Τι Πετάει Πάνω από την Ελλάδα και Καταγράφηκε σε Βίντεο
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σε μία ιδιόρρυθμη συλλογή εικόνων και βίντεο του ουρανού έχει προχωρήσει το κανάλι MrMBB333 του YouTube και αυτή τη φορά συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα.

Καθημερινά δέχεται νέες εικόνες και βιντεάκια, από πολύ κόσμο, μέσα από τα οποία συμπεραίνεται μία μεγάλη αύξηση σε ασυνήθιστα ιπτάμενα αντικείμενα σε ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη. Έτσι αποφάσισε να βάλει όλα όσα είχε στην διάθεσή τους, της τελευταίας εβδομάδας του Μαρτίου 2019, σε ένα μοναδικό βίντεο.

Μέσα σε αυτό αυτό θα δούμε πολλά περίεργα και παράξενα αντικείμενα, αλλά για εμάς, ξεχωρίζει εκείνο που του έστειλε ο Rico, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του οποίου προέρχεται από την Ελλάδα και είναι αυθεντικό – αλλά δεν ξέρουμε στα σίγουρα: μπορεί να είναι φάρσα ή επεξεργασμένο οπτικό υλικό. Έστω, υποθετικά, ότι είναι αληθινό.

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, δεν μοιάζει με ένα συμβατικό αεροπλάνο. Ίσως, είναι ένα πειραματικό αεροσκάφος, δεν είναι βέβαιο, αλλά είναι ένας δίσκος και γνωρίζετε ότι πολλοί άνθρωποι μιλάνε για ιπτάμενους δίσκους όλη την ώρα, αλλά σπάνια τους βλέπουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα με τις μεγεθύνσεις που έχει κάνει το κανάλι, θα δείτε ότι αυτό το πράγμα μοιάζει με ένα δίχτυ στη δομή του και ίσως στο κέντρο του συνδέονται ή αποτελείται από πέντε διαφορετικά κομμάτια.

Αν και δυστυχώς, δεν διευκρινίζεται σε ποιο μέρος της Ελλάδας έγινε η θέαση αυτή, αξίζει να δείτε ολόκληρο το βίντεο και να σταθείτε ειδικά σε αυτό το αντικείμενο:

Some of these things they saw almost looked “otherworldly!”

diadrastika

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.