Άρχοντες: Οι μυστικοί εξουσιαστές της ανθρώπινης φυλής

Πολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει τον όρο “Archons” ή “Άρχοντες”, αλλά είναι δύσκολο να το ορίσουν καθώς δεν αναφέρεται σε επίγειους αρχηγούς ή ηγέτες, ή γενικότερα σε εκείνους που κρατούν ένα ή περισσότερα σκήπτρα εξουσίας.

Τι είναι, λοιπόν; Οι Archons ή Άρχοντες είναι ένα γνήσιο είδος με δικό τους κατάλληλο βιότοπο, οι οποίοι θα μπορούσαν ακόμη και να θεωρηθούν ως θεοί, ή όντα με ασύλληπτη δύναμη, για τα δικά μας ανθρώπινα δεδομένα. Έχουν μια άσχημη τάση να απομακρυνθούν από τα δικά τους όρια και να εισχωρήσουν στον ανθρώπινο χώρο.

Οι υψηλά ιστάμενοι των Αρχόντων, λέγεται ότι αισθάνονται έντονο φθόνο προς την ανθρωπότητα επειδή έχουμε ένα σκοπό και ένα νόημα στη ζωή μας, το οποίο σε αυτούς λείπει. Είναι τύποι συλλογικών ασυνείδητων ενεργειακών δυνάμεων με απώτερο, έμμεσο και άμεσο στόχο τους, να διατηρήσουν την ανθρωπότητα σε κατάσταση πνευματικής ύπνωσης και αιώνιας μη-αφύπνισης.

Υποστηρίζεται, ότι μισούν με πάθος ιδιαίτερα τους Έλληνες που το κύτταρό τους έχει αρχίσει και ξυπνάει αλλά παράλληλα και κάθε άλλο άνθρωπο που του συμβαίνει αυτό. Οι Γνωστικοί Μάντεις, γνώριζαν πολλά πράγματα για αυτούς και έγραψαν αρκετά στην προσπάθειά τους να προειδοποιήσουν τις επόμενες γενιές. Ίσως, αυτός ήταν ένας λόγος που τους έβγαλαν από τη μέση.

Διαβάστε επίσης: Γιατί Άρχοντες και Ερπετοειδή μισούν τους Έλληνες

Τα παραπάνω είναι ένα γενικό συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι Senior Lecturer Researchers κύριοι Chirstoforos Antonakis και Dimitrios Kritikellis, δύο Έλληνες ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Κορνέλ στην πολιτεία της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ, ύστερα από πολυετή μελέτη. Έφτιαξαν μια έκθεση και την δημοσίευσαν σε σχετικά επιστημονικά περιοδικά ενώ στη συνέχεια έκαναν και σχετική διάλεξη η οποία ανέβηκε στο YouTube.

Η μελέτη τους πολύ γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις, αλλά ξαφνικά χάθηκε από το προσκήνιο και εξαφανίστηκε σαν να μην υπήρξε ποτέ. Οι δύο ερευνητές, πολύ γρήγορα κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το βίντεο κατέβηκε, το link από τα ηλεκτρονικά περιοδικά που οδηγούσαν στην δημοσίευσή τους απενεργοποιήθηκε, ενώ στα έντυπα που ήταν να κυκλοφορήσει σχετικό κείμενο, αυτό αποσύρθηκε. Και κάπου εδώ ξεκίνησαν άλλα παράδοξα.

Διαβάστε επίσης Ο λόγος που δολοφόνησαν τους Γνωστικούς Μάντεις

Στην προσπάθειά τους να βρουν τι συμβαίνει, οι Antonakis και Kritikellis αντιμετώπισαν μια παράξενη κριτική και δυσφήμιση που τους απομάκρυνε από σχετικές συνεντεύξεις που ήταν προγραμματισμένες να δοθούν σε τηλεοπτικά κανάλια, ενώ με έκπληξη διαπίστωσαν ότι και η ίδια η έρευνα είχε χαθεί από την αρχειοθέτηση του Πανεπιστημίου. Ύστερα από όλο αυτό, πρώτα ο Dimitrios Kritikellis και μετά από μερικές εβδομάδες ο Chirstoforos Antonakis, άρχισαν να έχουν πνευματική αστάθεια. Οδηγήθηκαν σε διαφορετικά νοσοκομεία όπου μετά από λίγους μήνες και οι δύο απεβίωσαν, ο πρώτος από καρδιακό επεισόδια και ο δεύτερος ύστερα από απανωτά εγκεφαλικά.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι τους προσπάθησαν μάταια να βγάλουν άκρη με το τι ακριβώς είχε συμβεί, ξεκίνησαν έρευνα τόσο για την μελέτη που είχε χαθεί μυστηριωδώς όσο και για το πως κατέληξαν στο θάνατο, τόσο νέοι. Οι απαντήσεις που έλαβαν δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικές καθώς αναφέρονταν σε λάθη των ηλεκτρονικών μέσων αλλά και σε συμπτώσεις κακών χειρισμών. Το άγχος και το στρες, σε συνδυασμό με διάφορα υποκείμενα νοσήματα που οι ίδιοι δεν γνώριζαν ότι είχαν, αποδείχτηκαν μοιραία για την ζωή τους. Ωστόσο, η αίσθηση όλων ήταν πως είτε υπήρχε κάποιο οργανωμένο σχέδιο από ανθρώπους που δεν ήθελαν να γνωστοποιηθεί ευρέως η έρευνα των δύο Ελλήνων, είτε κάποια ανώτερη δύναμη, όπως οι “Άρχοντες”, επενέβησαν με κάποιο παραφυσικό ή υπερφυσικό τρόπο, προκειμένου να διατηρήσουν την ταυτότητά τους κρυφή και μυστική.

diadrastika / Image by natureworks from Pixabay