Ενεργοποιείται η Ατλαντίδα; Τι Συμβαίνει στη Μέση του Ατλαντικού;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κάτι πολύ περίεργο κατέγραψε ένας δορυφόρος, στην μέση του Ατλαντικού ωκεανού και είναι πραγματικά πολύ περίεργο. Λες και έχει αρπάξει φωτιά η θάλασσα.

Όπως αναφέρει το cnn.gr, μια νέα επιστημονική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο nature.com βρήκε ότι, κατά την περίοδο 1991-2016, οι θάλασσες κατακρατούσαν κάθε χρόνο περίπου ένα 60% περισσότερη θερμότητα, σε σχέση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις που έχει κάνει από το 2014 η Διακυβερνητική Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC).

Όμως, όπως αναφέρει η dailystar.co.uk, αυτό που φαίνεται από τον μετεωρολογικό δορυφόρο Suomi NPP που είναι φτιαγμένος για να εντοπίζει φωτιές στον πλανήτη μέσω της συσκευής Visible Infrared Imaging Radiometer Suite (VIIRS), είναι αρκετά παράδοξο έως αλλόκοτο.

Όλα αυτά τα κόκκινα σημάδια στον δορυφορικό χάρτη, δείχνουν πολλά ξεχωριστά σημεία στην ξηρά όπου έχουν εκδηλωθεί εκατοντάδες πυρκαγιές.

Ωστόσο, υπάρχει και μία τεράστια “θερμική ανωμαλία”, στη μέση του Ατλαντικού, λες και ξαφνικά έχει ενεργοποιηθεί ένα υποθαλάσσιο ηφαίστειο που βγάζει τόσο μεγάλες θερμοκρασίες που ανιχνεύονται από τους δορυφόρους του διαστήματος.

Είναι περίεργο που μία τέτοια μεγάλη τεράστια κόκκινη κηλίδα, βρίσκεται στα ανοιχτά της Βραζιλίας, κοντά στην “περιοχή” της υποτιθέμενης Ατλαντίδας, του “Τριγώνου των Βερμούδων” αλλά και του λεγόμενου “Διαστημικού Τριγώνου των Βερμούδων“. Τρείς περιοχές που κάποιοι τις ταυτίζουν με την Στύγα από όπου κατέβαιναν οι Θεοί…

Πάντως η Patricia Oliva, μία επιστήμονας του Universidad Mayor υποθέτει ότι πρέπει να σχετίζεται με το SAMA δηλαδή South Atlantic Magnetic Anomaly, που είναι γνωστότερο ως Διαστημικό Τρίγωνο των Βερμούδων και εντοπίζεται στην ευρύτερη περιοχή. Δεν αποκλείεται, επίσης, να πρόκειται για σφάλμα.

Τι συμβαίνει εκεί; Σίγουρα δεν μπορεί να είναι κάποιο πλοίο που άρπαξε φωτιά, γιατί η κόκκινη κηλίδα, σε σχέση με εκείνες της ξηράς, πιθανότατα σε μεγάλες εκτάσεις δασών, είναι ασύγκριτα μεγάλη. Μήπως τρέχει κάτι άλλο; που δεν γνωρίζουν και ούτε οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ενεργοποιείται η Ατλαντίδα; Μία “τραβηγμένη” ερώτηση, αλλά ποιός μπορεί να ξέρει, τι είναι “τραβηγμένο” και τι όχι, σε έναν πλανήτη, όπου ένα τεράστιο μέρος του παρελθόντος του είναι ξεχασμένο και επιπλέον τo 90% των ωκεανών δεν έχουν εξερευνηθεί;

Ουσιαστικά δεν ξέρουμε τίποτα. Οι επιστήμονες μόνο υποθέσεις μπορούν να κάνουν και τίποτε περισσότερο. Το ίδιο και οι συνωμοσιογράφοι.

“Fiery” HEAT Source In MIDDLE Of Atlantic Ocean…

diadrastika