Εκδηλώθηκε Άνοιγμα Πύλης στον Ουρανό κατά τη Διάρκεια Καταιγίδας;

Εκδηλώθηκε Άνοιγμα Πύλης στον Ουρανό κατά τη Διάρκεια Καταιγίδας;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία πολύ περίεργη θέαση παρατηρήθηκε και καταγράφηκε κατά την διάρκεια μίας καταιγίδας στην Αυστραλία.

Όπως διαβάζουμε στην βρετανική dailystar.co.uk, ένα καταπληκτικό πράσινο φως εντοπίστηκε στον ουρανό κατά τη διάρκεια μιας ηλεκτρομαγνητικής καταιγίδας, που οδήγησε πολλούς να κάνουν διάφορες υποθέσεις σχετικά με την προέλευση της περίεργης φωτεινής θέασης.

Το εκπληκτικό βίντεο που ακολουθεί παρακάτω δείχνει μια φθορίζουσα πρασινωπή εκδήλωση μέσα στον σκοτεινό ουρανό ανάμεσα σε κεραυνούς και βροχοπτώσεις πάνω από μια αγροτική πόλη στο Kalgoorlie της Αυστραλίας, κατά τη διάρκεια ηλεκτρικής καταιγίδας τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018.

Ο Aussie Leigh Stevens, ο οποίος γύρισε το βίντεο και το ανέβασε στον λογαριασμό του, κατακλύστηκε αμέσως με μηνύματα από διάφορους συμωσιογράφους αλλά και χρήστες που είχαν ανάλογες σκέψεις και ήθελαν να μοιραστούν τις ιδέες τους σχετικά με το περίεργο φως.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ασπάστηκαν τις υποθέσεις και τους ισχυρισμούς από το κανάλι The Hidden Underbelly του YouTube, ότι θα μπορούσε να είναι η εκδήλωση υλοποίησης από ένα μητρικό σκάφος κάποιου εξωγήινου πολιτισμού, ή ακόμα και “ένα άνοιγμα πύλης”, μίας αστροπύλης, stargate. Ή ότι θα μπορούσε να αποτελεί μέρος του Blue Beam Project.

Κάποιοι άλλοι υποστήριξαν ότι θα μπορούσαν να είναι χημικά στην ατμόσφαιρα που αντιδρούσαν με τον κεραυνό, ή ότι η πράσινη απόχρωση μπορεί να προκλήθηκε από έναν ιονισμό του αέρα εξαιτίας κάποιου όπλου σχετικά με τον καιρό.

Σύμφωνα με το cnn.gr, ο Νιλ Μπένετ από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, ανέφερε: «Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι ανάλογο», εξηγώντας: «Εκτιμούμε πως η πράσινη αυτή λάμψη δεν σχετίζεται με την καταιγίδα. Θεωρούμε πως πρόκειται για κάποιου είδους αντανάκλαση από τη γη, αντί για φαινόμενο που δημιουργήθηκε στην ατμόσφαιρα».  Την επιστημονική αυτή εκδοχή συμμερίστηκαν αρκετοί από τους κατοίκους της περιοχής.

Όπως αντιλαμβάνεστε, οι απόψεις είναι πάρα πολλές και απέχουν μεταξύ τους.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να μπορέσετε να έχετε μία πλήρη εικόνα και να σχηματίσετε τα δικά σας συμπεράσματα:

Bizarre Greenish Plasma Appears During An Electrical Storm In Kalgoorlie, Western Australia

diadrastika.com