Ο Χρυσός των Ανουνάκι και η Απόκτησή του

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι περισσότεροι που ασχολούνται με τέτοιου είδους θέματα μυστηρίων ή – σύμφωνα με άλλους – θεωρίες συνωμοσίας, είναι λίγο-πολύ εξοικειωμένοι με τους Ανουνάκι από τον πλανήτη Νιμπίρου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτές τις θεωρίες που προκύπτουν, κυρίως, μέσα από τις μεταφράσεις του Ζαχαρία Σίτσιν, οι Ανουνάκι κατέφθασαν στη Γη σε αναζήτηση χρυσού που χρειάζονταν για να αποκαταστήσουν την ατμόσφαιρα του Νιμπίρου η οποία ήταν υπό κατάρρευση.

Στη συνέχεια, όταν η ομάδα που έκανε τις εξορύξεις επαναστάτησε, δημιούργησαν, κατασκεύασαν ή έπλασαν τους πρώτους ανθρώπους για να πάρουν τη θέση των ανυπάκουων.

Όπως καταλαβαίνουμε και αντιλαμβανόμαστε, για να γίνουν όλα αυτά, οι Ανουνάκι, είτε ήταν θεοί είτε κάποια εξωγήινα όντα, είχαν την τεχνολογική δυνατότητα για να ταξιδέψουν χιλιόμετρα επί χιλιομέτρων μέσα στον διαστρικό χώρο.

Διέθεταν, επίσης, τον απαραίτητο εξοπλισμό για να κάνουν διορθώσεις όταν κάτι χάλαγε στα διαστημόπλοιά τους, αλλά και για να εγκατασταθούν στη Γη, να ζήσουν και να επιζήσουν σε αυτήν.

Είχαν όλα εκείνα που χρειάζονταν για να τρέφονται και, παράλληλα, είχαν τεράστιες γνώσεις ιατρικής και ειδικότερα γενετικής, φυσικά και τα κατάλληλα εργαλεία, για να πειραματιστούν πάνω σε νέα είδη και μορφές ζωής, όπως ο τότε άνθρωπος.

Στην αναζήτηση γνώσεων για τους Ανουνάκι, σε αυτή την υπόθεση εργασίας, οι περισσότεροι από εμάς έχουν αντιμετωπίσει τα βασικά αλλά εύλογα ερωτήματα για τον χρυσό, την ανάγκη τους για αυτόν και την ανάγκη δημιουργίας των πρώτων ανθρώπων.

Γιατί χρειάζονταν χρυσό οι Ανουνάκι; Γιατί, με τις τεράστιες γνώσεις τους, δεν κατασκεύασαν το δικό τους χρυσό; Γιατί δεν επέλεξαν να τον εξορύξουν από τους αστεροειδείς που προσπερνούσαν, αλλά επέμεναν σε αυτόν της Γης; Ποια ιδιαιτερότητα είχε ειδικά αυτός ο χρυσός, σε σχέση με εκείνους που πιθανότατα συνάντησαν στο διάβα της διαστρικής τους πορείας;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Γιατί όταν οι igigi επαναστάτησαν, δεν τους αντικατέστησαν με άλλες ομάδες στα χρυσωρυχεία; Για ποιο λόγο μπήκαν στην διαδικασία, να αφήσουν για κάποιο χρονικό διάστημα την αναζήτησή τους, και να χειριστούν το DNA προκειμένου να δημιουργήσουν ανθρώπους; Γιατί, απλούστερα, δεν κατασκεύασαν ρομπότ που θα ήταν πολύ πιο δυνατά και ισχυρά για τη δουλειά που ήθελαν;

Οι σκεπτικιστές απορρίπτουν όχι μόνο τα ερωτήματα και τις πιθανές απαντήσεις τους, αλλά και την ίδια την πιθανότητα να υπήρξαν ή να υπάρχουν οι Ανουνάκι, να ήρθαν και να έκαναν όλα αυτά.

Αν, όμως, εσείς έχετε ανοιχτό μυαλό και βρίσκετε πιθανά να συνέβησαν όλα αυτά, μπορείτε να μπείτε στην διαδικασία και να ψάξετε μόνοι σας τις απαντήσεις, ακολουθώντας την λογική αυτής της υποθετικής ιστορίας – όπως, ακριβώς, κάνετε όταν βλέπετε μία ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Ωστόσο, κάποιες απαντήσεις δίνονται στο βίντεο που ακολουθεί, τις οποίες πολλοί τις βρίσκουν ιδιαίτερα ικανοποιητικές ή ως εύλογες εξηγήσεις, για να μην πούμε αποτελεσματικές.

Anunnaki Gold – Necessity and Aquisition

diadrastika