Αρχαίο Ταχύπλοο Σκάφος στον Πλανήτη Άρη υποστηρίζει ότι εντόπισε ερευνητής

[13/05/2019 - 13:58]

Αρχαίο Ταχύπλοο Σκάφος στον Πλανήτη Άρη υποστηρίζει ότι εντόπισε ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι θεωρίες συνωμοσίας για τον πλανήτη Άρη είναι πάρα πολλές όσον αφορά το τι μπορεί να συμβαίνει εκεί πάνω, όπως και για το τι πιθανότητες υπάρχουν να μας κρύβουν την αλήθεια εκείνοι που στέλνουν μηχανήματα ή μπορεί να παρατηρούν με πολύ δυνατά τηλεσκόπια,

Είναι γεγονός ότι πολύ συχνά εντοπίζονται διάφορα περίεργα αντικείμενα που ο εκάστοτε ερευνητής υποστηρίζει ότι είναι αυτό που ισχυρίζεται.

Κάπως έτσι, πυροδοτούνται συνεχώς σενάρια που οι ερευνητές και οι ακόλουθοί τους υποστηρίζουν σθεναρά, ενώ οι σκεπτικιστές και οι επίσημοι οργανισμοί απορρίπτουν.

Ο Scott C. Waring, γνωστός ερευνητής και κυνηγός UFOs, ισχυρίζεται πως έχει εντοπίσει ένα αρχαίο ταχύπλοο σκάφος στον Άρη σε μια φωτογραφία του Rover της NASA, ήδη από το 2015.

Άραγε, είναι δυνατό να υπήρχαν πλοία και ταχύπλοα σε ένα “ξερό” και άνυδρο πλανήτη, όπως λένε ότι είναι ο Άρης; Αν και ακούγεται περίεργο, η NASA έχει αναφέρει πολλές φορές ότι ο Κόκκινος Πλανήτης είναι δυνατό είχε αρχαίους ωκεανούς πριν χιλιάδες ή και εκατομμύρια χρόνια.

Κατά τον Scott C. Waring, το εύρημά του, αποδεικνύει και ενισχύει ακριβώς τα λεγόμενα της NASA. Αυτό το αρχαίο ταχύπλοο σκάφος είναι παρόμοιο με αυτό που θα βλέπατε να αγωνίζεται μέσα σε λίμνες εδώ στη Γη, μας λέει.

Οι λεπτομέρειες που το αποδεικνύουν είναι πάρα πολλές, όπως υποστηρίζει, ειδικότερα όμως η αεροδυναμική άτρακτος στην πλώρη και την πρύμνη.

Άραγε, μπορεί να είναι έτσι όπως τα λέει ο ερευνητής – γεγονός που θα αποδείκνυε 100% ότι κάποτε υπήρχε και κάποιος πολιτισμός – ή μήπως απλά είναι μία παρειδωλία; Εσείς τι πιστεύετε;

Μπορείτε να δείτε και να επεξεργαστείτε την αυθεντική φωτογραφία στη συνέχεια ή πρώτα να δείτε το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω με τις υποδείξεις του Scott C. Waring:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Discovery On Mars, Speed Boat, Pillars, And Writing! July 2015, UFO Sighting News.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ