Αρχαίο Ταχύπλοο Σκάφος στον Πλανήτη Άρη υποστηρίζει ότι εντόπισε ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι θεωρίες συνωμοσίας για τον πλανήτη Άρη είναι πάρα πολλές όσον αφορά το τι μπορεί να συμβαίνει εκεί πάνω, όπως και για το τι πιθανότητες υπάρχουν να μας κρύβουν την αλήθεια εκείνοι που στέλνουν μηχανήματα ή μπορεί να παρατηρούν με πολύ δυνατά τηλεσκόπια,

Είναι γεγονός ότι πολύ συχνά εντοπίζονται διάφορα περίεργα αντικείμενα που ο εκάστοτε ερευνητής υποστηρίζει ότι είναι αυτό που ισχυρίζεται.

Κάπως έτσι, πυροδοτούνται συνεχώς σενάρια που οι ερευνητές και οι ακόλουθοί τους υποστηρίζουν σθεναρά, ενώ οι σκεπτικιστές και οι επίσημοι οργανισμοί απορρίπτουν.

Ο Scott C. Waring, γνωστός ερευνητής και κυνηγός UFOs, ισχυρίζεται πως έχει εντοπίσει ένα αρχαίο ταχύπλοο σκάφος στον Άρη σε μια φωτογραφία του Rover της NASA, ήδη από το 2015.

Άραγε, είναι δυνατό να υπήρχαν πλοία και ταχύπλοα σε ένα “ξερό” και άνυδρο πλανήτη, όπως λένε ότι είναι ο Άρης; Αν και ακούγεται περίεργο, η NASA έχει αναφέρει πολλές φορές ότι ο Κόκκινος Πλανήτης είναι δυνατό είχε αρχαίους ωκεανούς πριν χιλιάδες ή και εκατομμύρια χρόνια.

Κατά τον Scott C. Waring, το εύρημά του, αποδεικνύει και ενισχύει ακριβώς τα λεγόμενα της NASA. Αυτό το αρχαίο ταχύπλοο σκάφος είναι παρόμοιο με αυτό που θα βλέπατε να αγωνίζεται μέσα σε λίμνες εδώ στη Γη, μας λέει.

Οι λεπτομέρειες που το αποδεικνύουν είναι πάρα πολλές, όπως υποστηρίζει, ειδικότερα όμως η αεροδυναμική άτρακτος στην πλώρη και την πρύμνη.

Άραγε, μπορεί να είναι έτσι όπως τα λέει ο ερευνητής – γεγονός που θα αποδείκνυε 100% ότι κάποτε υπήρχε και κάποιος πολιτισμός – ή μήπως απλά είναι μία παρειδωλία; Εσείς τι πιστεύετε;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μπορείτε να δείτε και να επεξεργαστείτε την αυθεντική φωτογραφία στη συνέχεια ή πρώτα να δείτε το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω με τις υποδείξεις του Scott C. Waring:

Discovery On Mars, Speed Boat, Pillars, And Writing! July 2015, UFO Sighting News.

diadrastika.com