Οι αποφάσεις των Πλειάδιων για το σύνολο της ανθρωπότητας

Οι Πλειάδιοι έχουν την ευθύνη της αφύπνισης της ανθρωπότητας και της απελευθέρωσης της Γης. Η απόφαση έχει ληφθεί από τα Συμβούλια και τους Πολιτισμούς που λειτουργούν και διέπονται από τον Καθολικό Νόμο, τον Νόμο των πραγματικών Θεών..

Συμφωνήθηκε και αποφασίστηκε ότι οι Πλειάδιοι, λόγω της σχέσης τους με την Γη που ξεκίνησε πριν από τις ημέρες της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας, και επειδή έχουν διαφυλαγμένα τα περισσότερα γενετικά αποθέματα φυτών και ζώων της Γης, αλλά και άμεση γενετική σχέση με τους ανθρώπους, έχουν την ευθύνη για την επαναφορά για άλλη μια φορά του Καθολικού Νόμου στον πλανήτη.

Η τυραννία και όλα όσα παραβιάζουν το θεϊκό δικαίωμα στην ελεύθερη βούληση, θα εξαλειφθούν. Αυτό θα γίνει κυρίως με τα κύματα ενέργειας που θα εξαπολυθούν για την άνοδο της συνείδησης. Το “συν Αθηνά και χείρα κίνει” κρίνεται εξ’ ίσου απαραίτητο και αποτελεσματικό.

Υπήρξε ένα σταθερά συνεχιζόμενο κίνημα για την απελευθέρωση του πλανήτη, ωστόσο, λόγω της απαγόρευσης κάθε παρέμβασης που προβλέπει ο Καθολικός Νόμος, περιορίστηκε και δεν ευδοκίμησε. Αποφασίστηκε ότι λόγω της ακραίας παρέμβασης των σκοτεινών δυνάμεων στη Γη, είναι απαραίτητη η επέμβαση των Πλειάδιων για τη σωτηρία της ανθρωπότητας.

Οι καταστρεπτικοί εξωγήινοι εισβολείς, που πολλοί τους αναφέρουν ως “Άρχοντες”, έχουν εξουδετερωθεί. Το Draconian Grid έχει αποσυναρμολογηθεί πλήρως. Εκείνοι που εξακολουθούν να ευθυγραμμίζονται με τις κακόβουλες δυνάμεις, θα αδρανοποιηθούν. Πρόκειται για μια πολυδιάστατη επιχείρηση – λειτουργία.

Ο λόγος για τον οποίο επικρατεί μια τόσο απαράδεκτη κατάσταση στη Γη, είναι γιατί έχει πέσει στα χέρια εχθρών της ανθρωπότητας. Ο διχασμός της ανθρωπότητας με τους παραπλανητικούς τρόπους που χρησιμοποιούν, θα αποκαλυφθούν και δεν θα είναι πλέον ανεκτοί. Ήρθε η ώρα της αφύπνισης.

– Γνωρίστε την αληθινή σας ιστορία, την αληθινή φύση του Θεού και τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Δημιουργηθήκατε με την ίδια εικόνα και ομοιότητα με τους θεούς. Έχετε τον Γενετικό Κώδικα των Θεών, που εξηγεί όλες τις επεμβάσεις που σας έγιναν.

Σας έχουν πει πολλά ψέματα και σας έχουν χειριστεί με διάφορους τρόπους για να σας ελέγχουν. Τα πρόσθετα στο νερό, στα τρόφιμα σας, οι Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί, οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες, οι εμβολιασμοί και οι ατελείωτοι πόλεμοι, αποτελούν μέρος των προγραμμάτων που διαχειριζόταν το δίκτυο των “Αρχόντων” και των Δρακονιανών. Σύντομα θα απαλλαγείτε από αυτούς και θα είναι υπόλογοι για τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν εναντίον σας. Οι ημέρες των τυράννων τελειώνουν..

Αυτό αποφασίστηκε από τα Συμβούλια και τους πολιτισμούς που λειτουργούν και διέπονται από τον Καθολικό Νόμο, τον Νόμο των πραγματικών Θεών. Ήλθε η ώρα να θυμηθείτε, να αφυπνιστείτε και να ενεργοποιήσετε τη θεότητα σας για να πάρετε τον πλανήτη σας πίσω..

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

James Gilliland μέσω Nicos Kastanias / Image by Gerd Altmann from Pixabay