Ιπτάμενα Αντικείμενα Περικυκλώνουν το Curiosity στον Πλανήτη Άρη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όλο και πιο συχνά βγαίνουν στην επιφάνεια εικόνες και βίντεο για τον πλανήτη Άρη που, με βάση αυτά που βλέπουμε και φαίνονται, αναδύονται εκτιμήσεις που φαίνεται να αποκαλύπτουν  πολλά μυστικά από τον Κόκκινο Πλανήτη, τον Άρη.

Αυτή τη φορά έχουμε ένα βίντεο το οποίο μας δείχνει μία εκπληκτική πανοραμική εικόνα της επιφάνεια του Άρη, από το Curiosity Rover, μέσα στην οποία διακρίνονται μικρά μαύρα στίγματα να βρίσκονται διάσπαρτα πολύ ψηλά στον αέρα, τριγύρω του.

Τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από μαύρα ιπτάμενα αντικείμενα που περικυκλώνουν το ρομποτικό μηχάνημα, αναρωτιούνται οι λάτρεις των θεωριών ότι στον Άρη υπάρχει ανεπτυγμένος τεχνολογικός εξωγήινος πολιτισμός.

Ωστόσο, τα πράγματα είναι λίγο ασαφή, καθώς εύκολα μπορεί να υποστηριχτεί ότι πρόκειται για ψεγάδια στην εικόνα που δημιουργούν αυτή την εντύπωση. Αλλά, αν είναι έτσι, γιατί δεν υπάρχουν σε άλλες φωτογραφίες;

Μία δεύτερη εξήγηση, η αγαπημένη των σκεπτικιστών, είναι πως πρόκειται για πετραδάκια που εκτινάχτηκαν στον αέρα κατά την κίνηση του Curiosity.

Ωστόσο, το πιθανότερο είναι πως δεν θα μάθουμε ποτέ ποια μπορεί να είναι η αλήθεια, αφού τόσο η πρωτότυπη φωτογραφία όσο και το βίντεο με την πηγή της, εξαφανίστηκαν από το διαδύκτιο. Το μόνο που απέμεινε είναι η παραπάνω εικόνα όπου στην θέση των μαύρων στιγμάτων τοποθετήθηκαν μικροί ιπτάμενοι δίσκοι, σε μία υποθετική καλλιτεχνική αναπαράσταση, οι οποίοι καμία σχέση δεν έχουν με το πραγματικό περιεχόμενο της επίμαχης φωτογραφίας.

Κατά συνέπεια, κανείς δεν μπορεί να πει, έστω και υποθετικά, τι θα μπορούσε, ίσως, να συμβαίνει.

Παρόλα αυτά, η ονομασία της επίμαχης εικόνας είναι Mars SOL 2082 και μπορείτε να κάνετε μόνοι σας μία περιήγηση στον σύνδεσμο 360cities.net και με την βοήθεια του παρακάτω νεότερου βίντεο (όσο υπάρχει), να εντοπίσετε τα μαύρα στίγματα που λέγεται ότι πρόκειται για ιπτάμενα αντικείμενα που περικυκλώνουν το Curiosity στον πλανήτη Άρη:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

What Were These Strange Black Objects Surrounding The Curiosity Rover On Mars?

Several Strange Black Objects Surrounding The Curiosity Rover On Mars? (Mars Mysteries)

diadrastika