Φωτογραφία από Dieter Staab στο Pixabay

Κιτρίνης. Ο Λίθος του Πλούτου και της Καλοτυχίας που Λίγοι Γνωρίζουν

Mια από τις βασικότερες επιθυμίες στην εποχή που ζούμε, είναι η αφθονία στον οικονομικό τομέα, η τύχη σε μια επαγγελματική πορεία ή ένα νέο ξεκίνημα. Η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητα σε κάθε βήμα μας. Ο Υπέροχος Λίθος Κιτρίνης είναι ο πλέον θεραπευτικός λίθος σε θέματα πλούτου, ευημερίας, αφθονίας και σε θέματα αισιοδοξίας. Ο Κιτρίνης λέγεται πως είναι η πέτρα του Ήλιου, με τις αχτίδες και τους ιριδισμούς της φωτίζει με αισιοδοξία και τύχη. Η ονομασία του προέρχεται από τη Γαλλική λέξη «citron» που σημαίνει λεμόνι, προφανώς από το κίτρινο χρώμα του.

Διαβάστε επίσης: 7 τρόποι να φέρουμε περισσότερη καλή τύχη στη ζωή μας

dΑν και όλα αυτά που θα μεταφέρουμε στη συνέχεια δεν έχουν κάποιο επιστημονικό υπόβαθρο και θεωρούνται ξεπερασμένες δοξασίες του παρελθόντος, λέγεται και πιστεύεται πως λειτουργούν σαν αρχέτυπα που προσφέρουν απλόχερα τις “μαγικές” ιδιότητες που τους έχουν αποδοθεί, σε όσους θέλουν και επιλέγουν να πιστεύουν σε αυτές. Θα μπορούσε κάποιος να το κατατάξει στα γούρια που τόσο είναι συνυφασμένα με την παράδοσή μας.d

Η Ελκτική του δύναμη προσφέρει πλούτο, ευημερία και άφθονα υλικά και πνευματικά αγαθά. Μας βοηθά στην επαγγελματική πρόοδο, τη θετική κοινωνική δράση και φέρνει σταθερότητα και τύχη. Χαρίζει αγάπη και ζωή και οικογενειακές υποθέσεις. Τονώνει και αναζωογονεί την ενέργεια σε όλα τα επίπεδα, φέρνει κοντά μας τη χαρά και την επιτυχία. Επίσης μπορεί να εξασφαλίσει την ερωτική αφοσίωση και τη συζυγική πίστη. Χαρίζει ευδιαθεσία, αισιοδοξία, ευεξία, διαύγεια και καθαρή σκέψη.

Ο Κιτρίνης μετατρέπει τις αρνητικές ενέργειες σε θετικές, δίνει ψυχική επίγνωση και αίσθημα ασφάλειας, ενώ ξεμπλοκάρει παγιδευμένα και καταπιεσμένα συναισθήματα. Απομακρύνει την αρνητικότητα, τις φοβίες, τους φόβους και εξασφαλίζει έναν άνετο ύπνο χωρίς εφιάλτες. Διώχνει εμμονές και τους εθισμούς και τις αυτοκαταστροφικές τάσεις. Προστατεύει τον κάτοχο του από τους εχθρούς και από τις φιλονικίες.

Διαβάστε επίσης: Θεραπευτικοί Κρύσταλλοι και η Σημασία τους

Επίσης βοηθά το διαλογισμό και τις αναδρομές. Χρήσιμος σε περιόδους νηστείας και εξαγνισμού. Ενισχύει τη μνήμη, αφυπνίζει τον εσωτερικό εαυτό και διευκολύνει την έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων. Ένας κιτρίνης σε εκκρεμές καθαρίζει το αιθερικό πεδίο και ευθυγραμμίζει τα Τσάκρας. Απαραίτητος στις μαντείες, στις μεταφυσικές και πνευματικές εργασίες. Επίσης σχετίζεται με τη γνώση και την αντίληψη και γι αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αποστήθιση και την κατανόηση, ειδικά στους μαθητές και στους σπουδαστές αλλά και όσους προσπαθούν να μάθουν κάτι.

Ο Κιτρίνης με την θεραπευτική του ιδιότητα καταπολεμά τη νευρικότητα, τις ημικρανίες, τις νευραλγίες και όλες τις ψυχοσωματικές ασθένειες. Διώχνει τα συμπτώματα της χρόνιας κόπωσης και προσφέροντας ενέργεια σε όλο το σώμα.
Εξισορροπεί τη λειτουργία του θυρεοειδούς και καταπραΰνει τις ανισορροπίες της έμμηνης ρύσης και τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.

Πολλοί τοποθετούν μια μικρή πέτρα στο πορτοφόλι τους ή στην ταμειακή μηχανή της επιχείρησης τους, ενώ μπορούν να την κρατούν σε ένα πολύ σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού, λαμβάνοντας ενεργειακά καλοτυχία και σοφία στον οικονομικό τομέα. Λέγεται πως αυτός που έχει Κιτρίνη στην κατοχή του μπορεί να διακρίνει με ωριμότητα και λογική τις σωστές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα και να αποφύγει τις όποιες κακοτοπιές μπορούν να του στοιχίσουν. Καθαρίζεται με λευκό φασκόμηλο και φορτίζεται στον ήλιο. Προσοχή στην παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο γιατί αποχρωματίζεται.

ilovezen.gr και indira.gr / Image by Dieter Staab from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.