Το Μήνυμα των Αγγέλων για την Μετάβαση που Έχει Ξεκινήσει

[13/05/2019 - 13:28]

Το Μήνυμα των Αγγέλων για την Μετάβαση που Έχει Ξεκινήσει

Απόδοση Σπύρος Μακρής

Τα «χαρτιά» ανασχηματίζονται για τον καθέναν από εσάς ξεχωριστά, αλλά και για τον κόσμο ολόκληρο. Τίποτα δεν διευθετείται ακόμα, επειδή η συνείδηση ​​και η δόνηση σας αυξάνονται τόσο γρήγορα αυτή τη στιγμή, που το σώμα δεν μπορεί να συμβαδίσει με αυτήν.

Είναι σημαντικό να μείνετε σε αυτή τη διαδικασία και να της επιτρέψετε να είναι έτσι και να συμβεί, να μην πολεμάτε ούτε να αντισταθείτε στη διαδικασία.

Τα πράγματα πρόκειται να σταθεροποιηθούν σε μια εποχή και με έναν τρόπο που δεν μπορείτε ακόμη να φανταστείτε. Γι’ αυτό το λόγο και σας συμβουλεύουμε να μην αφήσετε την τρέχουσα ή την προηγούμενη άποψη σας να σας επηρεάσει, αλλά να κοιτάξετε τη ζωή και τον κόσμο για το πως γίνονται οι παρεμβάσεις σε αυτή τη διαδικασία. Σας ζητάμε να επιτρέψετε στο Σύμπαν να σας μεταφέρει απαλά προς τα εμπρός «βήμα-βήμα» με ειρήνη.

Εμείς οι άγγελοι παρατηρούμε με αυτόν τον τρόπο: για εμάς, είναι σαν να κοιτάζουμε την απεραντοσύνη του ωκεανού από την ακτογραμμή.

Πιθανότατα, δεν μπορείτε να δείτε την άλλη πλευρά από εκεί που στέκεστε αυτή τη στιγμή, αλλά κινείστε με εμπιστοσύνη ότι θα φτάσετε στη νέα ακτή.

Εμείς, οι άγγελοι, συνδέουμε τον καθένα σας με τους σωστούς ανθρώπους, με οδηγούς και με πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε, όπως ο άνεμος. Η δουλειά σας είναι να γίνετε σαν ένα «ιστιοφόρο» και να αφήσετε τις αόρατες δυνάμεις, που μοιάζουν πολύ με τον άνεμο, να σας φέρουν στο πεπρωμένο σας, ακόμα κι αν δεν μπορείτε ακόμα να καταλάβετε τι είναι και πως λειτουργεί.

Αυτή η διαδικασία είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι φαίνεται και από ό,τι είστε εσείς, η ύπαρξή σας και η αντίληψή σας.

Δεν υπάρχει βιασύνη. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Και εσείς Θα φτάσετε στην ώρα σας.

Μην αφήνετε την λάμψη σας να χαθεί.

από τον Elise Cantrell του In5D.com μέσω diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ