Επιστήμονες Δημοσιεύουν Έγγραφα που Υποδηλώνουν ότι η Σελήνη Είναι Κούφια και Τεχνητή

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πριν μερικές δεκαετίες, έως και αρκετά πρόσφατα, υπήρξαν μερικές πολύ αξιόπιστες πηγές οι οποίες ισχυρίστηκαν ότι η Σελήνη μας δεν είναι αυτό που νομίζουμε και ότι υπάρχει επίσης κάποιο είδος εξωγήινης παρουσίας εκεί.

Όπως μαθαίνουμε από το segnidalcielo.it, λίγο πριν από το θάνατό του, το 1989, στην ηλικία των 89, ο συνταγματάρχης Ross Dedrickson, της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, υπεύθυνος για τη διατήρηση του αποθέματος των πυρηνικών αποθεμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες στη δεκαετία του ’60, αποκάλυψε ότι το 1959 οι Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν να πυροδοτηθούν ατομικά όπλα στο φεγγάρι για επιστημονικούς σκοπούς.

Αυτό το πρόγραμμα ανατίναξης πυρηνικών αντικειμένων στη Σελήνη που ονομάζεται “Project A119”, υποστηρίζεται ότι σταμάτησε από εξωγήινους που δεν τους επέτρεψαν να πυροδοτήσουν πυρηνικά όπλα στο διάστημα.

Ο Δρ Horace Crater, ένας φυσικός του Διαστημικού Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου του Τενεσί, δημοσίευσε ένα άρθρο στην Space Research Journal, πως εντοπίστηκαν κάποια μυστηριώδη χαρακτηριστικά που εμφανίζονται στο εσωτερικό του κρατήρα “Παράκελσος C”, ο οποίος βρίσκεται στην αθέατη πλευρά της Σελήνης. Το ερευνητικό έγγραφο υποδηλώνει ότι αυτά τα χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να είναι τεχνητής προέλευσης, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος άλλος, πέρα από έναν άνθρωπο, τα έχτισε και τα έβαλε εκεί.

Ο αναπληρωτής διευθυντής της αποστολής “Clementine” στην Σελήνη το 1995 δήλωσε ότι ήταν πράγματι μια αποστολή φωτογραφικής αναγνώρισης για τον έλεγχο των δομών στην απόμερη πλευρά της Σελήνης που δεν είχαν τοποθετηθεί από τον άνθρωπο.

Ο Ingo Swann και άλλοι remote viewers, στο πλαίσιο του προγράμματος Stargate της κυβέρνησης, ανέφεραν ότι είδαν περίεργες δομές και ανθρωποειδή πλάσματα στη Σελήνη.

Διαβάστε επίσης: STAR GATE, το ΥΠΕΡΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που «ΕΒΛΕΠΕ» από ΜΑΚΡΙΑ

Ένα έγγραφο του 2014 από τον Sean C. Solomon, διευθυντή του Lamont-Doherty Earth Observatory στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια, επίσης, είναι ο κύριος ερευνητής της αποστολής του NESSA MESSENGER στον Ερμή. Λέει, λοιπόν, πως μετά από δεκαετίες δεδομένων, ακόμα δεν έχουν ιδέα περί του εσωτερικού πυρήνα της Σελήνης και από τι αποτελείται!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Στο βιβλίο του, Our Occulted History, ο δημοσιογράφος Jim Marrs ανάμεσα σε άλλα αναφέρει: “Οι μελέτες για τους σεληνιακούς βράχους δείχνουν ότι το εσωτερικό του φεγγαριού διαφέρει από το μανδύα της γης ώστε να υποδεικνύει έναν πολύ μικρό ή εντελώς ανύπαρκτο πυρήνα. Μια μελέτη του 1962 διαπίστωσε ότι το εσωτερικό του φεγγαριού είναι λιγότερο πυκνό από το εξωτερικό”.

Το 1962, ο Gordon MacDonald, ένας επιστήμονας της NASA, δημοσίευσε μια μελέτη η οποία ανέφερε: «Στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι η Σελήνη είναι περισσότερο παρόμοια με ένα κοίλο σώμα, άδειο, διαφορετική από μια ομοιογενή σφαίρα»

Σύμφωνα με τον Sean C. Solomon, «τα πειράματα του σεληνιακού Orbiter έχουν ενισχύσει σημαντικά τις γνώσεις μας για το βαρυτικό πεδίο της Σελήνης … Δείχνουν την τρομακτική πιθανότητα ότι η Σελήνη μπορεί να είναι κενή».

Στη συνέχεια θα διαβάστε ένα κείμενο του Sean C. Solomon, σχετικά με το θέμα που δημοσιεύθηκε το 2014 που ασχολείται με το πώς, μετά από δεκαετίες δεδομένων, ακόμα δεν έχουν ιδέα περί του εσωτερικού πυρήνα της Σελήνης:

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο ότι το φεγγάρι θα μπορούσε να είναι άδειο έφτασε στις 20 Νοέμβρη 1969, όταν το πλήρωμα του Apollo 12, έστειλαν ένα κομμάτι του (το λεγόμενο LeM) να συντριβεί στο φεγγάρι, δημιουργώντας σεισμική δόνηση.

To LeM έπληξε μία περιοχή σαράντα μίλια μακριά από το σημείο προσγείωσης του Apollo 12, όπου ο υπερ-ευαίσθητος σεισμικός εξοπλισμός κατέγραψε κάτι αναπάντεχο και εκπληκτικό: το φεγγάρι αντήχησε σαν καμπάνα για πάνω από μία ώρα. Ο Frank Press του MIT είπε: “… κανένας από μας δεν έχει δει κάτι τέτοιο στη Γη. Σε όλη μας την εμπειρία, είναι ένα αρκετά περίεργο γεγονός. Το γεγονός ότι αυτός ο μάλλον μικρός κτύπος … έδωσε ένα σήμα που διήρκεσε 30 λεπτά, είναι κάπως εκτός της εμπειρίας μας. “

Άραγε, τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει ο καθένας από εμάς; Είναι τα παραπάνω επιστημονικά στοιχεία ισχυρές ενδείξεις ότι το φεγγάρι είναι κούφιο, όπως υποστηρίζουν οι απανταχού συνωμοσιογράφοι και, κατά συνέπεια, μία κατασκευή; Κι αν είναι, τι βρίσκεται εκεί μέσα;

diadrastika