Ερευνητής εντόπισε Κεφαλή του Θεού Δία, Σγουρομάλλικα Αγάλματα και Επιμήκη Πρόσωπα στον Πλανήτη Άρη, όπως ισχυρίζεται

[18/04/2019 - 16:58]

Ερευνητής εντόπισε Κεφαλή του Θεού Δία, Σγουρομάλλικα Αγάλματα και Επιμήκη Πρόσωπα στον Πλανήτη Άρη, όπως ισχυρίζεται

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Χρειάζεται μεγάλη υπομονή για να κάθεται κάποιος όλη μέρα και να μετρά πόντο-πόντο εικόνες από την επιφάνεια του Άρη, μπας και εντοπίσει κάτι που θα μπορούσε να είναι παράταιρο από το γύρω περιβάλλον και, ίσως, να αποτελεί απόδειξη ότι κάποτε -ή ακόμα και στην εποχή μας – ζούσαν ή ζουν νοήμονες πολιτισμοί.

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων που έχουν εντοπιστεί ανάλογα ευρήματα, τόσο η NASA όσο και οι διάφοροι σκεπτικιστές τα αποδίδουν σε οφθαλμαπάτες, παιχνίδια του φωτός και τις σκιάς, παρειδωλίες και άλλες ψευδαισθήσεις που μπορούν να μπερδέψουν το ανθρώπινο μυαλό για το τι βλέπει το ανθρώπινο μάτι.

Πράγματι, μπορεί κάποια να είναι παρειδωλίες, όμως, σε μερικά αντικείμενα “σκαλώνεις” και λες “βρε, μήπως είναι όντος κεφάλι αυτό;”

Ένα ακόμα “άγαλμα”, ή μάλλον “κεφάλι” στον Άρη, το οποίο μοιάζει πολύ με τον ελληνικό Θεό Δία-Ζεύς, με γένια και μαλλιά, ισχυρίζεται ότι εντόπισε το κανάλι ArtAlienTV – MARS ZOO. Ωστόσο, αν και είναι αρκετά μικρό, με μέγεθος μόνο 3 έως 6 ίντσες, δηλαδή περίπου 10-15 εκατοστών, οι εικόνες από τη NASA είναι αρκετά εντυπωσιακές.

Μάλιστα, οι αναλύσεις που κάνει το κανάλι, μπορούν να προκαλέσουν υστερία. Και όχι μόνο αυτό. Ισχυρίζεται ότι έχει εντοπίσει πέρα από την κεφαλή του θεού Δία, σγουρομάλλικα αγάλματα και επιμήκη πρόσωπα στον πλανήτη Άρη.

Διαβάστε επίσης: ΚΕΦΑΛΗ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ;

Πως σας φαίνονται όλα αυτά; Τα “βλέπει” πραγματικά ή τα φαντάζεται και προσπαθεί πείσει κι εμάς; Αν έχετε την υπομονή μπορείτε να τσεκάρετε τις επίσημες και αυθεντικές εικόνες της NASA που ακολουθούν ή απλά να δείτε τα 2 βιντεάκια παρακάτω:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

👽 ZEUS STATUE found on MARS – Museum Piece – ArtAlienTV

👽 Row of Statues on MARS: Parts 1, 2 & 3 – Pantheon of Gods – ArtAlienTV

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ