Μεγάλη Αρχαία Πύλη
Image by AI generator from gencraft

Η Μεγάλη Αρχαία Πύλη που Οδηγεί σε Άλλη Διάσταση. Είναι Τρομακτικό!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αρκετοί από εμάς, κάποια στιγμή στη ζωή μας, ίσως, θα θελήσαμε να μπορούσαμε να κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο ή να δούμε πως είναι κάποια από τις άλλες διαστάσεις που, λένε, ότι υπάρχουν.

Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό; Μέσω κάποιας Πύλης, ενός Διαύλου που με έναν ακτανόητο τρόπο, μόλις την περάσουμε, το πόδι μας πατάει “αλλού” και βρίσκεται αυτομάτως σε έναν διαφορετικό τόπο ή χρόνο.

Υποστηρίζεται, μάλιστα, ότι τέτοιου είδους Πύλες-Δίαυλοι, όχι μόνο υπάρχουν στα μαθηματικά μοντέλα, αλλά και στην πραγματικότητα.

Κάποιες Πύλες μπορεί να έχουν κατασκευαστεί από σύγχρονο μυστικά προγράμματα, ενώ άλλες μπορεί ήδη να υπάρχουν από πανάρχαια χρόνια, τότε που εκείνοι οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν ακόμα μεγαλιθικές κατασκευές.

Για πολλά αρχαία μνημεία έχει γίνει λόγος, ότι θα μπορούσαν να αποτελούν μία Πύλη που οδηγεί κάπου “αλλού”. Ένα από αυτά είναι και το περίφημο Stonehenge, για το οποίο υπάρχει ο ισχυρισμός ότι κατασκευάστηκε προς τιμή του θεού Απόλλωνα.

Αν αυτό αληθεύει, τότε, όλα τα χαρακτηριστικά που έχει ο Θεός του Φωτός και της Μουσικής, δηλαδή, δονήσεις, συχνότητες, ταχύτητα και άλλα πολλά, θα μπορούσαν να συμπληρώσουν το παζλ.

Η πολυπλοκότητα του μνημείου, όμως, αν και συνεχίζει να παρεμποδίζει τους ερευνητές, δεν τους πτοεί να αποκλείουν το συναρπαστικό ενδεχόμενο να αποτελεί μια ιερή κοσμική υπολογιστική μηχανή ή μια αρχαία πύλη που είναι ακόμα ενεργή σήμερα…

Αν μπορούσατε να εξετάστε τους πλανητικούς κώδικες και τα παράδοξα χαρακτηριστικά αυτού του τόπου, όπως έκαναν ήδη κάποιοι ερευνητές, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς του μνημείου να ρυθμίζει τις συχνότητες, τότε θα μπορούσατε να συμφωνήσετε σε πολλά μαζί τους, μέσω του βίντεο που ακολουθεί, καθώς οι ειδικοί διερευνούν ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της εποχής μας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε ακόμα περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

This Is Getting Scary.. “Ancient Portal To Another Dimension” (2019-2020)

https://youtu.be/5QccxE4arho

diadrastika / Image by AI generator from gencraft