STAR GATE, το ΥΠΕΡΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που «ΕΒΛΕΠΕ» από ΜΑΚΡΙΑ (video)

[07/11/2015 - 06:30]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το «Star Gate» είναι ένα Πρόγραμμα Αμυντικής Νοημοσύνης (DIA – Defense Intelligence Agency) στο οποίο εμπλέκονται χρήσεις φαινομένων που πολλοί στο συστημικό κόσμο εξακολουθούν να θεωρούν ως ανύπαρκτα. Μέσω αυτού του προγράμματος, μπορούν να αποκτήσουν πληροφορίες που τα συμβατικά μέσα αδυνατούν.

Το «Star Gate» είναι η κωδική ονομασία μίας μονάδας του αμερικανικού στρατού που ιδρύθηκε το 1978 στο Fort Meade, της Maryland.

Μεγάλο μέρος του υλικού και των ερευνών του προγράμματος εξακολουθούν να παραμένουν απόρρητα. Στο πρόγραμμα «Star Gate» συμπεριλαμβάνονται θέματα όπως η συνείδηση, τα παραφυσικά φαινόμενα, η έκτη αίσθηση (ESP), η απομακρυσμένη προβολή και πολλά άλλα που εξακολουθούν να παραμένουν κρυφά.

Το πρόγραμμα αποχαρακτηρίστηκε το Σεπτέμβριο του 1995, ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν πειστικές αποδείξεις ότι εξακολουθεί να υφίσταται από την CIA και ότι δεν «έφτασαν» στον κόσμο όλα όσα έπρεπε να μάθει.

Το πρόγραμμα ήταν τόσο μυστικοπαθές που δεν χρειαζόταν καν να υποβάλουν έκθεση στο συνέδριο, απαλλάσσονταν. Τι λόγους είχαν να το κλείσουν; Ή μήπως εξακολουθεί να λειτουργεί υπό άκρα μυστικότητα;

Ένας άλλος σημαντικός λόγος που ορισμένοι θεωρούν ω απόδειξη ότι το πρόγραμμα «τρέχει» ακόμα, είναι η μαρτυρία του Ingo Swann.

Ο Ingo Swann ήταν ο βασικός συμμετέχων του «Star Gate» σε πολλαπλές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν από CIA, NSA, το Υπουργείο Άμυνας, παράλληλα με ερευνητές του Πανεπιστημίου Stanford, με θέμα «Remote Viewing»

Το Remote Viewing (απομακρυσμένη προβολή) είναι η ικανότητα ενός ατόμου να μπορεί να περιγράψει μια απομακρυσμένη γεωγραφική θέση ακόμη και μέχρι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική θέση την οποία βρίσκεται.

Κατά τη διάρκεια των πειραμάτων, ο Ingo ήταν σε θέση να δει και να περιγράψει με επιτυχία τα δαχτυλίδια γύρω από τον Δία πολύ πριν ο Pioneer 10 της NASA φτάσει εκεί, γεγονός που είναι τεκμηριωμένο και καταγεγραμμένο στην σχετική βιβλιογραφία.

Επίσης, υπάρχει ο ισχυρισμός ότι ο Ingo «είδε» και την πίσω πλευρά του φεγγαριού, αλλά χωρίς να αποκαλύπτεται το περιεχόμενο αυτών των «θεάσεων»…

Είναι τόσο λίγες οι πληροφορίες και τόσο ελάχιστα όσα έχουν αποχαρακτηριστεί που από μόνα τους δημιουργούν απορίες, αφού σχεδόν πάντα στο κατάλληλο σημείο η «συνέχεια κόβεται», όπως συμβαίνει στο τέλος κάθε επεισοδίου τηλεοπτικής σειράς σε συνέχειες.

Κατά συνέπεια οι υποθέσεις,οι φήμες και οι θεωρίες συνωμοσίας μπορούν να οργιάζουν ως εκεί που δεν μπορείτε να φανταστείτε:

Τι υπήρχε στην πίσω πλευρά της Σελήνης; Ποια άλλα μέρη είδαν; Κατασκόπευαν άλλες χώρες; Διάβαζαν τις σκέψεις αρχηγών κρατών; Μπορούσαν να «ταξιδέψουν» και σε άλλους πλανήτες ή άστρα;. Μπορούσε το πρόγραμμα να επικοινωνήσει με εξωγήινους; Κι αν ναι, τι είπαν;

Και ο κατάλογος των ερωτήσεων είναι ατελείωτος…

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ