Το Μήνυμα των Αγγέλων για την Μετάβαση που Έχει Ξεκινήσει

Απόδοση Σπύρος Μακρής

Τα “χαρτιά” ανασχηματίζονται για τον καθέναν από εσάς ξεχωριστά, αλλά και για τον κόσμο ολόκληρο. Τίποτα δεν διευθετείται ακόμα, επειδή η συνείδηση ​​και η δόνηση σας αυξάνονται τόσο γρήγορα αυτή τη στιγμή, που το σώμα δεν μπορεί να συμβαδίσει με αυτήν.

Είναι σημαντικό να μείνετε σε αυτή τη διαδικασία και να της επιτρέψετε να είναι έτσι και να συμβεί, να μην πολεμάτε ούτε να αντισταθείτε στη διαδικασία.

Τα πράγματα πρόκειται να σταθεροποιηθούν σε μια εποχή και με έναν τρόπο που δεν μπορείτε ακόμη να φανταστείτε. Γι’ αυτό το λόγο και σας συμβουλεύουμε να μην αφήσετε την τρέχουσα ή την προηγούμενη άποψη σας να σας επηρεάσει, αλλά να κοιτάξετε τη ζωή και τον κόσμο για το πως γίνονται οι παρεμβάσεις σε αυτή τη διαδικασία. Σας ζητάμε να επιτρέψετε στο Σύμπαν να σας μεταφέρει απαλά προς τα εμπρός “βήμα-βήμα” με ειρήνη.

Εμείς οι άγγελοι παρατηρούμε με αυτόν τον τρόπο: για εμάς, είναι σαν να κοιτάζουμε την απεραντοσύνη του ωκεανού από την ακτογραμμή.

Πιθανότατα, δεν μπορείτε να δείτε την άλλη πλευρά από εκεί που στέκεστε αυτή τη στιγμή, αλλά κινείστε με εμπιστοσύνη ότι θα φτάσετε στη νέα ακτή.

Εμείς, οι άγγελοι, συνδέουμε τον καθένα σας με τους σωστούς ανθρώπους, με οδηγούς και με πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε, όπως ο άνεμος. Η δουλειά σας είναι να γίνετε σαν ένα “ιστιοφόρο” και να αφήσετε τις αόρατες δυνάμεις, που μοιάζουν πολύ με τον άνεμο, να σας φέρουν στο πεπρωμένο σας, ακόμα κι αν δεν μπορείτε ακόμα να καταλάβετε τι είναι και πως λειτουργεί.

Αυτή η διαδικασία είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι φαίνεται και από ό,τι είστε εσείς, η ύπαρξή σας και η αντίληψή σας.

Δεν υπάρχει βιασύνη. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Και εσείς Θα φτάσετε στην ώρα σας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μην αφήνετε την λάμψη σας να χαθεί.

από τον Elise Cantrell του In5D.com μέσω diadrastika / Image by Pete Linforth from Pixabay