Ο Χρυσός των Ανουνάκι και η Απόκτησή του

[24/03/2019 - 12:04]

Ο Χρυσός των Ανουνάκι και η Απόκτησή του

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι περισσότεροι που ασχολούνται με τέτοιου είδους θέματα μυστηρίων ή – σύμφωνα με άλλους – θεωρίες συνωμοσίας, είναι λίγο-πολύ εξοικειωμένοι με τους Ανουνάκι από τον πλανήτη Νιμπίρου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτές τις θεωρίες που προκύπτουν, κυρίως, μέσα από τις μεταφράσεις του Ζαχαρία Σίτσιν, οι Ανουνάκι κατέφθασαν στη Γη σε αναζήτηση χρυσού που χρειάζονταν για να αποκαταστήσουν την ατμόσφαιρα του Νιμπίρου η οποία ήταν υπό κατάρρευση.

Στη συνέχεια, όταν η ομάδα που έκανε τις εξορύξεις επαναστάτησε, δημιούργησαν, κατασκεύασαν ή έπλασαν τους πρώτους ανθρώπους για να πάρουν τη θέση των ανυπάκουων.

Όπως καταλαβαίνουμε και αντιλαμβανόμαστε, για να γίνουν όλα αυτά, οι Ανουνάκι, είτε ήταν θεοί είτε κάποια εξωγήινα όντα, είχαν την τεχνολογική δυνατότητα για να ταξιδέψουν χιλιόμετρα επί χιλιομέτρων μέσα στον διαστρικό χώρο.

Διέθεταν, επίσης, τον απαραίτητο εξοπλισμό για να κάνουν διορθώσεις όταν κάτι χάλαγε στα διαστημόπλοιά τους, αλλά και για να εγκατασταθούν στη Γη, να ζήσουν και να επιζήσουν σε αυτήν.

Είχαν όλα εκείνα που χρειάζονταν για να τρέφονται και, παράλληλα, είχαν τεράστιες γνώσεις ιατρικής και ειδικότερα γενετικής, φυσικά και τα κατάλληλα εργαλεία, για να πειραματιστούν πάνω σε νέα είδη και μορφές ζωής, όπως ο τότε άνθρωπος.

Στην αναζήτηση γνώσεων για τους Ανουνάκι, σε αυτή την υπόθεση εργασίας, οι περισσότεροι από εμάς έχουν αντιμετωπίσει τα βασικά αλλά εύλογα ερωτήματα για τον χρυσό, την ανάγκη τους για αυτόν και την ανάγκη δημιουργίας των πρώτων ανθρώπων.

Γιατί χρειάζονταν χρυσό οι Ανουνάκι; Γιατί, με τις τεράστιες γνώσεις τους, δεν κατασκεύασαν το δικό τους χρυσό; Γιατί δεν επέλεξαν να τον εξορύξουν από τους αστεροειδείς που προσπερνούσαν, αλλά επέμεναν σε αυτόν της Γης; Ποια ιδιαιτερότητα είχε ειδικά αυτός ο χρυσός, σε σχέση με εκείνους που πιθανότατα συνάντησαν στο διάβα της διαστρικής τους πορείας;

Γιατί όταν οι igigi επαναστάτησαν, δεν τους αντικατέστησαν με άλλες ομάδες στα χρυσωρυχεία; Για ποιο λόγο μπήκαν στην διαδικασία, να αφήσουν για κάποιο χρονικό διάστημα την αναζήτησή τους, και να χειριστούν το DNA προκειμένου να δημιουργήσουν ανθρώπους; Γιατί, απλούστερα, δεν κατασκεύασαν ρομπότ που θα ήταν πολύ πιο δυνατά και ισχυρά για τη δουλειά που ήθελαν;

Οι σκεπτικιστές απορρίπτουν όχι μόνο τα ερωτήματα και τις πιθανές απαντήσεις τους, αλλά και την ίδια την πιθανότητα να υπήρξαν ή να υπάρχουν οι Ανουνάκι, να ήρθαν και να έκαναν όλα αυτά.

Αν, όμως, εσείς έχετε ανοιχτό μυαλό και βρίσκετε πιθανά να συνέβησαν όλα αυτά, μπορείτε να μπείτε στην διαδικασία και να ψάξετε μόνοι σας τις απαντήσεις, ακολουθώντας την λογική αυτής της υποθετικής ιστορίας – όπως, ακριβώς, κάνετε όταν βλέπετε μία ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Ωστόσο, κάποιες απαντήσεις δίνονται στο βίντεο που ακολουθεί, τις οποίες πολλοί τις βρίσκουν ιδιαίτερα ικανοποιητικές ή ως εύλογες εξηγήσεις, για να μην πούμε αποτελεσματικές.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Anunnaki Gold – Necessity and Aquisition

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ