Ανέκδοτο. Ένας παντρεμένος αποφασίζει να μείνει αργά στο γραφείο γιατί έχει στο μάτι την σeξι γραμματέα του

Τηλεφωνάει, λοιπόν, ο παντρεμένος στη γυναίκα του και της λέει ότι θα αργήσει να γυρίσει. Όλα καλά. Ούτε κι εκείνη είχε πρόβλημα.

Κανονίζει, λοιπόν, ο παντρεμένος, μετά τη δουλειά να πάνε με τη γραμματέα του για φαΐ και, όπως φάνηκε, η τύχη του δεν τον εγκαταλείπει, καθώς αργότερα καταλήγουν για δυο ολόκληρες ώρες στο διαμέρισμά της για τα
περαιτέρω…

Ανάσα δεν πήραν. Δοκίμασαν ότι ήξεραν και δεν ήξεραν.

Αφού τελείωσαν, πάει στο μπάνιο ο τύπος να σινιαριστεί για την επιστροφή του στο σπίτι του με την γυναίκα του, οπότε διαπιστώνει μια κατακόκκινη βούλα από πιπιλιστό φιλί στο λαιμό μπροστά, σε εμφανές σημείο. Πανικός!

-Τι θα πω στη γυναίκα μου;;;;…. σκέφτεται ο παντρεμένος.

Τέλος πάντων, έφτιαχνε διάφορα σενάρια-δικαιολογίες στο μυαλό του, αλλά κανένα δεν του φαινόταν τόσο πειστικό ώστε να μοιάζει και αληθινό. Τι να κάνει, τι να κάνει… Φτάνει σπίτι και με το που ξεκλειδώνει την πόρτα, τρέχει ο σκύλος να τον προϋπαντήσει.

-Αυτός είσαι! σκέφτεται ο τύπος.

Πέφτει με το σκύλο στο χαλί, κάνει ότι τάχα παλεύει μαζί του, προσπαθεί δήθεν να διατηρήσει σε απόσταση το ζώο αλλά κρατώντας τον λαιμό του με το ένα χέρι. Μόνο βοήθεια που δεν φώναξε.

Έρχεται η γυναίκα του κι εκείνος βρίσκει της ευκαιρία να της πει:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

-Αγάπη μου! Κοίτα τι μου έκανε στο λαιμό ο σκύλος! της λέει καθώς σηκώνεται.

Κοιτάζει εκείνη την πιπιλιά και κουνάει το κεφάλι της με ένα διφορούμενο τρόπο, σαν να συμφωνούμε μαζί του, αλλά και σαν να του φύλαγε κι εκείνη μία ανάλογη ιστορία. Οπότε, έβγαλε την μπλούζα της και δείχνοντάς του το στή8ος της, του λέει:

-Άτιμο ζώο! Εμένα κοίτα τι μου έκανε, όλο μελανιές και δαγκώματα!

via και katharmata.net