Μητρικό Σκάφος προκαλεί Μπλακ Άουτ στην Ελλάδα
Καλλιτεχνική απεικόνιση από Enrique Meseguer στο Pixabay

Μητρικό Σκάφος προκαλεί Μπλακ Άουτ στην Ελλάδα
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο φαντασίας, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

22/8/2018, χωρίς ρεύμα βρέθηκαν πολλές περιοχές της Αθήνας. Σχεδόν η μισή Αττική έμεινε στο σκοτάδι σε ένα πρωτοφανές μπλακ άουτ που κράτησε αρκετές ώρες, σύμφωνα με το iefimerida.gr. Χωρίς ρεύμα έμεινε από τις 5.30 τα ξημερώματα της 26/8/2018 και η Ύδρα, όταν προκλήθηκε μπλακ άουτ στο νησί. Επιπλέον, κάτοικοι και τουρίστες έμειναν χωρίς νερό, καθώς η υδροδότηση του νησιού δεν λειτουργούσε, αφού γίνεται με αντλιοστάσια που λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα, όπως ενημερωνόμαστε από το protothema.gr.

Στις 28/8/2018, σοβαρό πρόβλημα ηλεκτροδότησης φαίνεται να αντιμετωπίζει η χώρα της Σκοπέλου, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr. Την ίδια μέρα, στην Λέσβο, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ και μας μεταφέρει το iefimerida.gr, βλάβη στην ηλεκτροδότηση παρουσιάστηκε στον υποσταθμό της ΔΕΗ, με το μπλακ άουτ να γενικεύεται σε όλο το νησί. Την ίδια μέρα, όπως διαβάζουμε στο protothema.gr, ήρθε και η σειρά της Τήνου, οπότε δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν οι μονάδες αφαλάτωσης, με αποτέλεσμα, όπως και η Ύδρα, παρόμοια και η Τήνος, να μείνει χωρίς νερό για ώρες.

Πολύωρες βλάβες ηλεκτροδότησης, σε μεγάλη έκταση, κάποιες φορές ακόμα και στο 100% ολόκληρων δήμων και νομών. Όλες, συνέβησαν περίπου το ίδιο χρονικό πλαίσιο. Τους πιθανούς λόγους μπορεί ο καθένας να βρει στα παραπάνω λινκ ή όπου αλλού επιθυμεί. Ωστόσο, επινόησα μία ιστορία φαντασίας για το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, αν ένα μητρικό σκάφος εξωγήινης προέλευσης έπλεε πάνω από τον εναέριο χώρο της Ελλάδας αλλά και γενικότερα του πλανήτη.

Απανωτά Κύματα Μπλακ Άουτ φέρνει Μητρικό Σκάφος

Κάτι πολύ περίεργο και μυστηριώδες φαίνεται να εκδηλώνεται στην Ελλάδα και ειδικότερα στα νησιά της, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα μπορούσαν να είναι μία σειρά από τυχαία γεγονότα, μία σειρά από συμπτώσεις. Αλλά είναι πολλές για να είναι συμπτώσεις. Στην πραγματικότητα, πρώτα όλα τα ραντάρ του στρατού, του ναυτικού και της αεροπορίας των ΗΠΑ, Ρωσίας, Κίνας και Ιαπωνίας άρχισαν να δείχνουν κάτι τεράστιο που πλησίαζε από τα ανατολικά. Ακόμα και το spaceweather έδειχνε ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης έπεφτε «θύμα» μια γεωμαγνητικής καταιγίδας κλάσης G-3 με τάσεις να γίνει G-4, η οποία έφτασε πολύ ξαφνικά και απρόβλεπτα στη Γη μετά από μια ηλιακή έκρηξη. Όμως, δεν υπήρξε καμία ηλιακή έκρηξη.

Υπάλληλοι, αρμόδιοι, τεχνικοί, αξιωματούχοι, οι πάντες γύρω από τα ραντάρ, άρχισαν να δουλεύουν πυρετωδώς για να εξακριβώσουν τι γίνεται, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωναν κυβερνήσεις και μιλούσαν με συμμαχικά κράτη για να δουν τι συμβαίνει στις χώρες τους. Ήταν ένα τεράστιο αντικείμενο διαμέτρου 500 χιλιομέτρων περίπου, κατέβαινε προς την επιφάνεια της Γης, σκορπίζοντας απανωτά μπλακ άουτ απ’όπου περνούσε. Ολόκληρες πόλεις βυθίζονταν στο σκοτάδι, η μία πίσω από την άλλη. Ανατολικές χώρες, Τουρκία, βόρεια Αφρική, Ελλάδα, Ιταλία, σταδιακά όλη η βόρεια εύκρατη ζώνη. Κάποιοι αναφέρθηκαν στο Φαινόμενο της Αντήχησης, όπως μπορεί να συμβαίνει και με τα συνεχόμενα αεροπορικά δυστυχήματα, συγκρούσεις τρένων κλπ. (Διαβάστε επίσης: Γιατί Όταν Πέφτει ένα Αεροπλάνο Πέφτει και ένα Δεύτερο και ένα Τρίτο σε Σύντομο Χρονικό Διάστημα;)

Κανείς πολίτης, ή οποιασδήποτε άλλος δεν έβλεπε αυτό που αποτυπωνόταν σε όλα τα ραντάρ, ένα στρογγυλό συμμετρικό σαν μεγεθυντικό φακός, πάχους πολλών χιλιομέτρων στο μέσον του. Ένας δίσκος. Ένας ιπτάμενος δίσκος που θα μπορούσε να χωράει μέσα του σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα και τα νησιά της. Είτε ήταν μέρα, είτε ήταν νύχτα εκεί που γινόταν το μπλακ άουτ, κανείς δεν έβλεπε τον ιπτάμενο λόγο. Όμως, απ’ όπου κι αν περνούσε ακολουθούσε μια σειρά εκρήξεων σε ηλεκτρικούς σταθμούς ή σοβαρές βλάβες στην ηλεκτροδότηση. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτό το πιο ανησυχητικό – ίσως, να ήταν και αναμενόμενο σε κάποιο βαθμό, όταν ένα Μητρικό Σκάφος πετάει στο ύψος των σύννεφων με σχετικά αργή ταχύτητα. Το παράδοξο ήταν κάτι άλλο.

Σε όλο το μήκος της διαδρομής του Μητρικού Σκάφους, χιλιάδες άνθρωποι που επηρεάζονταν από την πορεία της πτήσης, άρχισαν να κάνουν παράξενες σκέψεις. Τρύπωναν περίεργες ιδέες στο μυαλό τους, χωρίς να ξέρουν γιατί. Πολλές από αυτές ήταν αιρετικές, σε σχέση με τα πιστεύω τους. Πολλοί σκάλωναν. Δεν ήξεραν πως και για ποιο λόγο σκέφτονταν τόσο περίεργα. Ίσως να τους είχε επηρεάσει το ξαφνικό σκοτάδι από το μπλακ άουτ της περιοχής τους. Ωστόσο ήταν ένα γεγονός τελείως διαφορετικό.

Οι περίεργες σκέψεις έμοιαζαν με εικόνες σαν από χιουμοριστικά μιμίδια (memes) στο διαδίκτυο, αλλά ήταν γεμάτες με πληροφορίες ή/και αναφορές που έπαιρναν ή μπορούσαν να πάρουν χαοτικές διαστάσεις. Μερικές από αυτές ήταν: “Η επιστήμη και η τεχνολογία οφείλει να προσφέρει ανάπαυση και δημιουργικότητα.” “Οι άνθρωποι οφείλουν να φροντίζουν την πνευματική τους υγεία, σε ισορροπία με την σωματική.” “Οι μεγαλύτεροι θρίαμβοι των ευεργετών σημειώνονται όταν οι άνθρωποι αγαπούν αυτό στο οποίο εναντιώνονται.”

Μία επιπλέον εικόνα που συνόδευε σχεδόν κάθε σκέψη ήταν ένα όμορφα και ελκυστικά στολισμένο, μαλακό και αναπαυτικό κρεβάτι, με απολαυστικά και απαλά σκεπάσματα. Όμως, για όποιον ξάπλωνε ήσυχος και αμέριμνος σε αυτό που του προσφερόταν, στην άκρη, σε μια γωνιά παραμόνευε ο Προκρούστης έτοιμος να κόψει ό,τι περισεύει ή να τεντώσει τον ξαπλωμένο προκειμένου να επιτευχθεί ισότητα με το κρεβάτι και όλους όσους επιζούσαν μετά από αυτό.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όταν το μητρικό σκάφος πέρασε, απομακρύνθηκε και η επιρροή του μειώθηκε μέχρι που σταμάτησε να υφίσταται, οι περισσότεροι άνθρωποπι γύρισαν στις παλιές τους καθημερινές σκέψεις. Σκέψεις της ρουτίνας τους. Δεν ήταν λίγοι, όμως, κι εκείνοι που θέλησαν να το ψάξουν και να ανοίξουν κάποια βιβλία που το περιεχόμενό τους αποτελούσε τροφή για σκέψη.

Πέρα από τις φανερές βλάβες που προκάλεσε το Μητρικό Σκάφος με την είσοδό τους στον πλανήτη μας, τίποτε άλλο δεν συνέβη. Στη συντριπτική του πλειοψηφία, ο πληθυσμός της Γης δεν είδε ποτέ αυτό το σκάφος ή μέρος του. Κανείς δεν κατάλαβε ποτέ από που προήλθαν αυτές οι παράξενες σκέψεις. Ωστόσο, για πολιτικούς και αξιωματούχους διαφόρων κυβερνήσεων που ενημερώθηκαν για το συμβάν, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ήξεραν τι ήταν αυτό που έφερε τα μπλακ άουτ και τις ιδιόμορφες σκέψεις, αλλά δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν αν το Μητρικό Σκάφος ήταν εχθρικό ή φιλικό, κυρίως, όμως, δεν μπορούσαν να εννοήσουν αν οι παράξενες εικόνες στα μυαλά εκατομμυρίων ανθρώπων είχαν σκοπό να φέρουν αντίδραση ή ανάδραση.

diadrastika / Image by Enrique Meseguer from Pixabay