Αν Ισχύει Αυτό στην “Περιοχή 51″… Τότε Είναι Κάτι Πολύ Μεγάλο

[13/12/2018 - 15:37]

Αν Ισχύει Αυτό… Τότε Είναι Κάτι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα πολύ μεγάλο μυστικό, υποστηρίζει ότι ανακάλυψε, κοντά στην κορυφαία μυστική βάση του πλανήτη. Και, αν ισχύει…

Όπως αναφέρει η βρετανική dailystar.co.uk, ο γνωστός Tyler Glockner που έχει το κανάλι Secureteam 10 στο YouTube, καθώς σάρωνε τα βουνά που περιβάλλουν την περιβόητη Περιοχή 51, χρησιμοποιώντας το Google Earth , είδε κάτι πολύ παράξενο να “κρύβεται” στα βουνά της Νεβάδα.

Τι είναι αυτό; Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, υπάρχουν τρία μεγάλα ανοίγματα μέσα στα βουνά.

Ο Tyler συνέδεσε το εύρημα με τους ισχυρισμούς ενός από τους πιο διαβόητους συνωμοσιολόγους για τα UFO, τον Bob Lazar.

Το 1989, ο Bob είχε πει σε τηλεοπτικό σταθμό του Λας Βέγκας ότι δοκιμάστηκαν εννέα εξωγήινα διαστημόπλοια στην Περιοχή 51.

Είχε υποστηρίξει ότι το όλο σκηνικό είχε  “καμουφλαριστεί στην πλευρά ενός βουνού” στην αποξηραμένη Λίμνη Papoose, την ίδια ακριβώς τοποθεσία με αυτή στην οποία αναφέρεται το εύρημα του Tyler Glockner.

Ο ίδιος ο Glockner πιστεύει ότι τα ανοίγματα αυτά αφορούν “τρεις μεγάλες πύλες με υπόστεγα”, που εκτείνονται “για μίλια” στο έδαφος, μέσα στα βουνά, όπως περίπου τα βλέπουμε σε ανάλογες ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Άραγε, εδώ πρόκειται για φαντασία ή για μία πραγματικότητα, καθώς επιμένει υποστηρίζοντας ότι:

«Αυτή είναι μια περιοχή που θυμίζει πολύ εκείνο που περιγράφει ο Bob.

Αν έπρεπε να μαντέψω, αυτό είναι προφανώς ένα είδος μυστικής εισόδου σε αυτά τα βουνά».

Αν πράγματι ισχύουν όσα υποστηρίζει, τότε πρόκειται πραγματικά για κάτι πάρα πολύ μεγάλο και πάρα πολύ σοβαρό.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί με τον ίδιο τον Glockner να τα λέει και να επισημαίνει τις λεπτομέρειες για τους ισχυρισμούς του:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

THIS Could Be Big…

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ