7 Σημάδια ότι Έχετε Συναντήσει Έναν Άγγελο ΑΛΛΑ Δεν το Αντιληφθήκατε. Πως να τους Αναγνωρίσετε

 Στην βιβλιογραφία, οι άγγελοι σπάνια εμφανίζονται στους ανθρώπους με την πλήρη δύναμη και δόξα τους. Ένας άγγελος δεν ανοίγει καν τα φτερά του μπροστά στους ανθρώπους. Αγαπούν να μεταμφιέζονται σε καθημερινά ανθρώπινα όντα. Αλλά γιατί το κάνουν αυτό; Για να δώσουμε απάντηση σε αυτό πρέπει να κάνουμε μια μικρή αναδρομή.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο Φύλακας Άγγελος μου. Πως να επικοινωνήσω μαζί του

Ποιοι είναι οι άγγελοι;

Οι άγγελοι είναι ουράνιες οντότητες, μια εντελώς διαφορετική δημιουργία από την δική μας. Αν και πολλοί αποκρυφιστές πιστεύουν ίσως είναι μετενσαρκωμένοι φωτισμένοι άνθρωποι, συνήθως η προέλευση τους είναι διαφορετική. Έτσι δεν μπορούμε να κατανοήσουμε αυτά τα μεγαλοπρεπή όντα.

Γιατί οι άγγελοι επικοινωνούν μαζί μας;

Συνήθως μας παραδίδουν ένα μήνυμα όταν το χρειαζόμαστε. Αυτό το μήνυμα έρχεται από την Θεϊκή πηγή. (Θεοί ή Θεές)

Οι άγγελοι προέρχονται από τον Χριστιανισμό;

Όχι. Σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, οι άγγελοι είναι συνηθισμένοι σε πολλές αρχαίες παραδόσεις. Η απεικόνιση τους προέρχεται από την Αρχαία Ελληνική Θρησκεία. Η Θεά Ίρις είναι μια φτερωτή θεότητα- παραδίδει σημαντικά μηνύματα στους ανθρώπους από τους Θεούς του Ολύμπου. Άλλες ενδιαφέρουσες φτερωτές οντότητες- άγγελοι είναι ο Ύπνος ( Θεός του ύπνου), ο Όνειρος (Θεός των ονείρων) και ο Θάνατος (Θεός του Θανάτου). Οπότε όχι. Οι άγγελοι δεν προέρχονται μόνο από την χριστιανική ή εβραϊκή θρησκεία. Αν και έχουμε μάθει πολλά γι αυτούς από αυτές.

Διαβάστε επίσης: 7 σημάδια ότι ένας Άγγελος βρίσκεται στο πλευρό μας αυτή τη στιγμή

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι άγγελοι εμφανίζονται στους ανθρώπους;

Ναι! Μεταμφιέζονται και μεταμορφώνονται σε ανθρώπους ή ακόμα και ζώα για να παραδώσουν ένα μήνυμα. Γιατί; Φανταστείτε έναν φτερωτό άγγελο να εμφανίζεται και να σας λέει κάτι. Θα ήσασταν θαμπωμένοι και έκθαμβοι και θα αναγκαζόσασταν να υπακούσετε στο μήνυμα τους. Οι άγγελοι δεν προσπαθούν να μας αναγκάσουν για κάτι. Μας συμβουλεύουν. Γι αυτό μεταμφιέζονται. Με αυτόν τον τρόπο, δεν επηρεάζουν την ελεύθερη βούληση μας. Επιπλέον δε χρειάζεται να εμφανίσουν με σάρκα και οστά. Μπορούν να μας επηρεάσουν με πολλούς τρόπους.

Υπάρχουν οι φύλακες Άγγελοι;

Ναι, έχετε φύλακα Άγγελο. Βρίσκεται πάντα εκεί σας προστατεύει και σας συμβουλεύει συνέχεια. Μπορείτε να τον δείτε με πολλές μεταμφιέσεις ενώ προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας.

Σημάδια όταν συναντάτε έναν Άγγελο:

Σημάδι 1: Αλλαγή διάθεσης

Νιώθετε παγιδευμένοι σε σκοτεινά συναισθήματα και σκέψεις απόγνωσης. Μπορεί να είστε σε μια ήπια φάση κατάθλιψης ή και χειρότερα. Νιώθετε ότι περπατάτε σε αδιέξοδο. Ξαφνικά, ένας άγνωστος σας ζητά οδηγίες. Προσπαθείτε να τον βοηθήσετε. Αλλά κάτι στον τρόπο που χαμογελά και σας ευχαριστεί, σας κάνει να αισθάνεστε διαφορετικά. Νιώθετε ζωντανοί.

Διαβάστε επίσης: Σημάδια ότι είμαστε ένας απεσταλμένος Άγγελος στη Γη αλλά δεν το έχουμε αντιληφθεί

Οι άγγελοι δε χρειάζεται να κάνουν κάτι συγκεκριμένο για να σας βοηθήσουν. Ακόμα και η παρουσία τους αρκεί για να επηρεάσει τα συναισθήματα και να σας δώσουν ένα αέρα ελευθερίας και ευτυχίας. Η αγγελική αύρα είναι τόσο φωτεινή, που επηρεάζει όλους και όλα γύρω της.

Σημάδι 2: Αφύπνιση

Μετά από ακόμα μια βραδινή βάρδια γυρίσατε σπίτι. Εξουθενωμένοι από όλα τα χαρτιά που έπρεπε να υπογράψετε νωρίτερα συν την επιπλέον δουλειά που πρέπει να κάνετε απόψε. Είναι ακόμα μια μέρα. Μετά βίας σκέφτεστε κάτι άλλο εκτός από τις υποχρεώσεις σας. Αλλά κάτι παράξενο συνέβη την προηγούμενη μέρα όταν γυρίζατε σπίτι. Κάτι διαφορετικό. Ήταν μια κυρία που στεκόταν απέναντι σας. Ξαφνικά, σας κοίταξε. Νιώσατε κάτι που δεν θα το αισθανόσασταν υπό κανονικές συνθήκες (τουλάχιστον όχι μετά από 10 ώρες εργασίας). Ένα περίεργο συναίσθημα. Η λάμψη της αθωότητας στα μάτια της σας επηρέασε.

Οπότε, αν αυτό το άτομο που συναντήσατε, κατάφερε να αφυπνίσει ένα κομμάτι του εαυτού σας με ένα χαμόγελο… θα πρέπει να σκεφτείτε την πιθανότητα. Οι άγγελοι έχουν την ικανότητα να μας κάνουν να αντιλαμβανόμαστε την θεϊκή προέλευση μας. Μας υπενθυμίζουν τον σκοπό της ζωής.

Σημάδι 3: Ενεργοποιούνται οι αισθήσεις

Γυρίζετε από το γυμναστήριο και το σώμα σας πονάει σαν να είχατε ατύχημα με το αυτοκίνητο. Δουλέψατε σκληρά, δεν αισθάνεστε κάτι άλλο πέρα από τα συναισθήματα της καθημερινότητας. Ενώ γυρνάτε σπίτι, βλέπετε ένα ζητιάνο στον δρόμο. Ψάχνετε τις τσέπες σας και του δίνετε λίγα ψιλά. Εκείνη τη στιγμή, η μύτη σας αισθάνεται περισσότερες μυρωδιές από τις συνηθισμένες. Μπορείτε να μυρίσετε την βροχή. Επιπλέον θυμάστε ένα τραγούδι που σας είχε κολλήσει. Ένα χαρούμενο τραγούδι που ανεβάζει την ενέργεια σας.

Διαβάστε επίσης: Οι Φύλακες Άγγελοι και Πως Λειτουργούν

Οι άγγελοι ενεργοποιούν όλες τις αισθήσεις μας. Γνωρίζουν το ανθρώπινο σώμα και επίσης ξέρουν ότι για να έρθουμε σε επαφή με αυτόν τον κόσμο πρέπει να ξανά-ανακαλύψουμε αυτό που μας κάνει ανθρώπους. Η ακοή, η όσφρηση, η γεύση… όλες οι αισθήσεις ενισχύονται. Δεν είναι υπερδυνάμεις… είναι κάτι περισσότερο.

Σημάδι 4: Νιώθετε ξανά νέοι

Ίσως νιώθατε μεγαλύτεροι για ένα διάστημα. Η συγκέντρωση μόνο σε βαρετές εργασίες και στις δουλειές του σπιτιού σας έκαναν να ξεχάσετε όλα τα υπόλοιπα. Ωστόσο, πήγατε στο σουπερμάρκετ για να αγοράσετε κάτι. Χρειαστήκατε λίγο περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως να βρείτε αυτό που θέλετε. Τότε ζητήσατε βοήθεια. Ένας ψηλός όμορφος νεαρός είπε πως μπορούσε να σας βοηθήσει. Ψάξατε αυτό που θέλατε μαζί. Ξαφνικά, αυτή η διαδικασία έγινε διασκεδαστική.

Οι άγγελοι μας κάνουν να νιώθουμε σαν παιδιά. Ανοιγόμαστε σε καινούργιες περιπέτειες. Βρίσκουμε διασκέδαση, έμπνευση και ικανοποίηση σχεδόν σε όλα. Έτσι ήμασταν και ως νεότεροι! Η νεότητα δεν είναι απλώς μια βιολογική κατάσταση. Είναι μια κατάσταση του μυαλού.

Σημάδι 5: Ομολογία

Ένα τραγικό γεγονός συνέβη τους προηγούμενους μήνες. Αλλά ακόμα δεν μπορείτε να το ξεπεράσετε. Κάποιος που γνωρίζατε πέθανε. Ωστόσο, λίγες εβδομάδες πριν γίνει, είχατε τσακωθεί μαζί του. Υπάρχει ακόμα ένα άσχημο συναίσθημα γι αυτό το άτομο βαθιά στην καρδιά σας. Οργή γι αυτόν, οργή για τον εαυτό σας.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι οι Άγγελοι και πως μπορούν να βοηθήσουν

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να ξεφορτωθείτε τα άσχημα συναισθήματα γι αυτό το άτομο. Σας κάνει να νιώθετε ενοχές καθώς δεν ζει πλέον. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορείτε να κάνετε. Ένας πελάτης μπαίνει στο μαγαζί που δουλεύετε και διαλέγει κάτι που προτιμούσε και εκείνος που γνωρίζατε. Ξαφνικά, θέλετε να μιλήσετε για όλα αυτά. Η ιστορία σας φαίνεται να ενδιαφέρει τον άγνωστο. Του ανοίγεστε. Ομολογείτε.

Οι άγγελοι είναι οι ύστατοι ομολογητές. Έχουν την ικανότητα να σας βοηθούν να αποκαλύψετε αυτό που έχετε στην καρδιά σας. Είναι πόνος; Οργή; Ο άγγελος θα είναι εκεί για να ακούσει τα προβλήματα σας και για να σας βοηθήσει. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την…

Σημάδι 6: Θεραπεία

Το σώμα σας ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας για αρκετούς μήνες ή και χρόνια. Έχετε επισκεφθεί πολλούς γιατρούς αλλά ακόμα δεν έχετε ελευθερωθεί από αυτή την προβληματική κατάσταση. Μια νύχτα, τυχαία ακούτε έναν άγνωστο να μιλά στο τηλέφωνο. Αυτό που λέει σας φαίνεται καλή ιδέα για το πρόβλημα σας. Κάπως σας εμπνέει. «Γιατί δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρό;» Ξέρετε τι να κάνετε.

Οι άγγελοι είναι οι Μεγάλοι Θεραπευτές. Η παρουσία τους προωθεί την φυσική, συναισθηματική, διανοητική και πνευματική υγεία. σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σας δίνουν την ευκαιρία να κατανοήσετε κάτι μεγαλύτερο. Μόλις το συνειδητοποιήσετε ελευθερώνεστε. Θεραπεύεστε.

Σημάδι 7: Αποδοχή

Είστε ομοφυλόφιλος και όλη σας την ζωή προσπαθούσατε να το κρύψετε. Από τότε που ήσασταν μικρός σας εκφόβιζαν γι αυτό που είστε. Πραγματικά προσπαθήσατε να κρύψετε τη σεξουαλικότητα σας. Αποτύχατε. Ζητήσατε συμβουλές από ιερείς. Προσπάθησαν να σας πείσουν ότι είναι αμαρτία. Ευχόσασταν να μην είχατε γεννηθεί. Από τότε, προσπαθούσατε πολύ να κρυφτείτε από τους άλλους. Μια μέρα, καθώς γυρνάτε σπίτι κάποιος σας σταματά. Είναι ένας νεαρός και σας ζητά οδηγίες. Αργότερα, ενώ προχωράτε βλέπετε ένα ζευγάρι αντρών να περπατούν μαζί κρατώντας τα χέρια τους. Φιλιούνται και αποχαιρετίζονται. Φαίνεται φυσικό. Αληθινό.

Οι άγγελοι μπορούν να χειραγωγήσουν τον χώρο και τον χρόνο. Επί πλέον η παρουσία ενός αγγέλου σας κάνει να αποδέχεστε τον εαυτό σας 100%. Οι άγγελοι δεν σας κρίνουν. Είναι αρκετά υπομονετικοί για να σας δείξουν τον σωστό δρόμο ξανά και ξανά. Θα σας βοηθήσουν να αποδεχθείτε εντελώς τον εαυτό σας και τους άλλους. Η αγάπη είναι το κλειδί για την Θεϊκή Δύναμη.

Μετάφραση awakengr.com via magicalrecipesonline.com / Image by Ria Sopala from Pixabay