«Μας Παρακολουθούν». Ντένικεν και Τσούκαλος: ΠΟΤΕ θα Εμφανιστούν

[13/12/2018 - 12:28]

«Μας Παρακολουθούν». Ντένικεν και Τσούκαλος: ΠΟΤΕ θα Εμφανιστούν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Έριχ φον Ντάνικεν θεωρεί ότι τα εξωγήινα όντα που επισκέφθηκαν τον πλανήτη μας στο παρελθόν, μπορεί να έχουν επιστρέψει και να μας παρακολουθούν κρυφά. Ο Γιώργος Τσούκαλος, γνωστός παρουσιαστής σε αμερικανικές εκπομπές, προβλέπει το πότε.

Όπως διαβάζουμε στο sputniknews.com, κατά την εμφάνισή τους στην διάσκεψη κορυφής, UFO Summit 2018, στη Βραζιλία, ο Erich von Daniken και ο Giorgio A. Tsoukalos, δύο εξέχοντες ουφολόγοι και υποστηρικτές της θεωρίας των «αρχαίων αστροναυτών» δηλώνουν ότι οι εξωγήινοι οι οποίοι επισκέπτονταν τη Γη στο μακρινό παρελθόν και αλληλεπιδρούσαν με τους αρχαίους ανθρώπους, θα μπορούσαν να επιστρέψουν και στις μέρες μας.

Σύμφωνα με τον Τσούκαλο, οι εξωγήινοι δεν επιχείρησαν να κάνουν ακόμη κάποια επίσημη επαφή με την ανθρωπότητα επειδή είναι οι άνθρωποι που πρέπει να επιτύχουν κάτι πρώτοι και πάνω από όλα.

«Κατά την άποψή μου, είναι ότι εμείς, ως κοινωνία, πρέπει να γίνουμε πιο φιλικοί μεταξύ μας. Πρέπει πραγματικά να αρχίσουμε να κοιτάμε τον εαυτό μας και να πούμε, ξέρετε, «είμαστε όλοι αδέλφια σε αυτόν τον πλανήτη», πραγματικά εξαρτάται από εμάς να καθαρίσουμε το σπίτι μας, εδώ στη Γη και νομίζω, λοιπόν, ότι αφού καθαρίσαμε το χάος μας, τότε θα έρθουν σε επαφή μαζί μας», δήλωσε ο Τσούκαλος.

Η άποψή του επαναλήφθηκε από τον von Daniken, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οι εξωγήινοι που υποθετικά επισκέφθηκαν τον πλανήτη μας στο παρελθόν υποσχέθηκαν να «επιστρέψουν στο απώτερο μέλλον και πιθανόν να έχουν ήδη επιστρέψει».

«Τώρα, τι μπορούμε να μάθουμε από αυτό; Πρέπει να μάθουμε να γίνουμε ταπεινοί, δεν είμαστε μοναδικοί, δεν είμαστε η κορυφή της δημιουργίας, ούτε η κορυφή της εξέλιξης, είμαστε μόνο ένα από τα εκατομμύρια των ειδών στο διάστημα. Θα επιστρέψουν και θα μας διδάξουν ξανά», παρατήρησε.

Ο φον Νταίνικεν πρόσθεσε, επίσης, ότι πολλές υποψίες για ιχνηλασιμότητα των UFO δείχνουν ότι «κάποιος είναι γύρω από αυτόν τον πλανήτη και προφανώς μας παρατηρεί, ίσως, μελετώντας τις γλώσσες μας, τα μικροβακτηρίδιά μας, τα όπλα μας, τα θρησκευτικά μας συστήματα, τα πολιτικά μας συστήματα».

«Μας παρακολουθούν», υπέθεσε συμπερασματικά.

‘They Are Watching Us’: Ufologists Predict When Aliens Will Return to Earth

diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ