Άρχοντες: Οι Μυστικοί Εξουσιαστές της Ανθρώπινης Φυλής

[13/02/2019 - 08:59]

Άρχοντες: Οι Μυστικοί Εξουσιαστές της Ανθρώπινης Φυλής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει τον όρο «Archons» ή «Άρχοντες», αλλά είναι δύσκολο να το ορίσουν καθώς δεν αναφέρεται σε επίγειους αρχηγούς ή ηγέτες, ή γενικότερα σε εκείνους που κρατούν ένα ή περισσότερα σκήπτρα εξουσίας.

Τι είναι, λοιπόν; Οι Archons ή Άρχοντες είναι ένα γνήσιο είδος με δικό τους κατάλληλο βιότοπο, οι οποίοι θα μπορούσαν ακόμη και να θεωρηθούν ως θεοί, ή όντα με ασύλληπτη δύναμη, για τα δικά μας ανθρώπινα δεδομένα.

Έχουν μια άσχημη τάση να απομακρυνθούν από τα δικά τους όρια και να εισχωρήσουν στον ανθρώπινο χώρο.

Οι υψηλά ιστάμενοι των Αρχόντων, λέγεται ότι αισθάνονται έντονο φθόνο προς την ανθρωπότητα επειδή έχουμε ένα σκοπό και ένα νόημα στη ζωή μας, το οποίο σε αυτούς λείπει.

Είναι τύποι συλλογικών ασυνείδητων ενεργειακών δυνάμεων με απώτερο, έμμεσο και άμεσο στόχο τους, να διατηρήσουν την ανθρωπότητα σε κατάσταση πνευματικής ύπνωσης και αιώνιας μη-αφύπνισης.

Υποστηρίζεται, ότι μισούν με πάθος ιδιαίτερα τους Έλληνες που το κύτταρό τους έχει αρχίσει και ξυπνάει αλλά παράλληλα και κάθε άλλο άνθρωπο που του συμβαίνει αυτό.

Οι Γνωστικοί Μάντεις, γνώριζαν πολλά πράγματα για αυτούς και έγραψαν αρκετά στην προσπάθειά τους να προειδοποιήσουν τις επόμενες γενιές. Ίσως, αυτός ήταν ένας λόγος που τους έβγαλαν από τη μέση.

Παρακολουθήστε το ντοκιμαντέρ που ακολουθεί, καθώς είναι ένα από τα λίγα που κυκλοφορούν, τόσο ιδιαίτερα διαφωτιστικό:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

The Archons Documentary 2019 The Secret Controllers of the Human Race

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ