας, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

diadrastika.com

loading...