Η Πορεία της Ψυχής Μετά τον Θάνατο Σύμφωνα με Απόρρητο Στρατιωτικό Πρόγραμμα των ΗΠΑ. Μία παραφυσική και υπερβατική κατασκοπία

Τα τελευταία σαράντα χρόνια, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει εκπαιδεύσει κρυφά ένα επίλεκτο σώμα στρατιωτικού προσωπικού στην τέχνη της «μακρινής προβολής» δηλαδή της ψυχικής ικανότητας του ανθρώπου να αντιλαμβάνεται τις σκέψεις και τις εμπειρίες των άλλων μέσω της δύναμης του νου. Αυτό που εμείς θα ονομάζαμε συνεδρία μέντιουμ-ψυχικών επαφικών.

Η «ελεγχόμενη απομακρυσμένη προβολή»(Controlled Remote Viewing-CRV)από την εισαγωγή της, σχεδιάστηκε για να παρέχει πρόσβαση και επικοινωνία με το υποσυνείδητο μας. Το υποσυνείδητο είναιμια μεγάλη δεξαμενή πληροφοριών, αλλά σπάνια του επιτρέπουμε να λειτουργήσει. Δημιουργώντας μια σύνδεση ανάμεσα στο συνειδητό και το υποσυνείδητο, μπορούμε να επιτρέψουμε στη συνέχεια τις πληροφορίες από το υποσυνείδητο να αναδυθούν επιφανειακά στο συνειδητό, έτσι ώστε να μπορούν να ερμηνευτούν με ακρίβεια και να εφαρμοστούν σε πρακτικά θέματα.

Διαβάστε επίσης: Που Πηγαίνει η Ψυχή μας Όταν Ονειρευόμαστε. Τι λένε οι Ιθαγενείς Ινδιάνοι της Αμερικής

Αυτή η πρακτική εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε πληροφορίες όχι μόνο για τη δική μας ζωή αλλά και για τη ζωή των άλλων.Η ελεγχόμενη απομακρυσμένη προβολή είναι ένα ιδιαίτερα ελεγχόμενο σύνολο φυσικών / διανοητικών πρωτοκόλλων που επιτρέπουν σε ένα άτομο να φέρει κάτι που κρύβεται μέσα στο υποσυνείδητο στην επιφάνεια και να το αντικειμενοποιεί.

Τα πρωτόκολλα όχι μόνο φροντίζουν για τις διαδικασίες εξεύρεσης κρυφών σκέψεων / συναισθημάτων κλπ Και την εξαγωγή τους στην επιφάνεια αλλά και για τη διαδικασία διατήρησης τους «καθαρές» από τη «ρύπανση» φαντασίας και συναισθημάτων,τις επιθυμίες, τους φόβους , και άλλες «μολυσματικές» ουσίες που βρίσκονται πλησιέστερα στην επιφάνεια της συνειδητότητας ενός ατόμου και οι οποίες τείνουν να τις «χρωματίζουν» λανθασμένα.

Ένα στρατιωτικό μέντιουμ αποκαλύπτει

Έχοντας υπηρετήσει για πάνω απο δέκα χρόνια στο μυστικό αυτό πρόγραμμα ο απόστρατος λοχίας και μέντιουμ Lyn Buchanan που είχε επιλεγεί για τη πρώτη σειρά δοκιμών λόγω των ιδιαιτέρων πνευματικών δυνατοτήτων που επέδειξε κατά τη διάρκεια των εισαγωγικών τεστ επιλογής, δημοσιεύσε το 2003 το σύνολο των εμπειριών του στο πρόγραμμα, στο βιβλίο (που μπορείτε να δείτε στην Amazon: «The Seventh Sense-The Secrets of Remote Viewing as Told by a «Psychic Spy» for the U.S. Military»(η έβδομη αίσθηση-τα μυστικά της απομακρυσμένης προβολής όπως ειπώθηκαν απο έναν «ψυχικό» πράκτορα).

Το βιβλίο σε γενικές γραμμές έχει πολλές αναφορές σε μεμονωμένα περιστατικά ψυχικών στρατιωτικών επιχειρήσεων οι οποίες δεν παρουσιάζουν σημαντικό ενδιαφέρον.Ωστόσο, ένα τμήμα του (σελ 177-179) αναφέρεται σε ψυχικές εμπειρίες σχετικές με ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

4 βασικές πορείες της ψυχής μετά τον θάνατο

Διαβάστε επίσης: Βίβλος των Νεκρών. Το ταξίδι της Ψυχής μετά τον Θάνατο

Α)ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ-ΟΥΡΑΝΟΣ: «Ο τόπος αυτός έχει όλα τα χαρακτηριστικά του πραγματικού κόσμου, εκτός από το ότι όλα ήταν τέλεια, υπάρχει μια ατμόσφαιρα απόλυτης και θαυμαστής ευδαιμονίας, ο ουρανός έχει το πιο βαθύ και πανέμορφο μπλε, κάθε δέντρο ήταν τέλεια διαμορφωμένο, ένα τέλειο γρασίδι έστρωνε ένα τέλειο πεδινό τοπίο και υπήρχε μια συντριπτική αίσθηση χαράς και ευτυχίας, δεν μου επιτρεπόταν ποτέ να μείνω πολύ χρόνο σε αυτό τον τόπο, αλλά στην ουσία απομακρύνθηκα «ευγενικά» απο μια αόρατη δύναμη με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δώ τι απέγινε το πρόσωπο (ο νεκρός) που παρακολουθούσα.Αργότερα δεν μπόρεσα να ξανασυνδεθώ μαζί του.Αυτό με οδήγησε να υποθέσω ότι μετά το «πέρασμα» του στον παράδεισο έμεινε εκεί.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Β)ΚΟΛΑΣΗ-ΤΟ»ΛΑΜΠΡΟ ΜΑΥΡΟ»: «Πολλοί άνθρωποι πέρασαν από την εμπειρία του θανάτου και αμέσως βρέθηκαν σε ένα τόπο τόσο σκοτεινό που μπορώ μόνο να το περιγράψω ως «λαμπερό μαύρισμα». Το μαύρισμα ήταν τόσο έντονο που είχε τη δική του παρουσία. Υπήρχε πάντα η οπτική επαφή μιας πολύ θαμπής και δυσοίωνα απειλητικής πορτοκαλιάς λάμψης χωρίς πραγματική μορφή ή σχήμα, απλά σαν οπτικό φαινόμενο.

Διαβάστε επίσης: Πλωτίνος. Από που «Έρχονται» και Πως «Ταξιδεύουν» οι Ψυχές

Μια προσεκτικότερη ματιά στη πορτοκαλί λάμψη πάντα εμποδιζόταν απο τη παρουσία μιας ανθρωπόμορφης μορφής που περίμενε με προσμονη τον πεθαμένο. Θεωρώ πολύ δύσκολο να περιγράψω επαρκώς την εμπειρία, η οποία δεν διήρκεσε ποτέ περισσότερο από ένα δέκατο του δευτερολέπτου. Όλη η εμπειρία του τόπου ήταν μια απόλυτη και πλήρη φρίκη. Ποτέ δεν είδα άμεσα τίποτα που θα προκαλούσε τη φρίκη, αλλά εντελώς ξαφνικά κατακλύστηκα από αυτή. Μετά από μια τέτοια συνάντηση, ο φόβος και η φρίκη με συνόδευαν στο σπίτι μου, στα όνειρά μου και στις καθημερινές μου σκέψεις, και ήταν συνήθως μια εβδομάδα ή περισσότερο πριν μπορέσω να κάνω μια αποτελεσματική προβολή και πάλι σε οποιουδήποτε είδους «στόχο». Μισούσα αυτούς τους στόχους. Ποτέ δεν ήμουν σε θέση να «αποτοξίνωθω» από αυτή την εμπειρία. «

Γ)ΛΗΘΗ-ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: «Η τρίτη «περιοχή» όπου οι άνθρωποι πήγαν μετά το θάνατο δεν ήταν καθόλου χώρος. Ακολουθούσα το άτομο μέσω της εμπειρίας του θανάτου και ξαφνικά δεν υπήρχε καθόλου άτομο! είχα τη δυνατότητα να επιστρέφω συνεχώς στη στιγμή του θανάτου τους και να είμαι σε επαφή μαζί τους αλλά μέχρι εκεί. Ύστερα τίποτα, απλά τίποτα! δεν υπήρχε κάποιος εκεί. Έχω κάνει έρευνες για αυτούς τους ανθρώπους, αλλά ποτέ δεν ξαναβρήκα έναν από αυτούς. Απλώς σταμάτησαν να υπάρχουν. «

(Σημείωση:υπάρχει πάντα η πιθανότητα οι ψυχές αυτές να βγήκαν εντελώς απο το Μάτριξ και να πέρασαν σε άλλο επίπεδο ύπαρξης όπου δεν υπάρχει δυνατότητα «επικοινωνίας» με τα μέντιουμ. ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΗ ΝΙΡΒΑΝΑ).

Δ)ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ: «Το πρόσωπο έχει ξαφνικά άλλα φυσικά χαρακτηριστικά, διαφορετικό περιβάλλον, διαφορετικές καταστάσεις ζωής, κλπ. Υπήρχε όμως μια πολύ περίεργη και απροσδόκητη άποψη για αυτόν τον τύπο μεταθανάτιας ύπαρξης Κάθε ένας από αυτούς ξαφνικά έγινε παιδί περίπου δώδεκα ή δεκατριών ετών. Ένας από αυτούς είχε ακόμη την επίγνωση και τις αναμνήσεις της προηγούμενης του και είχε πάθει σύγχυση

Διαβάστε επίσης: Η ομιλία του Λιαντίνη για την Μετά Θάνατο Ζωή σε video

Θυμάμαι ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν κάποιος πολιτικός ηγέτης στην προηγούμενη ζωή και, τη στιγμή του θανάτου, ξαφνικά βρήκε τον εαυτό του να στέκεται έξω στην μπροστινή αυλή ενός σύγχρονου αμερικανικού σπιτιού προαστιακού στυλ. Βρήκε τον εαυτό του να φοράει καουμπόικα ρούχα. Στεκόταν μπροστά απο ένα σπίτι με τους νέους του γονείς που τον κοίταζαν χαμογελώντας. Δεν γνώριζε αυτούς τους ανθρώπους. Κοίταξε προς τα δεξιά του και είδε μια νεώτερη αδερφή. Όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, δέχτηκε την νέα κατάσταση και έχασα την επαφή μαζί του. Τον είχα λοιπόν συνοδεύσει καθώς γινόταν νέος άνθρωπος».

Ο Buchanan είπε ακόμα ότι συνάντησε και περιπτώσεις νεκρών που μετενσαρκωθήκαν σε εποχές του ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ! μάλιστα, είδε έναν άνθρωπο που ξαφνικά εμφανίστηκε σε μια άλλη ζωή ντυμένος με ρούχα και κάνοντας κάποια πράγματα σε μια εποχή που αργότερα αναγνώρισε ως Μινωική-πρωτοελληνική.

Αυτές οι αποκαλύψεις εγείρουν περισσότερα ερωτήματα απ’όσα απαντούν και είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακές αν και κάπως αναμενόμενες στα γενικά χαρακτηριστικά τους. Το πεδίο ελεύθερο για στοχασμό-καλή συνέχεια!

Δημήτρης Αλεξόπουλος
triklopodia.gr