Παρειδωλία με Κεφαλή του Δία στον Πλανήτη Άρη

Ερευνητής εντόπισε Κεφαλή του Θεού Δία, Σγουρομάλλικα Αγάλματα και Επιμήκη Πρόσωπα στον Πλανήτη Άρη, όπως ισχυρίζεται

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Χρειάζεται μεγάλη υπομονή για να κάθεται κάποιος όλη μέρα και να μετρά πόντο-πόντο εικόνες από την επιφάνεια του Άρη, μπας και εντοπίσει κάτι που θα μπορούσε να είναι παράταιρο από το γύρω περιβάλλον και, ίσως, να αποτελεί απόδειξη ότι κάποτε -ή ακόμα και στην εποχή μας – ζούσαν ή ζουν νοήμονες πολιτισμοί.

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων που έχουν εντοπιστεί ανάλογα ευρήματα, τόσο η NASA όσο και οι διάφοροι σκεπτικιστές τα αποδίδουν σε οφθαλμαπάτες, παιχνίδια του φωτός και τις σκιάς, παρειδωλίες και άλλες ψευδαισθήσεις που μπορούν να μπερδέψουν το ανθρώπινο μυαλό για το τι βλέπει το ανθρώπινο μάτι.

Διαβάστε επίσης: Εύρημα στον πλανήτη Άρη μοιάζει ανατριχιαστικό

Πράγματι, μπορεί κάποια να είναι παρειδωλίες, όμως, σε μερικά αντικείμενα “σκαλώνεις” και λες “βρε, μήπως είναι όντος κεφάλι αυτό;”

Ένα ακόμα “άγαλμα”, ή μάλλον “κεφάλι” στον Άρη, το οποίο μοιάζει πολύ με τον ελληνικό Θεό Δία-Ζεύς, με γένια και μαλλιά, ισχυρίζεται ότι εντόπισε το κανάλι ArtAlienTV – MARS ZOO. Ωστόσο, αν και είναι αρκετά μικρό, με μέγεθος μόνο 3 έως 6 ίντσες, δηλαδή περίπου 10-15 εκατοστών, οι εικόνες από τη NASA είναι αρκετά εντυπωσιακές.

Μάλιστα, οι αναλύσεις που κάνει το κανάλι, μπορούν να προκαλέσουν υστερία. Και όχι μόνο αυτό. Ισχυρίζεται ότι έχει εντοπίσει πέρα από την κεφαλή του θεού Δία, σγουρομάλλικα αγάλματα και επιμήκη πρόσωπα στον πλανήτη Άρη.

Ωστόσο, ποιος λογικός άνθρωπος που ξέρει ότι ο πλανήτης Άρης είναι νεκρός, θα δεχόταν την εκδοχή που δίνει o ερευνητής, σε μια παρειδωλία;

Ιστορία Φαντασίας: Κεφαλή του Θεού Απόλλωνα στον Πλανήτη Άρη

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πως σας φαίνονται όλα αυτά; Τα “βλέπει” πραγματικά ή τα φαντάζεται και προσπαθεί πείσει κι εμάς; Αν έχετε την υπομονή μπορείτε να τσεκάρετε τις επίσημες και αυθεντικές εικόνες της NASA που ακολουθούν ή απλά να δείτε τα 2 βιντεάκια παρακάτω:

???? ZEUS STATUE found on MARS – Museum Piece – ArtAlienTV

???? Row of Statues on MARS: Parts 1, 2 & 3 – Pantheon of Gods – ArtAlienTV

diadrastika