Ανέκδοτο: Μία νεαρή ξανθιά έμεινε ξαφνικά χήρα και πήγε στο μνήμα του

Μία νεαρή ξανθιά έμεινε ξαφνικά χήρα, όταν έχασε τον επίσης νεαρό άνδρα της σε δυστύχημα.

Απαρηγόρητη έκλαιγε συνέχεια και πήγαινε κάθε απόγευμα στο νεκροταφείο. Πήγαινε ντυμένη με μαύρα κολλητά ρούχα, μίνι φούστα, δικτυωτό καλσόν και γόβες στιλέτο.

Με αυτήν την αμφίεση ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη και ειδικά από τον φύλακα, που την πρόσεξε από την πρώτη στιγμή…

Μία φορά λοιπόν την παρακολούθησε να δει τι κάνει έτσι μέσα στο νεκροταφείο.

Την είδε, λοιπόν, να πηγαίνει σε ένα συγκεκριμένο μνήμα, να ανάβει το καντήλι, να αλλάζει τα λουλούδια, να κλαίει πάνω από τον τάφο. Μετά από λίγο την είδε να σηκώνει την φούστα, να κατεβάζει λίγο το στρίνγκ και το καλσόν και να κάθεται πάνω στον τάφο αμίλητη.

Τρελάθηκε ο φύλακας.

Μετά από λίγο, την είδε που σηκώθηκε σιγά σιγά και αφού τακτοποίησε τα ρούχα της βάδισε αργά προς την έξοδο, αφήνοντας τον φύλακα άφωνο.

Την επόμενη φορά που ήρθε η νεαρή ξανθιά, έκανε ακριβώς το ίδιο. Αλλά και κάθε φορά που ερχόταν την έβλεπε να πηγαίνει στο ίδιο πάντα μνήμα, να ανάβει το καντήλι, να αλλάζει τα λουλούδια, να κλαίει πάνω από τον τάφο και μετά από λίγο να σηκώνει την φούστα, να κατεβάζει λίγο το στρίνγκ και το καλσόν και να κάθεται πάνω στον τάφο αμίλητη.

Μετά από δύο βδομάδες ο φύλακας δεν άντεξε και την πλησίασε όπως έβγαινε από το νεκροταφείο, την σταμάτησε και της μίλησε:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

– Συγνώμη κυρία, αλλά δεν μπορώ να μην σας ρωτήσω.

– Τι πράγμα; τον ρώτησε κι εκείνη.

– Γιατί κάθε μέρα αφού φροντίσετε τον τάφο καθόσαστε πάνω του με γuμνά οπiσθια;

– Τι να σας πω, λέει η ξανθιά. Δεν είναι και εύκολο να εξηγήσεις τέτοια πράγματα σε ένα άγνωστο, αλλά να, όσο ζούσε ο άνδρας μου, κάθε φορά που το κάναμε μου έλεγε:

“Κουκλάρα μου, ο κwλoς σου, μέχρι και νεκρούς ανασταίνει!!!”

katharmata.net / Image by yabadene belkacem from Pixabay