Χρονοταξιδιώτης: Ο κόσμος δεν είναι αυτό που μας έμαθαν να πιστεύουμε ότι είναι

[26/12/2018 - 14:22]

Χρονοταξιδιώτης: Ο κόσμος δεν είναι αυτό που μας έμαθαν να πιστεύουμε ότι είναι

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλά έχουν ειπωθεί για τον κόσμο στο οποίο ζούμε. Από τον Πλάτωνα και το “σπήλαιο” έως την σύγχρονη εκδοχή του, το “μάτριξ”, ο κόσμος και οι αντιλήψεις μας γι’ αυτόν, φαίνεται να είναι κάτι άλλο από αυτό που πιστεύαμε.

Γιατί; Διότι δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε, ούτε μόνο εκείνο που αντιλαμβανόμαστε και αισθανόμαστε. Πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί έχουν επιχειρήσει με διαφορετικούς τρόπους να προσεγγίσουν αυτόν τον κόσμο, αλλά και να τον ερμηνεύσουν και να τον “αποδώσουν” στους υπόλοιπους.

Πολλά αρχεία δεν έχουν διασωθεί, έτσι δεν είναι πάντα εύκολο να προσεγγίσουμε αυτή την αθέατη πλευρά του κόσμου μας.

Ωστόσο, έρχεται ο Jason, που ισχυρίζεται ότι είναι ένας διαφορετικός χρονοταξιδιώτης από όλους τους άλλους, κάνοντας προφανές ότι έχει διασχίσει, όχι μόνο τον χωροχρόνο, αλλά και όλες τις διαστάσεις, πέρα από τις γνωστές.

Ακόμα κι αν δεν θέλουμε να εμπιστευτούμε τα λεγόμενά του, είναι αρκετά ενδιαφέροντα για ένα ανοιχτό μυαλό, να αφουγκραστεί και να δώσει σημασία σε κάποια από αυτά.

Είμαστε αιώνια πολυδιάστατα όντα που ζουν σε ένα πολυδιάστατο κόσμο.

Ο κόσμος που ζούμε είναι ένας πνευματικός κόσμος στον οποίο όλοι είμαστε συνδεδεμένοι. Αυτή είναι η Πηγή, μέσα από την οποία βρίσκουμε την πορεία μας, τη θεραπεία μας αλλά και τις γνώσεις μας. 

Κάθε ένας από μας συνδέεται με αυτή την πηγή. Απλά πρέπει να θυμόμαστε και να αναζητούμε αυτή τη σύνδεση. Να την ψάχνουμε, να την διεκδικούμε.

Ο Jason αναφέρεται ακόμα, στις εμπειρίες που βίωσε με επαφές εκτός του σώματός του, με πολλά διαφορετικά εξωγήινα και άλλων διαστάσεων όντα, ενώ μας εμπιστεύεται τα αστρικά του ταξίδια μέσα στο χρόνο και το χώρο.

Ο Jason, μέσα από το βίντεο που ακολουθεί, μοιράζεται τις ιδέες του για όλα αυτά που έχει μάθει, με κόσμους στους οποίους είχε πρόσβαση, οι οποίοι βρίσκονται πέρα και έξω από τις φυσικές μας αισθήσεις, αλλά και ακόμα πιο πέρα από την καθημερινή μας νόηση.

Παρακολουθείστε όλα αυτά που έχει μάθει ο Jason, σύμφωνα με τις εμπειρίες του και τους ισχυρισμούς του, για το ότι ο κόσμος δεν είναι αυτό που μας έμαθαν να πιστεύουμε ότι είναι.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Time Traveler Says the World is Not What We Have Been Lead to Believe

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ