Γεννιόμαστε 7 φορές σε αυτόν τον κόσμο για διαφορετικό λόγο την κάθε φορά

Ένας θρύλος λέει ότι κάθε άτομο γεννιέται 7 φορές πριν φτάσει στη σωτηρία ή στην καταδίκη. Κάθε γέννηση έχει ένα συγκεκριμένο στόχο ώστε να προετοιμάσει το άτομο για την επόμενη μετενσάρκωση.

Η παρακάτω λίστα είναι η χρονολογική σειρά των 7 γεννήσεων με την αντίστοιχη προσωπικότητα.

Δείτε σε ποια γέννηση βρίσκεστε και σε ποιες μετενσαρκώσεις θα υποβληθείτε.

1) Το βρέφος/παιδί

Η βρεφική ηλικία είναι η πρώτη μετενσάρκωση την οποία βιώνει η ψυχή σας. Αυτό το διάστημα, η ψυχή σας απλώς παρατηρεί ότι συμβαίνει γύρω της.

Όλα μοιάζουν περίεργα και πιθανώς σας καταπιέζουν. Δεν μπορείτε να βρείτε την ευφυΐα σας, νιώθετε αποπροσανατολισμένοι και ότι δεν μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας. Σε κάθε προσπάθεια σας τα αποτελέσματα είναι αρνητικά ή αποτυγχάνετε εντελώς στην χειρότερη περίπτωση.

Οι καλύτερες προθέσεις σας συχνά παρεξηγούνται και νιώθετε αποξενωμένοι από τους γύρω σας. Είναι η πιο δύσκολη μετενσάρκωση επειδή σε αυτή δοκιμάζεται περισσότερο το θάρρος σας.

2) Ο περίεργος μαθητής

Αυτή η ζωή που βιώνετε μετά τη πρώτη γέννηση χαρακτηρίζεται από περιέργεια και μάθηση. Η ψυχή σας διψά να μαθαίνει καινούργια πράγματα και απορροφάτε όλων των ειδών πληροφορίες που παρουσιάζονται.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η διασημότητα και η αναγνώριση δεν έχουν κάποιο νόημα σε αυτή τη ζωή επειδή η ψυχή σας εστιάζει στο να μάθει νέες ικανότητες ενώ εμπλουτίζετε την εμπειρία σας.

3) Ο εξερευνητής

Αυτή είναι η μετενσάρκωση όπου το πνεύμα για ταξίδια αναλαμβάνει πλήρη δράση. Ο εξερευνητής της καρδιάς σας εμφανίζεται καθώς επεκτείνετε την περιέργεια σας.

Αρχίζετε να υλοποιείτε αυτά που μάθατε στις προηγούμενες γεννήσεις για να αποκτήσετε πρακτικές λύσεις και να λάβετε τα οφέλη τους.

Επειδή έχετε πολλά πράγματα να κάνετε και να δείτε νιώθετε ότι δεν σας φτάνει ο χρόνος.

4) Αυτός που αγαπά

Αρχίζετε να νιώθετε, να βλέπετε και να κατανοείτε την αγάπη σε αυτή τη μετενσάρκωση. Με όλα τα μαθήματα που έχετε αποκτήσει, αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι γι αυτού του είδους μετενσάρκωσης.

Ωστόσο, η αγάπη μπορεί να είναι δύσκολη. Θα μάθετε την απόλαυση του να αγαπάτε ή την βαθιά αγωνία όταν ραγίζει η καρδιά σας.

Όλα αυτά τα μαθήματα είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη και την εξέλιξη σας όπως και οι ακόλουθες μετενσαρκώσεις. Επίσης, δεν πρέπει να αποφύγετε την αγάπη ανεξάρτητα από τις περιστάσεις επειδή δεν θα προχωρήσετε στις επόμενες μετενσαρκώσεις αφού θα είστε κολλημένοι σε αυτή.

5) Ο επιτυχών

Αυτό είναι το τελικό στάδιο από όλα όσα έχετε μάθει και έχετε κάνει στις προηγούμενες ζωές.

Σε αυτή τη ζωή, η αναγνώριση αρχίζει να έχει σημασία και το άγχος καθιερώνεται καθώς περιμένετε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας.

Αν πετυχαίνεται σχεδόν σε όλα τείνετε να αγχώνεστε και να φοβάστε τις απογοητεύσεις.

6) Αυτός που δίνει

Κατά τη διάρκεια αυτής της ζωής, αρχίζετε να νιώθετε μια αίσθηση πνευματικότητας. Ενδυναμώνετε την πίστη σας σε κάτι και νιώθετε μια παρόρμηση να δώσετε κάτι στην κοινωνία.

Καθώς η ψυχή σας βιώνει όλα τα κύρια στάδια ανάπτυξης, τελικά βλέπετε ότι υπάρχει χαρά στο να βοηθάτε τους άλλους. Μοιράζεστε μαζί τους όχι μόνο τα υλικά αγαθά αλλά επίσης την αγάπη, τον χρόνο και την προσπάθεια σας.

Ίσως επιλέξετε ως επάγγελμα να διδάσκετε ή να περιθάλπετε τους άλλους λόγω της αίσθησης εκπλήρωσης που λαμβάνετε από αυτό.

7) Η υπέρβαση

Ως επέκταση της έκτης ζωής, η τελευταία μετενσάρκωση είναι η υπέρβαση όπου η υλη τελικά αφαιρείται από την ψυχή. Ελευθερώνεστε από τον κύκλο των μετενσαρκώσεων.

Η ψυχή κατευθύνεται βαθιά μέσα σας για ενδοσκόπηση. Συνεχώς αναζητάτε την εσωτερική γνώση καθώς και αυτή από το περιβάλλον σας.

Η επιθυμία σας να είστε γενναιόδωροι δεν κυβερνάται πλέον από το αίσθημα εκπλήρωσης που λαμβάνετε, αλλά από την κατανόηση γι αυτό που καλείστε να κάνετε. Η μοναξιά γίνεται τότε ένα μέρος που συνεχώς θέλετε να επισκέπτεστε.

Αν ανακαλύψετε ότι είστε σε αυτό το στάδιο, τότε πιθανώς να είστε στην τελευταία μετενσάρκωση ανεξάρτητα από την ηλικία σας.

ΠΗΓΗ: awakengr.com και newsitamea.gr / Image by beate bachmann from Pixabay