Δείτε ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ που μας ΚΡΥΒΟΥΝ μέσα από ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ Φωτογραφίες της NASA

[25/08/2018 - 11:36]

Δείτε ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ που μας ΚΡΥΒΟΥΝ μέσα από ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ Φωτογραφίες της NASA

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όλοι, ή τουλάχιστον οι περισσότεροι που ασχολούνται με τα μυστήρια των πλανητών, σίγουρα, έχουν δει τουλάχιστον μία φωτογραφία από τον πλανήτη Άρη. Όλοι ξέρουν ότι το χώμα του είναι κοκκινωπό, γι’ αυτό άλλωστε και τον ονομάζουν Κόκκινο Πλανήτη. Αλλά, μήπως τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι, όπως μας τα λένε και μας τα έμαθαν;

Κατά την αναζήτηση του ευρετηρίου της NASA για φωτογραφίες του Άρη, ο γνωστός ανεξάρτητος ερευνητής Scott C. Waring, έτυχε να «σκοντάψει» σε μερικές που αποκαλύπτουν το πραγματικό χρώμα του Άρη, το οποίο δεν είναι το γνωστό ερυθρωπό, το οποίο έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Σύμφωνα με τον Scott C. Waring, στην σελίδα του ufosightingsdaily.com, η NASA παίρνει τις φωτογραφίες του Άρη που λαμβάνει και τις «τοποθετεί» σε ψεύτικο χρώμα, το οποίο είναι ένα πολύ σκούρο καφέ έως ερυθρό. Είναι, δηλαδή σαν να παίρνεις μία έγχρωμη και να την κάνεις ασπρόμαυρη, οπότε δείχνει ως μία περασμένης εποχής. Με αυτό τον τρόπο, μπερδεύει τα μάτια.

Όπως μας εξηγεί ο ερευνητής, η NASA βάζει συχνά μια σημείωση κάτω από τις κόκκινες φωτογραφίες του Άρη ότι είναι σε FALSE COLOR, οπότε, αν και η NASA δεν δίνει καμία εξήγηση για το λόγο που το κάνει αυτό, αφήνει τον κόσμο να πιστεύει ότι ο πλανήτης Άρης, είναι κοκκινωπός, όπως για παράδειγμα σε αυτή την ερυθρωπή εικόνα: https://mars.nasa.gov/resources/8727/twin-peaks-in-super-resolution-right-eye/

Σε αυτές τις φωτογραφίες που βρήκε, υπάρχει η κανονική άποψη του Άρη, όπως εξακολουθεί να ισχυρίζεται ο ίδιος. Τα χρώματα των βράχων, του εδάφους και του ουρανού είναι πολύ γνώριμα στον καθένα από εμάς από την Γη. Είναι βράχια, πέτρες και έδαφος, όπως τα ξέρουμε στην Γη, ο ουρανός είναι γαλάζιος, όπως στην Γη και επιπλέον έχει σύννεφα, όπως στην Γη.

Γαλάζιος ουρανός στον πλανήτη Άρη:

Αν δεν ξέρετε ότι οι φωτογραφίες προέρχονται από τον Άρη, ο καθένας θα νομίζει ότι πρόκειται για κάποιο μέρος στον πλανήτη μας, στο πλανήτη Γη.

Για ποιο λόγο η NASA δεν θέλει να γνωρίζουμε πως είναι πραγματικά ο αυθεντικός πλανήτης Άρης; Μήπως γιατί είναι ή θα μπορούσε να είναι τόσο φιλόξενος όσο υποστηρίζουν πολλές θεωρίες συνωμοσίας; Μήπως γιατί δεν υπήρξε μόνο κάποτε, στο πολύ μακρινό παρελθόν, ζωή εκεί, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει και στις μέρες μας;

Μήπως γι’ αυτό έχουν «φαγωθεί» όλοι να στείλουν επίσημες επανδρωμένες αποστολές στον Άρη στα επόμενα χρόνια; Και, λέμε «επίσημες αποστολές» διότι αν λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας, τους λεγόμενους συνωμοσιογράφους, υποτίθεται ότι υπάρχουν ήδη εκεί άνθρωποι που συνεργάζονται σε κάποιο επίπεδο με τους εκεί κατοίκους…

Εσείς τι πιστεύετε; Για ποιόν άλλο λόγο να κρύβουν τα πραγματικά χρώματα του φυσικού εδάφους της επιφάνεια του Άρη; Για ποιον άλλο λόγο να κρύβουν τον γαλάζιο ουρανό με τα λευκά σύννεφα. Μέσα από αυτά τα ερωτήματα θα μπορούσαν να προκύψουν άνετα νέες πολυάριθμες θεωρίες συνωμοσίας. Σας αφήνουμε να τις σκεφτείτε, εσείς, μόνοι σας.

Σύννεφα στον πλανήτη Άρη:

Παρακάτω είναι μερικές διευθύνσεις αυθεντικών φωτογραφιών από τον Πλανήτη Άρη, όπως τις έχει η NASA σε διάφορα αρχεία της. Πατήστε επάνω τους για να δείτε πως είναι πραγματικά ο λεγόμενος «Κόκκινος Πλανήτης» ο οποίος. τελικά και εκ των πραγμάτων, μοιάζει πολύ με την Γη:

Εικόνες που αποκτήθηκαν από το Spirit Mars Exploration Rover μέχρι πριν να διακοπεί η επαφή του, στις 22/03/2010.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ