Ποια θα είναι η μορφή μας ύστερα από την διαστατική μετατόπιση

Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία είναι παρόμοια σε κάθε διαστατική μετατόπιση ενός πλανήτη και μερικές από αυτές τις ομοιότητες είναι η Αγία Τριάδα της Μητέρας του Πατέρα και του Παιδιού.

Καθώς θα έχετε εισέλθει σε αυτό το ολοκαίνουργιο μέρος της νέας Γης, θα υπάρξουν δύο όντα που θα σταθούν μπροστά σας σαν “Μητέρα & Πατέρας” και θα είναι πολύ μεγαλύτερα συγκριτικά με το μέγεθος σας θα έχουν περίπου 2,5 με 4 μέτρα ύψος.

To ένα ον θα είναι γένους αρσενικού και το άλλο ον θα είναι γένους θηλυκού. Αυτά τα δύο όντα έχουν έναν δεσμό μαζί σας και θα σας καθοδηγήσουν και θα σας προστατεύσουν κατά την ενημερωτική σας περίοδο σε αυτόν τον νέο τετραδιάστατο κόσμο.

Αυτά τα δύο όντα έχουν μία στενή πνευματική και ψυχική σύνδεση μαζί σας, όχι σαν την βιολογική σχέση που είχατε με τη μητέρα και τον πατέρα σας στον κόσμο της τρίτης διάστασης.

Γνωρίζουν ποιοι πραγματικά είστε, γνωρίζουν ότι είστε μέρος του Δημιουργού και αναγνωρίζουν τη θεϊκή σας φύση. Θα εμφανιστείτε μπροστά τους ακριβώς όπως είστε τώρα, γυμνοί, δεδομένου ότι όλα τα συνθετικά σας ρούχα θα έχουν αποσυντεθεί μετά την ανέλιξη σας (όλα τα συνθετικά υλικά και αντικείμενα είναι χαμηλών δονήσεων και δεν θα μπορέσουν να δονηθούν στις ανώτερες ενεργειακές συχνότητες της τέταρτης διάστασης). Θα νιώσετε έντονη αγάπη και εξοικείωση με αυτά τα δύο όντα.

Η φυσική σας μορφή θα φαίνεται ακριβώς η ίδια, αλλά η ατομική κυτταρική δομή σας θα έχει αλλάξει δραματικά. Αυτό σημαίνει ότι η πυκνότητα της τρισδιάστατης δομής σας θα έχει μετατραπεί σε ενέργεια. Ήδη βρίσκεστε στην πρώιμη διαδικασία της επιστροφής σας στο Φως!

Kyriakos Ascension Galactic Council / Image by beate bachmann from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.