Ο άνθρωπος σαν αρχετυπική ενεργειακή οντότητα
Image by lightsource from depositphotos

Ο άνθρωπος σαν αρχετυπική ενεργειακή οντότητα

Μαρία Νικολουδάκη Ρουτσιέρη

Ο άνθρωπος σαν θνητός, η μάλλον κάθε άνθρωπος, είναι μια αρχέτυπη υλοποιημένη συμπαντική ενέργεια μοναδική στο σύμπαν των συμπάντων, ένα αριστούργημα σοφίας θεϊκής…

Είναι δισεκατομμύρια κύτταρα… φωτόνια ενεργειακά από πνεύμα, ενέργεια και ύλη… μια πηγαία, μορφοποιημένη ζωτική ενέργεια σαν ηλεκτρομαγνήτης που έλκει ενέργειες και αποδίδει ενέργειες και ο ηλεκτρομαγνήτης αυτός είναι αυτούσιος και αυτεξούσιος, έτσι, δεν χρειάζεται να μπει σε πρίζα για να επενεργήσει.

Αυτή η θεία μηχανή, η απείρου βαθμού πολυπλοκότητας που λέγεται άνθρωπος και που ο εγκέφαλός του είναι το μεγαλύτερο μυστήριο όλου του κόσμου, έχει το προνόμιο να χρησιμοποιεί τις ενέργειες, να τις ελέγχει, να τις διευθύνει και να τις κατευθύνει, ελέγχοντας πάντα τις προθέσεις και το σκοπό του.

Πλέει μέσα σε θετικές και αρνητικές ενέργειες που οι ουδέτερες αρνητικές κινούνται σε αντίθετο ρεύμα με χαμηλούς κραδασμούς και είναι πιο προσιτές θα έλεγα στην ανθρώπινη υλική φύση, γι αυτό πολλές φορές είναι φαινομενικά πιο ελκυστικές και πιο εύκολες.

Οι ενέργειες είναι υπαρκτές άσχετα αν δεν είναι ορατές, χρειάζεται αυτός που τις χειρίζεται να είναι γνώστης για να τις προσδιορίσει, να τις ελέγξει, να τις μετουσιώσει ( αν χρειαστεί), για να μπορέσει έπειτα να τις κατευθύνει και να πετύχει το σκοπό του.

Έτσι… ο Ηρακλής, γνώστης των ενεργειών, το πρώτο που έκανε ήταν να τις ελέγξει πνίγοντας τα φίδια στην κούνια του, το άσπρο και το μαύρο, (θετική και αρνητική ενέργεια), τα δύο φίδια που τα έστειλε η θεά της Σοφίας.

Γνώριζε ότι, οι δύο αυτές ενέργειες χρειάζεται να επενεργήσουν μαζί, ταυτόχρονα, διότι μόνο έτσι προκύπτει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γνώριζε επίσης ότι, πρώτα χρειάζεται να τις ελέγξει για να μπορέσει έπειτα να τις
κατευθύνει και να πετύχει αυτό που είναι ο σκοπός του κάθε ανθρώπου.

Όπως και ο Ηνίοχος ίππευε και κατηύθυνε τα άλογα το άσπρο και το μαύρο για να τα φέρει σε ισορροπία…

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μέσα στο σώμα μας υπάρχουν αγωγοί που μέσα τους κυκλοφορεί θεία ουσία που φορτίζει τις θεικές μηχανές. Το ανθρώπινο σώμα διαπερνάται από μια φυσική, κοσμική ενέργεια η οποία επενεργεί με δικούς της νόμους και κανόνες, συνδεόμενο πάντα με τη συμπαντική, κοσμική διάνοια, με τη Μεγάλη Ύπαρξη…

Μαρία Νικολουδάκη Ρουτσιέρη

Κείμενο από το βιβλίο μου με τίτλο ‘’ Ακολουθώντας τα ίχνη του
φιδιού’’ έκδοση 2010. Είναι κεφάλαιο στη σελ. 25

Σε περίπτωση που το κείμενο χρησιμοποιηθεί να γίνεται αναφορά στο όνομα της συγγραφέως.
Εδώ, με την άδειά της.

diadrastika / Image by lightsource from depositphotos.com