Ανέκδοτο: Η πληρωμένη απάντηση καθηγητή προς τον φοιτητή του

Ανέκδοτο: Η πληρωμένη απάντηση καθηγητή προς τον φοιτητή του

Είχε έρθει η τελευταία μέρα μαθημάτων στην πυρηνική φυσική και ο καθηγητής αναγγέλλει οδηγίες για τις εξετάσεις που αρχίζουν από Δευτέρα.

— Αγαπητοί μου φοιτητές, την άλλη βδομάδα, πρώτη μέρα της εξεταστικής, δίνετε το μάθημα. Οποιαδήποτε απουσία δεν θα δικαιολογηθεί, ακόμη και για αυτούς που έχουν δώσει όλες τις ασκήσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ επανάληψη της εξέτασης…

Από κάτω, οι φοιτητές άρχισαν βαβούρα και πολλές αντιρρήσεις.

– Τέλος πάντων, λέει ο καθηγητής, θα φανώ ελαστικός στην περίπτωση που πάθετε κάτι πολύ σοβαρό, δηλαδή σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας, φυσικά, με τα κατάλληλα αποδεικτικά από δημόσιο νοσοκομείο ή το ΙΚΑ. Επίσης, θα φανώ ελαστικός σε περίπτωση θανάτου πολύ συγγενικού προσώπου, αλλά και πάλι αποδεδειγμένα, δηλαδή με ένα πιστοποιητικό θανάτου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως αυτές που ανέφερα, όπου δεν θα μπορέσετε να έρθετε, τότε και μόνο τότε, θα δώσετε εξετάσεις σε άλλη χρονική στιγμή.

Η βαβούρα αρχινά και πάλι.

— Ησυχία, φωνάζει ο καθηγητής.

Μόλις η βαβούρα καταλαγιάζει κάπως, ένας εξυπνάκιας φοιτητής πετάγεται και κάνει την εξής ερώτηση:

– Και αν δεν μπορέσουμε να έρθουμε λόγω εξαντλητικού σe ξ όλο το Σαββατοκύριακο;

Ξαφνικά στην αίθουσα άρχισαν γέλια, χαμός, πλήρης αταξία. Μετά από λίγο και αφού έχει αποκατασταθεί η τάξη, ο καθηγητής με ένα παράξενο χαμόγελο τον πλησιάζει και δίνει την απάντηση που όφειλε, στον φοιτητή που ήξερε ότι δεν είχε κάποια σχέση τελευταία και οι φήμες έλεγαν ότι την έχει κάνει λάστιχο:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

– Στην περίπτωση, όπως εσύ εννοείς το εξαντλητικού σe ξ, τότε αναγκαστικά, θα γράψεις με το άλλο χέρι!

koolnews.gr