Πως θα Διαβάσετε το Μυαλό Κάποιου Τηλεπαθητικά

Σχεδόν όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί αν γίνεται να διαβάσουμε το μυαλό κάποιου τηλεπαθητικά. Είτε πρόκειται για κάποιον που θέλει να μάθει τα αισθήματα ενός άλλου ατόμου είτε για έναν γονιό που θέλει να ξέρει αν το παιδί του έχει μυστικά, η ιδέα του να ανακαλύψουμε τις σκέψεις κάποιου άλλου αιχμαλωτίζει τους ανθρώπους εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Δεν πρόκειται απλώς για ένα ψυχρό διάβασμα

Αν ψάξετε στο διαδίκτυο το πώς να διαβάσετε το μυαλό κάποιου τηλεπαθητικά θα βρείτε πολλές ιστοσελίδες όπου συζητιέται η εξαπάτηση- δηλαδή το Ψυχρό Διάβασμα και άλλες εναλλακτικοί μέθοδοι. Αυτές οι μέθοδοι συνήθως χρησιμοποιούνται από άτομα που έχουν απώτερα κίνητρα, όπως οικονομικά.

Αντί να δημιουργείται όντως μια τηλεπαθητική σύνδεση τα άτομα με αυτές τις μεθόδους χρησιμοποιούν τεχνικές παρατήρησης όπως την γλώσσα του σώματος, τα νευρικά τικ, το ντύσιμο των ανθρώπων και άλλα στοιχεία ώστε να σκιαγραφήσουν το προφίλ αυτού που τους ενδιαφέρει.

Μόλις το κάνουν, μπορούν να προβλέψουν γεγονότα και να αποκαλύψουν πληροφορίες που εμφανίζονται αληθινές και μερικές φορές καταπληκτικές στο κοινό. Μερικές φορές χρησιμοποιούν και άλλες μεθόδους κάνοντας τους άλλους να λένε πράγματα για τον εαυτό τους χωρίς να το συνειδητοποιούν.

Δεν είναι ασυνήθιστο πολλές φορές να κρυφακούν τους στόχους τους ή να συλλέγουν πληροφορίες γι αυτούς. Συνήθως κάνουν ερωτήσεις ή χρησιμοποιούν αόριστες δηλώσεις όπως «Σας απασχολούν πολλά» δημιουργώντας έτσι μια αίσθηση εμπιστοσύνης.

Αν πραγματικά θέλετε να μάθετε την αλήθεια για το πώς να διαβάζετε το μυαλό κάποιου τηλεπαθητικά, δείτε τις παρακάτω συμβουλές που θα σας διδάξουν το πώς να προετοιμαστείτε και να εφαρμόσετε τις αληθινές ικανότητες που δημιουργούν μια βαθύτερη σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους.

Τι είναι η τηλεπάθεια;

Προέρχεται από τις λέξεις «τήλε»- που σημαίνει απόσταση και «πάθεια» που σημαίνει το συναίσθημα. Έτσι η λέξη τηλεπάθεια μπορεί κυριολεκτικά να οριστεί ως το μακρινό συναίσθημα ή η αίσθηση από μακριά. Δηλαδή πρόκειται για την επικοινωνία ανάμεσα σε δύο μυαλά.

Αυτό το εκπληκτικό φαινόμενο συμβαίνει πιο συχνά από όσο νομίζετε. Έχετε σκεφτεί ποτέ κάποιον και μετά από λίγο σας έστειλε μήνυμα ή σας τηλεφώνησε; Έχετε σκεφτεί ποτέ το ίδιο πράγμα ταυτόχρονα με κάποιον άλλον; Αν ναι, έχετε βιώσει από πρώτο χέρι την τηλεπάθεια αλλά ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως αυτά τα περιστατικά μπορεί να είναι επίσης και συγχρονικότητα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πώς μπορείτε να διαβάσετε το μυαλό κάποιου τηλεπαθητικά;

Δεν είναι τόσο εύκολο όσο το να κάνετε ένα μαγικό ξόρκι ή μια ευχή. Πρέπει να μάθετε πώς να δημιουργήσετε μια αληθινή σύνδεση με τον άλλον, που ξεκινά με το να εναρμονίσετε πρώτα το μυαλό σας. Ανακαλύψτε λοιπόν πώς μπορείτε να διαβάσετε το μυαλό κάποιου τηλεπαθητικά στα ακόλουθα δέκα βήματα:

  • Να έχετε πίστη στην διαδικασία

Κι εσείς και το άλλο πρόσωπο (ο αποστολέας και ο παραλήπτης) χρειάζεται να πιστεύετε στην τηλεπάθεια. Αν ξεκινήσετε με δυσπιστία μπορεί αυτό να βλάψει τις ενέργειες και τις σκέψεις που είναι απαραίτητες για την δημιουργία ενός τηλεπαθητικού δεσμού. Τουλάχιστον να έχετε ανοιχτό μυαλό και να πιστεύετε πως η επιθυμία σας να πετύχετε θα ενισχύσει την εμπειρία σας και θα φέρει αποτελέσματα.

  • Να είστε υπομονετικοί

Να θυμάστε πως δεν πρόκειται για ακριβής επιστήμη και μην περιμένετε κάτι από μια ταινία φαντασίας. Η πρακτική φέρνει την τελειότητα και ίσως να μην δείτε θετικά αποτελέσματα κατευθείαν. Να είστε παρατηρητικοί σε περίπτωση που κάτι λίγο ασυνήθιστο αλλά σημαντικό σας ξεφύγει.

  • Διαλέξτε συνεργάτη

Βεβαιωθείτε πως το άτομο που επιλέξατε να σας βοηθήσει είναι κάποιος με παρόμοια σκέψη και δεν έχει θέμα να ανοίξει τις σκέψεις του. Είναι επίσης καλύτερο αν είναι κάποιος κοντινός σας που εμπιστεύεστε. Σιγουρευτείτε πως είναι κάποιος που ξέρει πώς να χαλαρώνει και να συγκεντρώνεται.

  • Κατανοήστε τους ρόλους

Υπάρχουν δύο ρόλοι που περιλαμβάνονται στην τηλεπάθεια: o αποστολέας και ο παραλήπτης. Συζητήστε και αποφασίστε ποιος θα στείλει το μήνυμα και ποιος θα το λάβει. Ο παραλήπτης πρέπει να έχει κενό το μυαλό του ώστε να πάρει το μήνυμα και ο αποστολέας πρέπει να εστιάζει προσεκτικά σε αυτό που θα στείλει.

  • Προετοιμάστε το μυαλό το σώμα και το πνεύμα

Το να ξεκινήσετε με διαλογισμό είναι το κλειδί αλλά πρώτα απ΄ όλα σιγουρευτείτε πως δεν φάγατε ή ήπιατε κάτι που θα διαταράξει τις αισθήσεις σας. Καθίστε ο ένας απέναντι από τον άλλον και διαλογιστείτε ώστε να εστιάζετε και οι δύο στο να δημιουργήσετε μια σύνδεση. Διώξτε τις σκέψεις που σας αποσπούν την προσοχή και ετοιμαστείτε να στείλετε ή να δεχτείτε το μήνυμα.

  • To μήνυμα

Πρέπει να είναι απλό, μια εικόνα ή ένα συναίσθημα. Για να ξεκινήσετε χρησιμοποιήστε κάτι όπως ένα λουλούδι. Μπορείτε ακόμα να διαλέξετε και μια λέξη. Μπορείτε να δημιουργήσετε πιο σύνθετα μηνύματα καθώς γίνεστε δυνατότεροι με την πρακτική. Προσπαθήστε να μην προδοθείτε από κάποια έκφραση του προσώπου και οπωσδήποτε μην το αναφέρετε κατά λάθος πριν ξεκινήσετε.

  • Η αποκάλυψη

Αν είστε ο παραλήπτης προσπαθήστε να μην μαντέψετε τυχαία πράγματα αλλά αν νομίζετε πως έχετε βρει αυτό που σας έστειλε πείτε το στον αποστολέα. Μπορεί ακόμα να έχετε συζητήσει διαφορετικούς τρόπους αποκάλυψης του μηνύματος, όπως το να το γράψετε σε ένα χαρτί και να το ανταλλάξετε. Ό, τι και αν κάνετε προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι. Συνήθως η πρώτη σκέψη είναι σωστή.

  • Συζήτηση

Ίσως την πρώτη φορά να μην το πετύχετε. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι ο αποστολέας δεν έστελνε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ή στο ότι ο παραλήπτης δεν ήταν συγκεντρωμένος. Συγκρίνετε τις σημειώσεις σας και δείτε αν το μήνυμα ήταν σχετικό αλλά όχι εντελώς ακριβές. Αν ο αποστολέας σκεφτόταν ένα λουλούδι και ο παραλήπτης είδε έναν κήπο, είναι μερική επιτυχία.

  • Πρακτική και επανάληψη

Ακόμα και αν ενθουσιαστείτε προσπαθήστε να μην εξαντληθείτε και επομένως να το θεωρήσετε ως κάτι πολύ δύσκολο. Μην το παρακάνετε με τον χρόνο,20 λεπτά περίπου είναι μια χαρά. Κάντε ένα διάλειμμα και δοκιμάστε ξανά.

  • Πειραματιστείτε

Καθώς προοδεύετε, μπορεί να σκεφτείτε διασκεδαστικούς τρόπους για να πειραματιστείτε όπως το να βρίσκεστε σε διαφορετικά δωμάτια ή να χρησιμοποιείτε πιο σύνθετα μηνύματα όπως μουσική, προτάσεις ή σκέψεις. Περιορίζεστε μόνο από την φαντασία σας.

Μαγεία Τ. – awakengr.com