Κινηματογράφησε τον “Παράδεισο” για 7 μέρες σε ένα εμπνευσμένο βίντεο

Πιστεύετε ότι υπάρχει Παράδεισος; Θα μπορούσε να υπάρχει και η Κόλαση; Πολλά έχουν γραφτεί γύρω από αυτό το θέμα, ενώ χιλιάδες συζητήσεις επί συζητήσεων έχουν γίνει σχετικά.

Ο Παράδεισος, αφήνει πολλά θέματα ανοιχτά γι’ αυτό, τόσο οι εκκλησίες, οι μελετητές, όσο και συνωμοσιογράφοι έρχονται σε συνεχείς αντιθέσεις και συγκρούσεις.

Όμως, ίσως, τα πράγματα είναι λίγο περισσότερο απλούστερα στην αντίληψη και το μάτι. -d-

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι αποτέλεσμα μιας εφταήμερης διαδρομής στο βουνό El Teide, το οποίο είναι και το υψηλότερο της Ισπανίας. Ξεχωρίζει από πολλά μέρη στον κόσμο καθώς τα αστέρια του ουρανού κατά τη διάρκεια μίας ξάστερης νύχτας, φαίνονται καλύτερα από οπουδήποτε αλλού.

Έτσι όπως παρακολουθείτε το βίντεο, θα νιώσετε το μεγαλείο του γιγάντιου ζωντανού οργανισμού και πλανήτη μας, καθώς η αυθεντική ομορφιά της φύσης και ολόκληρου του περιβάλλοντος που μας περιβάλει θα σας συνεπάρει με έναν μαγικό τρόπο.

Οι μεγαλύτεροι επιστήμονες ανά τον κόσμο όπως ο Albert Einstein, Nikola Tesla, Isaac Newton, Galileo Galilei είναι μερικοί από τους χιλιάδες άλλους που εμπνεύστηκαν από το την τέχνη, την κίνηση και την ομορφιά της φύσης και του περιβάλλοντος.

Η ομορφιά του κόσμου και της δημιουργίας είναι που γεννά τόσα ερωτηματικά που απλώνονται σαν ένα τεράστιο κοσμογονικό πέπλο μυστηρίου και μας κάνει να αναρωτιόμαστε για το ποιοι είμαστε,που πάμε και από που ήρθαμε..

Αυτή είναι άλλωστε και η γοητεία της ζωής.. Το τεράστιο και αιώνιο ταξίδι αναζήτησης και αμφισβήτησης κάτω από τη σκιά των αστεριών ενός παραδεισένιου ουρανού όπως περιγράφεται σε αυτό το συναρπαστικό βίντεο που ακολουθεί.. Παρακαλώ καλή απόλαυση.

mymind.gr / Image by ImaArtist from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.