Το Συμβούλιο των 13 Βασιλικών Οικογενειών.
Ποιοι Κυβερνούν τον Πλανήτη

Ο ηγέτης των Illuminati της Γης ονομάζεται “Πίνδαρος”. Ο Πίνδαρος είναι μέλος μίας από τις 13 Illuminati οικογένειες που κυβερνούν, και είναι πάντα αρσενικός. Ο τίτλος, Πίνδαρος, είναι μια συντομογραφία του όρου “Κορυφή του Δράκοντα», επίσης γνωστού και ως το «πέος του Δράκου”. Συμβολικά, αυτό αντιπροσωπεύει την κορυφή της εξουσίας, τον έλεγχο, τη δημιουργία, τη διείσδυση, την επέκταση, την εισβολή και το φόβο. Ο κάτοχος αυτού του τίτλου μεταφέρει τις πληροφορίες στον καθαρόαιμο ερπετοειδή ηγέτη στο εσωτερικό της Γης.

Πρόσφατα, υπήρξαν αναφορές ότι ο Μαρκήσιος de Libeaux είναι ο Πίνδαρος, αλλά αυτό είναι παραπληροφόρηση. Ο πραγματικός Πίνδαρος είναι η κεφαλή της οικογένειας Rothschild, όπως υπήρξε για αρκετές εκατοντάδες χρόνια.

Έχει την έδρα του στη Γερμανία, κοντά στην Φρανκφούρτη. Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, είχε την επίβλεψη ενός παρόμοιου πρότζεκτ με το Montauk, με την επωνυμία Malda που είναι αναγραμματισμός των Montauk-Alsace-Lorraine Dimensional Activation (Ενεργοποίηση Διαστάσεων) . Το πρότζεκτ αυτό βρίσκεται κοντά στην πόλη του Στρασβούργου, στη Γαλλία, ιστορικά κάποτε μέρος της Γερμανίας.

Είναι ενδιαφέρον, ότι υπάρχει ένα οινοποιείο στο ανατολικό άκρο του Long Island, που δεν απέχει πολύ από το Montauk Point, που ονομάζεται ”Αμπελώνες Πίνδαρος”. Αυτό το κρασί έχει αυξημένη δημοτικότητα και έχει κερδίσει διεθνή βραβεία.

Αυτό ταιριάζει, όπως πρέπει, στο σχέδιο, καθώς αυτή η περιοχή θα είναι ένα μέρος της πρωτεύουσας της Γης / των Ηνωμένων Εθνών στην αυτοκρατορία! Το κόκκινο κρασί είναι συμβολικό του αίματος που καταναλώνεται από τα Ερπετοειδή.

Το κρασί μπορεί να καθαγιασθεί, όπως έγινε και στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Στην Καθολική Εκκλησία, το κρασί αντικατέστησε το αίμα στην τελετή.

Οι Illuminati εδώ στη Γη έχουν δημιουργήσει μια δομή πυραμίδας ελέγχου πανομοιότυπη με το σύστημα που υπάρχει στην Αυτοκρατορία Draco. Η πυραμίδα με το μάτι του ερπετού, που βρίσκεται στο αμερικανικό χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου, είναι συμβολικό αυτής της δομής ελέγχου.

Το μάτι είναι το σκέπασμα της πυραμίδας, εξηγώντας έτσι γιατί η αρχική επιφάνεια της Μεγάλης Πυραμίδας στην Αίγυπτο καλύφθηκε με ατόφιο χρυσάφι.

Ο Πίνδαρος συμβολίζεται με το χρυσό κάλυμμα της πυραμίδας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το επόμενο επίπεδο, ή “μάτι”, στην πυραμίδα συμβολίζει τις 13 βασιλικές οικογένειες.

Αυτές είναι οι εξής:

Rothschild (Bauer or Bower) – Pindar
Bruce
Cavendish (Kennedy)
De Medici
Hanover
Hapsburg
Krupp
Plantagenet
Rockefeller
Romanov
Sinclair (St. Clair)
Warburg (del Banco)
Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

Σε κάθε μία από τις 13 κυρίαρχες οικογένειες έχει δωθεί μια περιοχή της γης ή / και μια συγκεκριμένη λειτουργία να εκπληρώσει στη Γη. Αυτές οι συγκεκριμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν την παγκόσμια οικονομία, την στρατιωτική τεχνολογία / ανάπτυξη, τον έλεγχο του νου, τη θρησκεία, και τα μέσα ενημέρωσης.

Κάθε μία από τις 13 βασιλικές οικογένειες έχει επίσης ένα Συμβούλιο των 13. Ο αριθμός, 13, έχει μεγάλη σημασία για αυτούς. Ξέρουν ότι υπάρχουν 12 είδη ενεργειών που περνούν μέσα από τις 10 πλευρές του Θεού-Νου. Το σύνολο των 12 ενεργειών ισούται με μία 13η ενέργεια. Αυτή θεωρείται η πιο ισχυρή γνώση.

Γνωρίζουν επίσης ότι υπάρχουν πραγματικά 13 ζώδια και όχι τα παραδεκτά 12. Έχουν διατηρήσει το 13ο κρυμμένο για αιώνες, επειδή είναι το σημάδι του Δράκου. Κρατούν τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου μυστικά για να αποφύγουν να δώσουν ενδείξεις για το πρότυπο του ερπετοειδούς νου.

Το επόμενο κατώτερο επίπεδο είναι οι δεύτερες στην ιεραρχία οικογένειες που στηρίζουν το έργο του Πινδάρου και των 13 βασιλικών οικογενειών. Ενώ όλα τα μέλη των 13 κυρίαρχων οικογενειών είναι πολυμορφικά, όλα τα μέλη των 300 υποστηρικτικών οικογενειών δεν είναι. Έχουν όλα, όμως, ένα υψηλό ποσοστό ερπετικού DNA.

[Alexander: Κατά τη γνώμη μου, αν υπάρχει ο λεγόμενος πολυμορφισμός στην πραγματικότητα, τότε δεν είναι τίποτα περισσότερο από προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται, και δεν μπορούμε ακόμα να την καταλάβουμε. Εναλλακτικά, μπορεί να είναι ένα παρεξηγημένο είδος ”κατοχής” – μπορείτε να φανταστείτε τους ερπετοειδείς εξωγήινους να χρησιμοποιούν το ανθρώπινο σώμα, σαν όχημα, παρόμοιο με τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν το Na’vi στην ταινία Avatar].

Είναι γνωστοί ως η “επιτροπή των 300”.

Αυτές οι οικογένειες περιλαμβάνουν αξιόλογα ονόματα όπως Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Bush, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Χάμιλτον, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Montgomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart / Stuart, Taft, και Wilson. Υπάρχουν πολλοί άλλοι.

Η Επιτροπή των 300 χρησιμοποιεί πολλά γνωστά ιδρύματα για να επιτύχει τους στόχους της, συμπεριλαμβανομένων του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations), της Bilderburgers, της Τριμερής Επιτροπής (, Trilateral Commission), της Λέσχης της Ρώμης (Club of Rome), του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων (Royal Institute for International Affairs), της Μαφίας, της CIA, της NSA, της Μοσάντ, της Μυστικής Υπηρεσίας (SS) , του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Federal Reserve, της υπηρεσίας εσωτερικού εισοδήματος (Internal Revenue Service), και της Interpol, για να αναφέρουμε μερικές. Όλοι αυτοί είναι ιδιωτικοί οργανισμοί ή επιχειρήσεις που έχουν συσταθεί ως μηχανισμοί δημόσιων υπηρεσιών, αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια.

Η δομή των Illuminati δημιουργεί επίσης τεχνητές χώρες για να προωθήσουν τους στόχους τους. Παραδείγματα αυτών είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ελβετία, το Κουβέιτ, η Σοβιετική Ένωση, ο Παναμάς, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Γιουγκοσλαβία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το μεγαλύτερο μέρος της Μαύρης Αφρικής, όλες οι αραβικές χώρες, και ολόκληρη η Κεντρική και Νότια Αμερική.

Αυτά τα έθνη δημιουργήθηκαν για να συσσωρεύουν πλούτο για τις κυβερνώσες οικογένειες και τους υποστηρικτές τους, για να κρύψουν ή να διατηρήσουν τον πλούτο τους, και να δημιουργήσουν ασταθείς συνθήκες που απαιτούνται για να ξεκινήσουν πολέμους ή αύξηση των στρατιωτικών προϋπολογισμών.

Η Ελβετία δημιουργήθηκε ως ένα ουδέτερο τραπεζικό κέντρο έτσι ώστε οι οικογένειες των Illuminati να έχουν ένα ασφαλές μέρος για να φυλάξουν τα κεφάλαιά τους, χωρίς το φόβο της καταστροφής από πολέμους και αδιάκριτων βλεμμάτων.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ιδρύθηκαν με 13 αποικίες, μία για κάθε μία από τις οικογένειες των Illuminati. Η αρχική σημαία είχε 13 αστέρια, και εξακολουθεί να έχει 13 λωρίδες. Ο αετός, το σύμβολο των Ηνωμένων Πολιτειών, κρατάει 13 βέλη στα νύχια του.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στην πραγματικότητα ένα εταιρικό περιουσιακό στοιχείο της Εταιρείας Βιρτζίνια (Virginia Company) που ιδρύθηκε το 1604 στην Αγγλία με την άμεση συμμετοχή των Ρότσιλντ. Τα οικονομικά των Ρότσιλντ ήταν απαραίτητα για να χρηματοδοτήσουν την έρευνα και την εκμετάλλευση της βορειοαμερικανικής ηπείρου.

Τα περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας Βιρτζίνια, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, ανήκουν στην Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία μέσω του Βατικανού. Αυτό συνέβη το 1213 όταν ο βασιλιάς James έδωσε όλα τα αγγλικά περιουσιακά στοιχεία στον ερπετοειδή Πάπα. Ο διαχειριστής της περιουσίας παραμένει η βρετανική βασιλική οικογένεια, αλλά η πραγματική κυριότητα ανήκει στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν πήραν το όνομά τους από τον Amerigo Vespucci, όπως μάθατε στο σχολείο. Οι Illuminati δεν θα ονομάτιζαν μια ήπειρο, στην πραγματικότητα δύο ηπείρους, με το όνομα ενός Ιταλού χαρτογράφου. Το όνομα είναι στην πραγματικότητα ένας συνδυασμός λέξεων.

“Am” είναι η εβραϊκή λέξη για το “λαό”
“Ame” είναι επίσης η προστακτική του ισπανικού / λατινικού ρήματος “to love” – να αγαπάς
“Eri” ή “ari” είναι μία εβραϊκή έκφραση για το “λιοντάρι”
“Ρίκα” είναι η θηλυκή μορφή της ισπανικής λέξης για τον “rich” – πλούσιο
“Ka” είναι η αρχαία αιγυπτιακή λέξη για την ψυχή, ή δύναμη του πνεύματος μέσα σε ένα σώμα

Υπάρχουν δύο σημασίες:

Η Αρχαία Εβραϊκή / αιγυπτιακή μεταφράζεται ως,
“οι άνθρωποι του λιονταριού με τη δύναμη του πνεύματος.”

[Alexander: Προσωπικά, πιστεύω ότι το όνομά της Αμερικής προέρχεται από το Περουβιανό »AMARUCA», που σημαίνει «Η γη των ιπτάμενων φιδιών» (δηλαδή ερπετοειδών)]

Ως εκ τούτου, η πυραμίδα και ο πανόπτης οφθαλμός στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου.

Η λατινική εκδοχή μεταφράζεται ως, ” αγάπα τα πλούτη», σε μία θηλυκή / φυσική πραγματικότητα. Αυτό δίνει μια ιδέα για το τι είχαν στο μυαλό τους.

Για να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα, βλέπουμε τη μίξη της Λατινικής θηλυκής σκέψης / αετός με την αρσενική Εβραϊκή σκέψη / λιοντάρι. Η συμβολική δήλωση της Αμερικής είναι ότι είναι ένας συνδυασμός της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας… ένα μίγμα του ανθρώπου / Lyrae με το ερπετό / Draco. Ίσως ο αναγραμματισμός LSD , ένας Illuminati δημιούργησε το ναρκωτικό, έχει ένα κρυμμένο νόημα: Lyrae-Sirius-Draco!

Ο συνδυασμός αυτών των τριών πολιτισμών θα παράγει την πιο ισχυρή τεχνολογικά αυτοκρατορία που γνώρισε ο πλανήτης ποτέ!

Το 1776, η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών ως ανεξάρτητο έθνος συνέπεσε με την δημόσια διακήρυξη της ύπαρξης της επίσημης οργάνωσης Illuminati από το μέλος της Adam Weishaupt, στη Βαυαρία. Δημοσίως, ο κ Weishaupt εμφανίστηκε αποφασισμένος να δημιουργήσει μια οργάνωση που θα αποτελείται από την ευρωπαϊκή ελίτ και η οποία θα ανυψώσει την ανθρωπότητα.

Φυσικά, αυτό ήταν μέρος μιας παγκόσμιας τελετής των Illuminati . Η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών και η παγκόσμια τελετή των Illuminati . Η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών και της οργάνωσης των Illuminati ήταν τεχνητό ξεκίνημα για δημόσια κατανάλωση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ο μηχανισμός που χρησιμοποιήθηκε για να κάνει αποδεκτούς τους Illuminati στο κοινό. Τρέχοντα μέλη των Illuminati πιστεύουν ότι ο Adam Weishaupt ήταν ένας σωσίας του George Washington, και είναι πραγματικά η εικόνα του Weishaupts που εμφανίζεται στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου.

Ο George Washington ήταν ένας εύπορος σκλάβος και ιδιοκτήτης φυτείας . Είναι γνωστό ότι μερικές από τις σκλάβες του έπεσαν θύματα βιασμού και χρησιμοποίησε μερικούς από τους αρσενικούς σκλάβους στην τελετουργική τελετή. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι της Μαύρης φυλής που μπορούν να εντοπίσουν κυριολεκτικά την γενετική τους ταυτότητα στους ιδρυτές των Η.Π.Α.

Ο George Washington διέταξε επίσης την οικοδόμηση του φάρου του Montauk το 1796. Ο φάρος περιελάμβανε υπόγειο χώρο ως αποθήκη εφοδιασμού στην περίπτωση εισβολής στην βρετανική ακτογραμμή . Εάν ήξερε μόνο τι θα γινόταν σε αυτή την περιοχή, ή ήξερε;

Οι 13 κυρίαρχες οικογένειες Illuminati συνεχώς ανταγωνίζονται για τον έλεγχο μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, ​​η ισπανική, βρετανική και γαλλική Illuminati αγωνίστηκαν όλες για να κερδίσουν τον έλεγχο πάνω από τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική.

Οι Ρότσιλντ κράτησαν υπό έλεγχο αυτές τις φατρίες Illuminati, στέλνοντας τα στρατεύματα της Έσσης για να παρακολουθούν την κατάσταση. Οι ηγέτες απολαμβάνουν αυτά τα παιχνίδια πολέμου, τους ανταγωνισμούς του ενός εναντίον του άλλου για να δουν ποιος θα κερδίσει. Οι εκατοντάδες χιλιάδες ζωές που χάθηκαν και χάνονται είναι χωρίς νόημα για αυτούς.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δημιουργήθηκαν για να επεκτείνουν το έδαφος των Αρίων σε βάρος των ιθαγενών πληθυσμών. Όπως πάντα, οι Illuminati επιδιώκουν να καταστρέψουν τους ιθαγενείς λαούς και τους πολιτισμούς τους.

Αυτή είναι μια προσπάθεια να καταστρέψουν τις γνώσεις τους για τον Θεό-Νου, καθώς και τη δυνατότητα των ντόπιων να μεταδίδουν αυτές τις πληροφορίες σε άλλους. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ανάγκη τους να εξαλείψουν τους ιθαγενείς πολιτισμούς με την αρχαία γνώση της Ατλαντίδας και της Lyrae.

Οι ιθαγενείς που τους δημιούργησαν το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι Ινδιάνοι Τσερόκι επειδή αυτή η φυλή διατήρησε το μεγαλύτερο μέρος της Ατλάντειας γνώσης τους.

Για το λόγο αυτό, αυτοί οι άνθρωποι ξεριζώθηκαν από την πατρίδα τους στο νότιο τμήμα της οροσειράς Appalachian Mountains, και βίαια μετακινήθηκαν στην Οκλαχόμα σε αυτό που είναι τώρα γνωστό ως The Trail of Tears (Το Μονοπάτι Των Δακρύων).

Πολλοί έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του ξεριζωμού. Μόνο ένα υπόλοιπο παρέμεινε στη Βόρεια Καρολίνα, το Τενεσί και τη Γεωργία. Στο βορρά, η συντριπτική πλειοψηφία του έθνους των Iroquois / Mohawk διαλύθηκε. Οι Montauk, απευθείας απόγονοι των Ατλάντων που αποκαλούσαν τον αρχηγό τους Φαραώ, συστηματικά εξαλείφθηκαν.

Οι Ρότσιλντ ασχολήθηκαν εντατικά με το εμπόριο σκλάβων από την Αφρική, την εισαγωγή σκλάβων στην Βόρεια και Νότια Αμερική καθώς και την Καραϊβική.

Ήταν πολύ προσεκτικοί να μην εισάγουν τους Μαύρους από τις ανατολικές περιοχές της Αιθιοπίας και του Σουδάν, όπου βρίσκονταν οι απόγονοι του Σολομώντος και επικεντρώθηκαν στη δυτική και κεντρική Αφρική για πληθυσμούς σκλάβων.

Αυτές οι περιοχές είχαν το καθαρό μείγμα των Anunnaki και γενετική πιθήκων , και τον επιθυμητό προγραμματισμό για την ατζέντα των Illuminati. Οι Ρότσιλντ αποφάσισαν ότι ο διαχωρισμός των αποικιών των Ηνωμένων Πολιτειών θα διπλασίαζε τα κέρδη τους.

Έτσι πολιτικά δημιούργησαν και υποστήριξαν οικονομικά, τον Εμφύλιο Πόλεμο.
Ο εμφύλιος πόλεμος ήταν στην πραγματικότητα μια παγκόσμια ιεροτελεστία για να φέρουν τη δουλεία στο επόμενο επίπεδο. Ο πόλεμος αυτός επέτρεψε στο Βορρά να κερδίσει, και να καταργήσει τη δουλεία δημοσίως.

Οι καλύτεροι σκλάβοι είναι αυτοί που δεν συνειδητοποιούν ότι είναι σκλάβοι.
Αυτό μετριάζει την εξέγερση και την αντίσταση.
Αυτή ήταν η κατάσταση αμέσως μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο.
Οι Μαύροι στον Νότο είναι ακόμα σκλάβοι.

Εξακολουθεί να υπάρχει διαχωρισμός, ακόμη και στο Βορρά.
Οι Illuminati εξακολουθούν να θεωρούν τους Μαύρους ως δεύτερης ή τρίτης
κατηγορίας πολίτες. Μόνο που τώρα η δουλεία είναι πανούργα και συγκαλύπτεται.

Σημείωση: Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία μας θεωρούν ΟΛΟΥΣ άχρηστα παράσιτα και χρησιμοποιούν διαίρει και βασίλευε τεχνικές εναντίον μας για να μας κρατήσουν από τη συνένωση. Αυτό που “ΟΛΟΙ” θα πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι από τη στιγμή που η βάση της πυραμίδας θα ενωθεί, το υπόλοιπο θα καταρρεύσει.

Από τον Εμφύλιο Πόλεμο και μετά, υπήρξαν και άλλοι σκηνοθετημένοι πόλεμοι που εδραίωσαν την τάση προς την παγκοσμιοποίηση. Ο Ισπανο-Αμερικανικός Πόλεμος του 1898-1899 έδωσε τη δυνατότητα στους αμερικανούς Illuminati να αποκτήσουν περισσότερη γη, τοποθετώντας ένα μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας της Γης υπό αμερικανική δικαιοδοσία.

Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος σχεδιάστηκε για να αλλάξει το χάρτη της Ευρώπης, καθώς και των γεννητικών δοκιμών και της τεχνολογίας χημικού πολέμου για μελλοντική χρήση.

Αυτό συνέπεσε με το ξέσπασμα της γρίπης σε όλο τον κόσμο που σχεδιάστηκε για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, καθιστώντας ευκολότερο τον έλεγχο. Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος έθεσε επίσης τα θεμέλια για τον γερμανικό ρόλο στον επόμενο πόλεμο.

Ο Β ‘Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μια δοκιμή των τελικών σχεδίων της παγκοσμιοποίησης και της εξόντωσης. Σχεδιάστηκε για να δοκιμάσουν τις μηχανορραφίες για τον έλεγχο του μυαλού.. για να δοκιμαστεί η χρήση του φθορίου που νεκρώνει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου και επιβραδύνει την αντίσταση στην εξουσία… να πειραματιστούν με τα στρατόπεδα εργασίας σκλάβων και να μελετήσουν την ανάπτυξη της αντίστασης… και να
διδάξουν τις μάζες να κατασκοπεύουν και να αναφέρουν ο ένας τον άλλον.

Ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος έκανε τρεις πρωταρχικούς στόχους των Illuminati να
αποδώσουν καρπούς.

Ο πρώτος ήταν ότι ο κρυμμένος Illuminati συμβολισμός έγινε δημόσια γνωστός
από τα υπόγεια οχυρά στο Θιβέτ και την Αίγυπτο, όπως η σβάστικα και το ankh.

Ο δεύτερος ήταν η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ ως θεμέλιο για την Νέα
Παγκόσμια Θρησκεία.

Ο τελευταίος ήταν η δημιουργία των πυρηνικών όπλων ως μέρος της παγκόσμιας
τελετής των Illuminati .

Κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, οι Γερμανοί βοήθησαν στην τελειοποίηση των “σκλάβων του σεξ» ως ένα μέσο για τη μετάδοση πληροφοριών μεταξύ της ελίτ. Οι σκλάβοι του σεξ μπορούν να είναι είτε αρσενικοί είτε θηλυκοί, που έχουν σεξουαλικά προγραμματιστεί χρησιμοποιώντας τις διαδικασίες του Wilhelm Reich, οι οποίες είναι παράνομες στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά χρησιμοποιούνται από τους Illuminati και την κυβέρνηση.

Αυτοί οι σκλάβοι του σεξ παραδίδουν μηνύματα και κρατούν τους προγραμματισμένους ”κοιμισμένους” υπό έλεγχο. Οι σκλάβοι του σεξ μεταφορτώνουν ένα μήνυμα ή λειτουργία μέσω διαφόρων σεξουαλικών πράξεων και ναρκωτικών, το οποίο μπορεί να απελευθερωθεί μόνο με την επανάληψη της ίδιας της σεξουαλικής πράξης με το στόχο, ή πρόσωπο, να ενεργοποιείται. Έχουν εκπαιδευτεί για να γνωρίζουν τα λόγια που δίνουν το έναυσμα στο στόχο τους και τα γεγονότα ώστε να ενεργοποιηθούν, να διαγράψουν ή να αλλάξουν τον προγραμματισμό.

Τα τελευταία χρόνια, πολλές γυναίκες δημόσια ισχυρίζονται ότι είναι σκλάβοι του σεξ διεθνώς αναγνωρισμένων πολιτικών προσωπικοτήτων. Πολλές χρησιμοποιήθηκαν ως συνοδοί πληροφοριών μεταξύ υψηλού επιπέδου αρσενικών Illuminati. Συνήθως, οι σωσίες των πολιτικών προσωπικοτήτων χρησιμοποιούνται στον αρχόμενο προγραμματισμό ως ένα κομβικό σημείο για τον σκλάβο του σεξ.

Ο σκλάβος τίθεται μέσα από μια διαδικασία απευαισθητοποίησης, έτσι δεν υπάρχει καμία ευχαρίστηση στη σεξουαλική πράξη… είναι απλώς ένα καθήκον που πρέπει να εκτελεστεί. Πολλές φορές ο σκλάβος γίνεται σεξουαλικά αχαλίνωτος, επανειλημμένα έχει σεξουαλική επαφή με ανθρώπους που μοιάζουν με τον επιδιωκόμενο στόχο. Είναι μια θλιβερή ζωή.

Μέχρι το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, μια από τις τρεις μεγάλες παγκόσμιες τελετουργίες των Illuminati επιτεύχθηκε. Αυτή ήταν η πυρηνική έκρηξη που έλαβε χώρα το 1945 στο 33ο παράλληλο ως ένα τεστ για την πυρηνική επίθεση στην Ιαπωνία. Αυτή η έκρηξη ήταν συμβολική και αντιπροσωπεύει την ταυτόχρονη δημιουργία και την καταστροφή της ύλης και της ενέργειας.

Το έτος ήταν επίσης συμβολικό.
Στην αριθμολογία, 1 + 9 = 10, που αντιπροσωπεύει τις 10 πτυχές του Θεού-Νου.
Ο αριθμός 10 που αναλύεται περαιτέρω σε 1 + 0 = 1, αντιπροσωπεύει μια νέα αρχή.
Συνεχίζοντας, 4 + 5 = 9, που αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου.
Συμβολικά, η όλη εκδήλωση αντιπροσώπευε το τέλος ενός κύκλου και την προετοιμασία μιας νέας αρχής, χρησιμοποιώντας τη νέα δημιουργία του Θεού-Νου μέσα από την καταστροφή.

Επιπροσθέτως, ένα κυλινδρικό δοχείο που περιείχε υλικό, εξακολουθεί να μην εξηγείται από την κυβέρνηση, τοποθετήθηκε εντός των δοκιμών της πυρηνικής έκρηξης. Αυτός ο κύλινδρος έγινε από καθαρό χάλυβα και φέρεται να είχε τις ίδιες φυσικές διαστάσεις, που περιγράφονται στην Καμπάλα για τη δημιουργία των Γκόλεμ.

Η Καμπάλα είναι η αρχαία εβραϊκή μεταφυσική που αποτελεί τη βάση για τους Illuminati εδώ και χιλιετίες. Οι Γκόλεμ είναι τεχνητά όντα που χρησιμοποιούνται ως δύναμη σκλάβων. Είναι πολύ πιθανό ότι αυτή ήταν μια συμβολική τελετουργία για τη δημιουργία της κοινωνίας των Γκόλεμ.

Ο Β ‘Παγκόσμιος Πόλεμος επέτρεψε επίσης στην ευρωπαϊκή / αμερικανική Illuminati να καταστρέψει τις επιθυμίες των Ιαπώνων Illuminati για παγκόσμια κυριαρχία. Η ιαπωνική βασιλική οικογένεια, εκπροσωπούμενη από τον αυτοκράτορα Χιροχίτο, εξοστρακίστηκε ως μη νόμιμη με απόφαση των 13 οικογενειών. Οι Ιάπωνες ισχυρίζονται ότι είναι άμεσοι απόγονοι των Λεμούριων καθαρόαιμων Ερπετοειδών.

Οι Ευρωπαίοι / Αμερικανοί Illuminati ισχυρίζονται ότι οι Ιάπωνες Illuminati είναι απόγονοι ενός κατώτερου είδους της ιεραρχίας των Draco. Αυτό το κατώτερο είδος θεωρείται μια κατηγορία εργαζομένων χωρίς οποιαδήποτε πολιτική δύναμη και επιρροή.

Οι Ευρωπαίοι / Αμερικανοί Illuminati ισχυρίζονται επίσης ότι οι Ανατολικοί Ινδοί είναι ένα κατώτερο είδος της ιεραρχίας των Draco.

Οι 13 κυρίαρχες οικογένειες θεωρούν την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και τα μαλλιά ως χαρακτηριστικό της ελίτ.

Στις 17 Ιανουαρίου 1994, η Ιαπωνία δημιούργησε ένα σεισμικό συμβάν στην Καλιφόρνια. Ακριβώς ένα χρόνο αργότερα, στις 17 Ιανουαρίου 1995, η πόλη Kobe της Ιαπωνίας κατεστράφη σεισμικά.

Το Κόμπε ήταν η βάση των ιαπωνικών ηλεκτρομαγνητικών όπλων. Οι Ευρωπαίοι / Αμερικανοί Illuminati δεν ανέχονται αγκάθια στις πλευρές τους. Η καταστροφή της Ιαπωνίας και της βασιλικής οικογένειας της, θα συνεχισθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Κάθε χρόνο, οι Illuminati συνεδριάζουν για να σχεδιάσουν τα γεγονότα του επόμενου έτους για να επιτύχουν τον κύριο στόχο που διατυπώθηκε χιλιετίες πριν και που δεν είναι άλλος από τον παγκόσμιο έλεγχο και κυριαρχία. Στη δεκαετία του 1850, οι ερευνητές εντόπισαν την ημερομηνία-στόχο για την πλήρη κυριαρχία με ένα πρόγραμμα που ονομάζεται σχέδιο 2000. Αυτό έχει έκτοτε αναθεωρηθεί σε 2003.

Η εκλογή φιάσκο του George W. Bush Jr. σε πρόεδρο, είναι ένα βασικό σημάδι ότι βρίσκονται στο στόχο. Το κοινό μάθημα των προεδρικών “εκλογών” των Ηνωμένων Πολιτειών του 2000 είναι ότι οι πολίτες δεν ψηφίζουν για κανέναν! Ακόμα και οι Illuminati δυσκολεύονται τώρα, ολοένα και περισσότερο, να κρύψουν τα σχέδιά τους.

Stewart A. Swerdlow
humansarefree

Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
από εδώ και εδώ / Image by 165106 from Pixabay