Ήταν σε κώμα 12 χρόνια και όταν ξύπνησε αποκάλυψε τις οδυνηρές εμπειρίες του όσο ήταν παγιδευμένος στο σώμα του έχοντας πλήρη επίγνωση του τι γινόταν γύρω του

Όταν σκεφτόμαστε τι μπορεί να συμβαίνει μετά το θάνατο είναι κάπως τρομακτικό, για αυτό το λόγο μας αρέσει να ακούμε και να διαβάζουμε ιστορίες τέτοιου περιεχομένου ώστε να εκτιμούμε περισσότερο τη ζωή μας και το χρόνο μας πάνω σε αυτή.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι και η ιστορία του Martin Pistorius από την Νότια Αφρική, ο οποίος προσβλήθηκε ξαφνικά από εκφυλιστική ασθένεια η οποία τον καθήλωσε σε κώμα.

Διαβάστε επίσης: Τέσσερις Άνθρωποι που «Πέθαναν» και «Είδαν»

Ο Martin έμεινε φυτό για 12 ολόκληρα χρόνια και όλοι πίστευαν πως δεν θα ξανά γινόταν φυσιολογικός ποτέ. Ήταν παγιδευμένος μέσα στο ίδιο του το σώμα. Ενώ όμως υπήρχε η αντίληψη πως δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον, αντίθετα όλα αυτά τα χρόνια μπορούσε να καταλάβει τα πάντα γύρω του, όπως αναφέρει το mymind.gr. Συγκεκριμένα αναφέρει πως μία φορά άκουσε την ίδια του τη μάνα να εύχεται για τον ίδιο να είχε πεθάνει παρά να υποφέρει έτσι.

Αν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε το πόσο απάνθρωπο είναι να είσαι παγιδευμένος μέσα σε ένα σώμα μέσα στις ίδιες σου στις σκέψεις έχοντας πλήρη επίγνωση του τι γίνεται γύρω σου αλλά παρόλα αυτά να μη μπορείς να αντιδράσεις, τότε θα μπορέσεις να νιώσεις έστω και λίγο το Γολγοθά του Μάρτιν για 12 χρόνια σε κώμα.

Ακολουθεί η συνέντευξη του ίδιου που έδωσε αποκλειστικά για το κανάλι NBC:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

‘Ghost Boy’ Survives Over A Decade Trapped In His Body | NBC Nightly News

pronews.gr

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.