Ανέκδοτο: μπαίνει ένας κακομούτσουνος τύπος στο ασανσέρ

Ανέκδοτο: μπαίνει ένας κακομούτσουνος τύπος στο ασανσέρ

Μία βροχερή μέρα, μπαίνει ένας κακοντυμένος και κακομούτσουνος τύπος στο ασανσέρ ενός πολυωρόφου κτιρίου.

Καθώς ανεβαίνει με προορισμό το ρετιρέ (κάπου στον 30ο όροφο), όλοι οι επιβαίνοντες στο ασανσέρ διαμοιράζονται στους πρώτους 10 ορόφους.

Αφού έχει μείνει μόνος του, βγάζει από την τσάντα του ένα αποσμητικό με φερομόνες που μόλις είχε αγοράσει από ένα μαγαζί επειδή καμία γυναίκα δεν τον πλησίαζε και όλες τον απέφευγαν. Έπρεπε, όμως, να εντυπωσιάσει την νέα διευθύντρια που είχε πάει στην δουλειά, για να της ζητήσει αύξηση.

Η υπάλληλος στο μαγαζί του είχε πει πως αυτό το μπουκαλάκι περιέχει μυρωδιές ερωτικής έλξης που οποιαδήποτε γυναίκα τις μυρίσει δεν μπορεί να αντισταθεί στην ερωτική έλξη εκείνου που το φορά. Αλλά αυτός δεν πίστευε σε τέτοιες βλακείες. Ήταν βέβαιος πως ήταν ένας μαρκετινίστικος τρόπος για να του πουλήσει μία απλή κολόνια.

Μιας και ήταν μόνος του, μέχρι να φτάσει στον όροφο που ήθελε, άρχισε να ψεκάζεται σε όλο του το σώμα, όπου βρει, με το μπουκαλάκι με τις φερομόνες.

Το ασανσέρ σταματάει στον 15ο όροφο, οπότε μία υπερβολικά ζουμερή και χυμώδης και κουκλάρα γυναίκα, μπαίνει μέσα. Καθώς το ασανσέρ συνεχίζει την ανοδική του πορεία, η γυναίκα δείχνει πως το άρωμα του κακομούτσουνου αρχίσει να την εpεθίζει.

Αρχίζει και τρίβεται μόνη της. Ο τύπος την κοιτάει περίεργα. Σε λίγο η γυναίκα, δείχνει να έχει «ανάψει». Πατάει το στοπ και σταματάει το ασανσέρ μεταξύ 20ου και 21ου ορόφου και αρχίζει να γδύνεται επιδεικτικά.

Ο κακομούτσουνος τύπος αρχίζει και γουρλώνει, ενώ παράλληλα αρχίζει να αναρωτιέται τι την έπιασε έτσι ξαφνικά. Δεν του είχε τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο.

Η γυναίκα αρχίζει να βαριανασαίνει και αφού βγάζει και το τελευταίο ρούχο από πάνω της, τον πλησιάζει και με ένα παθιασμένο ύφος του λέει:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

– Αγόpι μου… κάνε με να νιώσω γυναίκα!

Ο τύπος την κοιτάει και αρχίζει να ξεκουμπώνει το πουκάμισό του. Το βγάζει και της το τοποθετεί μπροστά στο στή8ος ώστε να κρύβει τα επίμαχα σημεία, την στρέφει να του γυρίσει την πλάτη και της δένει τα μανίκια για να σταθεί και να μην πέσει.

Εκείνη παραξενεύτηκε από το βίτσιο του, αλλά παρόλα αυτά τουρλώνει τον πισινό της.

– Έλα, αγόpι μου… κάνε με να νιώσω γυναίκα! του επαναλαμβάνει εκείνη με καυτή ανάσα που έδειχνε ότι δεν μπορούσε να περιμένει άλλο.

– Κατάλαβα τι θέλεις! της λέει αυτός. Σε έστειλε ο συνάδελφός μου που του είχα ζητήσει βοήθεια, για να μου δείξεις πως να αντισταθώ σε περίπτωση που μου την πέσει η καινούργια διευθύντρια επειδή είναι μία κακάσχημη και κακομούτσουνη.

fanpage.gr και diadrastika.com