Το λάθος νυχτικό για την πρώτη νύχτα του γάμου

Ήταν έτοιμη να καταρρεύσει καθώς δεν πήγαινε σωστά το μέρος του σχεδίου που είχε φτιάξει στο μυαλό της. Όμως, δεν είχε και το χρόνο να πάει να αγοράσει γιατί ή μέρα του γάμου και οι ετοιμασίες ήταν στο φουλ: νύχια, μαλλιά, μακιγιάζ, πράγματα της τελευταίας στιγμή, επισκέψεις, συγγενείς, χαμός. Έπρεπε να γίνουν όλα στην εντέλεια. Δεν προλάβαινε να τρέξει και για νυχτικό.

Ζήτησε, λοιπόν, από την αδελφή της να πάει να αγοράσει ένα ωραίο μακρύ μαύρο νεγκλιζέ – που ήταν το αγαπημένο της χρώμα – και να το βάλει προσεκτικά στην βαλίτσα που θα έπαιρνε μαζί της, στον λεγόμενο μήνα του μέλιτος, έτσι ώστε να μην τσαλακωθεί.

Όλα οκ, η αδελφή της συμφώνησε και άρχισε να γυρίσει στα μαγαζιά. Όμως, μέσα στις φούριες του γάμου δεν ήταν πολύ συγκεντρωμένη με την αποστολή που της είχε αναθέσει η αδελφή της. Το μόνο που θυμόταν πολύ καλά ήταν να πάρει ένα νυχτικό στο αγαπημένο της χρώμα και να το βάλει στην βαλίτσα.

Αφού γύρισε μερικά καταστήματα, τελικά επέλεξε ένα κοντό, ροζ νυχτικό – αντί για μακρύ και μαύρο που της ζήτησε η αδελφή της. Ήταν όμως πολύ ωραίο και ό,τι πρέπει για την πρώτη νύχτα του γάμου. Το ίδιο θα διάλεγε και για τον εαυτό της, αφού το αγαπημένο της χρώμα ήταν το ροζ.

Πήρε το κοντό, ροζ νυχτικό, ενημέρωσε την αδελφή της για την αγορά και το έβαλε όπως-όπως στην βαλίτσα.

Ο γάμος έγινε και ύστερα το ζευγάρι πήγε το ταξίδι που είχαν κανονίσει. Έφτασαν στο ξενοδοχείο και άρχισαν τα μέλια. Όμως, ο γαμπρός ήταν λίγο ντροπαλός και πήγε να αλλάξει στο λουτρό, αφού συμφώνησαν να μην κρυφοκοιτάζουν ο ένας τον άλλον.

Όσο ήταν εκείνος στο μπάνιο, η νύφη άνοιξε την βαλίτσα και είδε το νυχτικό που είχε αγοράσει η αδερφή της. Αμέσως έμεινε κόκαλο:

– Όχι, ρε συ! Είναι κοντό, ροζ και ζαρωμένο!!!!

Και τότε βάζει τις φωνές ο γαμπρός διαμαρτυρόμενος:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

– Ε ρε γυναίκα, σου είπα να μην κρυφοκοιτάξεις!

Και η νύφη έμεινε κάγκελο

funny1.gr και diadrastika / Image by NGDPhotoworks from Pixabay