Σχετικά με την μυστική και μη προσβάσιμη Ομάδα Έψιλον

[07/01/2019 - 13:58]

Σχετικά με την μυστική και μη προσβάσιμη Ομάδα Έψιλον

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων έχει ακούσει, δει και διαβάσει για την περιβόητη Ομάδα Έψιλον, με πολλές αντικρουόμενες απόψεις για την ύπαρξή της και τα μέλη της.

Στο ελληνικό βίντεο που ακολουθεί το κανάλι Weirdo του YouTube, όπως το είδαμε από το volcanotimes.com και katohika.gr, θα μάθουμε κάποια συγκεντρωμένα πράγματα.

Για άλλη μια φορά, ένα πολύ ωραίο και αξιοπρόσεχτο βίντεο με αρκετά να παρατίθενται από μία αξιόλογη έρευνα, η οποία δεν έχει σκοπό να μας πείσει υπέρ ή κατά, αλλά μας δίνει όλο εκείνα τα δεδομένα που χρειαζόμαστε για να επεξεργαστούμε και σχηματίσουμε την δική μας γνώμη και άποψη.

Εξάλλου, όπως αναφέρεται και από τον αφηγητή, η Ομάδα Έψιλον είναι η πιο τρελή θεωρία συνωμοσίας που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Πόση, όμως, αλήθεια ή απάτη, μπορεί να υπάρχει σε αυτήν;

Παρακολουθήστε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Τελικά υπάρχει η Ομάδα Έψιλον; | Weirdo

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ