Κατέβηκαν στην μεγάλη υπόγεια πυραμίδα της Αλάσκα που έβγαζε μεγάλη ποσότητα ενέργειας

Κατέβηκαν στην μεγάλη υπόγεια πυραμίδα της Αλάσκα που έβγαζε μεγάλη ποσότητα ενέργειας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχει πυραμίδα κάτω από την Αλάσκα; Φαίνεται πως, όχι μόνο υπάρχει, αλλά κρύβει και ένα μεγάλο μυστικό!

Όπως αναφέρει η η βρετανική dailystar.co.uk, τον Μάιο του 1992, μια πυρηνική υπόγεια έκρηξη ενός μεγατόνου στην Κίνα, καταγράφηκε από τους σεισμογράφους της αμερικανικής κυβέρνησης και τα ευρήματά της αποκάλυψαν απροσδόκητες γεωλογικές ανωμαλίες στα βόρεια του Anchorage στην Αλάσκα.

Η δημοσιογράφος Linda Moulton Howe κλήθηκε να εξετάσει τα δεδομένα από τον αξιωματικό υπηρεσίας Douglas Mutchler, της αντικατασκοπίας.

Το ντοκιμαντέρ του History Channel “Ancient Aliens” αποκάλυψε πως η Linda ήρθε σε επαφή με έναν πρώην του αμερικανικού ναυτικού, ο οποίος έκανε έναν καταπληκτικό ισχυρισμό.

Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του που ήταν μηχανικός είχε την ευκαιρία να ρίξει μια πρώτη ματιά σε μια μυστική πυραμίδα που βρίσκεται υπόγεια εκεί.

Η Linda δήλωσε: “Ο πατέρας του είχε μια καριέρα στο ναυτικό και στη συνέχεια κλήθηκε να συνεχίσει να εργάζεται στην Αλάσκα σε ένα πολύ ξεχωριστό έργο που περιλαμβάνει κάτι υπόγειο που βγάζει πολλή ενέργεια“.

Η δημοσιογράφος πρόσθεσε επίσης ότι υπήρχαν “φρεάτια εξορυκτικών ανελκυστήρων” στην περιοχή.

Ο μηχανικός, θα κατέβαινε στη βάση μιας τεράστιας πυραμίδας με τους ανελκυστήρες, υποστήριξε. Ο σκοπός ήταν να προσπαθήσουν να καταλάβουν πώς έβγαζε γιγαντιαία ποσότητα ενέργειας. Αλλά ποτέ δεν θα μιλούσε, γιατί αυτό ήταν ένα κυβερνητικό μυστικό.

Το επεισόδιο της σειρά ντοκιμαντέρ, έφερε στη συνέχεια τον συγγραφέα και συνωμοσιογράφο David Wilcock, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι υπήρχε μία συγκάλυψη για το όλο ζήτημα..

Ο ίδιος δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι υπάρχει μια συγκάλυψη που συμβαίνει και ότι κάτι βρέθηκε εκεί στην Αλάσκα. Νομίζω ότι ο λόγος για τον οποίο έχει καλυφθεί είναι ότι θα πρέπει να ξαναγράψουμε από την αρχή την επιστήμη της ανθρώπινης προέλευσης.

Το σκεπτικό είναι ότι σε κάποια εποχή υπήρξε ένας παγκόσμιος βιομηχανοποιημένος πολιτισμός που είχε φτάσει σε μια τεχνολογία που ήταν στην πραγματικότητα ανώτερος από το δικό μας, επειδή δεν μπορούμε εύκολα να χτίσουμε σήμερα πυραμίδες».

Τι κρύβεται, λοιπόν, στην πυραμίδα της Αλάσκας;

Πάντως είναι γεγονός πως οι πυραμίδες που έχουν βρεθεί σε όλη την υδρόγειο έχουν αποτελέσει και εξακολουθούν να αποτελούν αντικείμενο φοβερών θεωριών συνωμοσίας που, ίσως, κάποια δεδομένη στιγμή να δικαιώσουν εκείνους που τις διατυπώνουν.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Is there a pyramid BELOW Alaska? Shock claims US government ‘covering up’ structure

diadrastika.com

loading...