Ένας πλούσιος κάνει πάρτι δίπλα στην πισίνα του (ανέκδοτο)

Μετά από ώρες διασκέδασης, η μουσική σταματάει και ο πλούσιος ανακοινώνει: «Δίνω 100.000 ευρώ σε όποιον κολυμπήσει απ την μια άκρη της πισίνας στην άλλη, ανάμεσα στους κροκόδειλους που έχει μέσα». Καμιά κίνηση. Όλοι φοβούνται. «Δίνω 200.000 ευρώ κι ένα αυτοκίνητο σ’ όποιον κολυμπήσει μέσα στην πισίνα με τους κροκόδειλους». Και πάλι κανείς δεν προσφέρεται .

Ο πλούσιος όμως θέλει να διασκεδάσει. Φωνάζει λοιπόν: «Δίνω 500.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο και μια όμορφη γυναίκα». Άκρα του τάφου σιωπή. Σκέφτεται, ο εκατομμυριούχος τι να κάνει. Περνούν μερικά λεπτά λεπτά και πάνω που ο κόσμος είχε κάπως αρχίσει να επιστρέφει στα συγκαλά του, ακούγεται και πάλι η φωνή του λεφτά: «Δίνω 1.000.000 ευρώ, ένα πολυτελές αυτοκίνητο, μια όμορφη γυναίκα κι έναν γκέι».

Σχεδόν άμεσα ακούστηκε ένα πλατς! Μόλις είχε πέσει κάποιος μέσα στην πισίνα, κολυμπάει σαν πύραυλος και βγαίνει απ’ την άλλη μεριά λαχανιασμένος, με σκισμένα ρούχα από τους κροκόδειλους, αλλά σώος. Μόλις πατάει στη γη το πρώτο πράγμα που φωνάζει είναι: «Τον πούσ**τη, φέρτε μου τον πούσ**τη!»

«Ηρέμησε , φίλε μου, θα στον φέρουμε», του λέει ο πλούσιος. Αλλά ο άντρας που βούτηξε στην πισίνα είναι εξαγριωμένος και φωνάζει συνεχώς: «Τον πούσ*τη θέλω, σας λέω. Φέρτε μου τον πούσ**τη!». Ο πλούσιος κάνει νόημα σε κάτι μπράβους να τον συγκρατήσουν και του λέει: «Μα θα στον φέρουμε. Τι κάψα είν’ αυτή πια;» Όμως ο άντρας δεν κρατιόταν και ξέσπασε: «Τον πούσ** θέλω. Τον πού**στη, που μ’ έσπρωξε στην πισίνα. Αυτόν τον πούσ**τη θέλω!»

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.