Χρονοταξιδιώτης δημοσιεύει βίντεο από το έτος 2079 για το πως είναι η ζωή εκεί, σύμφωνα με ισχυρισμούς του

Χρονοταξιδιώτης δημοσιεύει βίντεο από το έτος 2079 για το πως είναι η ζωή εκεί, σύμφωνα με ισχυρισμούς του

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας άνθρωπος που αυτοαποκαλείται ως χρονοταξιδιώτης αναφέρει πως εμπιστεύεται ένα κανάλι στο YouTube, το Weird Entertainment Network, και μέσω αυτού παρακαλεί να δημοσιευτεί ένα τμήμα ενός βίντεο που υποτίθεται ότι έχει τραβήξει ο ίδιος για να το δείξει σε εμάς.

Όπως αναφέρει, η ατμόσφαιρα δεν είναι και τόσο καλή, πολλά ιπτάμενα σκάφη πετούν και θυμίζουν αρκετά ταινίες επιστημονικής φαντασίας που έχουν να κάνουν με το μέλλον.

Αναφέρεται σε γνωστές εταιρίες του σήμερα που εξακολουθούν να υπάρχουν και τότε οι οποίες επηρεάζουν τις καταστάσεις της εποχής που βρίσκεται. Κάνει αναφορά στο 5G, αλλά και σε κακούς και καλούς εξωγήινους που έχουν έρθει ο καθένας με διαφορετικούς σκοπούς.

Τα σχόλια για το βίντεο είναι πολλά καθώς και τα ερωτηματικά για το κατά πόσο όλο αυτό είναι αληθινό και όχι ένα έξυπνο animation, χωρίς καμία πραγματικότητα μέσα του. Όπως και να έχει είναι αρκετά ενδιαφέρον σε σχέση με άλλα που παρουσιάζουν μόνο θολές εικόνες από το μέλλον.

Το βίντεο ξεκινάει σε μία ταράτσα ενός ουρανοξύστη, δείχνει αποσπάσματα από το βίντεο, το σταματάει και αρχίζει τις επεξηγήσεις για το τι βλέπουμε ενώ παράλληλα κάνει μία ανασκόπηση της εποχής. Στην συνέχεια κάνει το ίδιο κάθε φορά. Από το χρονικό σημείο 8:50 μας δείχνει ολόκληρο το βίντεο χωρίς διακοπές και επεξηγήσεις.

Δείτε το και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:

Time Traveler From 2079 Recorded Video Of A City In The Future

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

AMP code