Η Αποστολή των StarSeeds στην Ανθρωπότητα

Η Αποστολή των StarSeeds στην Ανθρωπότητα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι Σπόροι των Άστρων, ή Παιδιά των Άστρων, ευρύτερα γνωστοί ως Star Seeds, θρυλείται ότι είναι άνθρωποι που προέρχονται από άλλα συστήματα αστέρων και επέλεξαν να έχουν ζωές σε αυτόν τον πλανήτη, για να πραγματοποιήσουν μια συγκεκριμένη αποστολή. Το φυσικό σώμα που διαθέτουν είναι ένα προσωρινό “όχημα”, μοναδικό σε κάθε ζωή. Ο «αληθινός εαυτός» τους είναι η ψυχή και είναι αυτό που ζει μετά τον φυσικό θάνατο. Οι ψυχές των Star Seeds προήλθαν από τα “αστέρια”, για να κατοικήσουν και να μεγαλώσουν σε ένα σώμα σε αυτόν τον πλανήτη.

Διαβάστε επίσης: 27 ψυχικές ικανότητες που κατέχουν τα Παιδιά των Άστρων

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να κατανοήσουν την έννοια της ενσάρκωσης γιατί διατηρούν την πεποίθηση ότι ζουν σε μια περιορισμένη πραγματικότητα και ότι δεν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο – ή κι αν υπάρχει βρίσκεται σε αναμονή μέχρι να βαδίσει προς την Κόλαση ή τον Παράδεισο. Ωστόσο, θεωρείται πιθανό ότι όχι μόνο υπάρχει ζωή μετά τον φυσικό θάνατο, αλλά υπάρχει ζωή και σε δισεκατομμύρια πλανήτες στο σύμπαν – απλά ακόμα δεν έχει αποδειχτεί τίποτα από τα δύο, πρακτικά και επιστημονικά.

Λέγεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Starseeds εδώ στη γη προέρχονται από τους πλανήτες στο σύστημα των Πλειάδων αστέρων. Πολλοί άλλοι προέρχονται από τον Αρκτούρο την Ανδρομέδα, τον Σείριο και την Λύρα. Πολλοί από τους Starseeds, τους Σπόρους των Άστρων, συχνά αισθάνονται μοναξιά αλλά και λαχτάρα να επιστρέψουν στο “σπίτι τους”, στον πλανήτη τους και την κοσμική γειτονιά του ηλιακού συστήματος από την οποία ήρθαν στην Γη. Λατρεύουν τη μεταφυσική και την επιστημονική φαντασία και παρακολουθούν σειρές και ταινίες όπως τα Star Wars, ή το Star Trek, καθώς μοιάζουν να τους παρηγορεί, φέρνοντας μία νοσταλγία για την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Όντας “εκτός συγχρονισμού”, η δυσκολία στη σχέση με τους ανθρώπους και τον κόσμο γύρω τους είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους, είναι μία κοινή εμπειρία μεταξύ των Starseeds: Είναι παλιές ψυχές, οι οποίες όμως δεν καταλαβαίνουν γιατί υπάρχει τόσος πόνος στον κόσμο, ούτε γιατί ο κόσμος τον ανέχεται. Πολλοί αισθάνονται ότι έχουν μια αποστολή να εκπληρώσουν.

Η ευαισθησία τους στο φως, οι δυνατοί θόρυβοι που τους ενοχλούν, η τάση να αποφεύγουν τα μεγάλα πλήθη, το ενδιαφέρον τους για τον μυστικισμό και η δυσαρέσκειά τους στο να γίνουν οι παραδοσιακοί βαρετοί ακαδημαϊκοί, είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά των Starseeds. Απολαμβάνουν το χρόνο τους μόνοι τους, βρίσκουν την ειρήνη και την παρηγοριά στη Φύση και πολλοί έχουν ιδιαίτερη αγάπη για τα δέντρα. Έλκονται από θεραπευτικά επαγγέλματα, πολλοί γίνονται δάσκαλοι και θεραπευτές.

Ψυχικοί, επαφικοί αλλά και μάρτυρες που ισχυρίζονται ότι έχουν επικοινωνήσει μαζί τους, καταλήγουν συνοπτικά να εκτιμούν πως λιγότερο από το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού της Γης, είναι Starseeds και ότι έφτασαν σε τρία “κύματα”. Το πρώτο κύμα ήρθε από τα άστρα στο χρονικό διάστημα από τη δεκαετία του 1950 μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’70. Αυτοί ήταν οι λεγόμενοι “Wayshowers”. Το δεύτερο κύμα, συνήθως αποκαλούμενο “Indigo”, έφτασε στο διάστημα από τις αρχές της δεκαετίας του 80 μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 90, ενώ το τρίτο κύμα, τα “Κρυστάλλινα Παιδιά”, άρχισε να φτάνει στα τέλη του αιώνα. Σύμφωνα με αυτές τις θεωρίες, το πρώτο κύμα περιλάμβανε σχετικά μικρό αριθμό ψυχών, αλλά αυξήθηκε εκθετικά με τη δεύτερη και την τρίτη γενεά.

Στην συντριπτική τους πλειοψηφία, οι Σπόροι των Άστρων, παρουσιάζουν αμνησία, δεν θυμούνται το παρελθόν τους, αλλά βρίσκονται σε ένα είδος χειμερίας νάρκης όπου μοιάζουν να έχουν “προγραμματιστεί” για να «ξυπνήσουν» σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Αυτή η αφύπνιση μπορεί να είναι σταδιακή ή ξαφνική και έντονη. Μετά από αυτή την αφύπνιση, έχουν πλήρη σαφήνεια σχετικά με το σκοπό και την αποστολή τους που έχουν να φέρουν σε πέρας εδώ στη Γη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ουσιαστικά – εάν εμπιστευτούμε τα όσα διαδίδονται – καταλήγουμε στην υπόθεση ότι πρόκειται για μια ομάδα ψυχών που εξελίχθηκαν ιδιαίτερα και μερικές από τις αποστολές τους είναι η «ανάληψη», αλλά και γενικότερα να προσφέρουν βοήθεια στην ανθρωπότητα και τον πλανήτη, με την εξέλιξή τους. Και, επίσης, να μεταφέρουν την κοσμική ενέργεια στην επιφάνεια της γης, για να αυξήσουν τη δονητική της συχνότητα καθώς, επίσης, να προσφέρουν ουράνια διδασκαλία και θεραπεία σε όσους το επιθυμούν.

Στην διάρκεια της ζωής τους ή/και της αποστολής τους έχουν χαρακτηριστεί με ονόματα όπως “Οικογένειες του Φωτός” και “Εκείνοι που Φέρουν το Φως”, αλλά και “Καταστροφείς του Συστήματος”, γιατί καταλαβαίνουν την εξαπάτηση και τον χειρισμό που συμβαίνει στον κόσμο και είναι εδώ για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να αναγνωρίσει την τυραννία κάτω από την οποία βρίσκεται και να διεκδικήσει την ελευθερία και την κυριαρχία τους. Στην πραγματικότητα που ζούμε, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ύπαρξή τους και να την αποδείξει, οπότε ακρετοί σκεπτικιστές εξάγουν το συμπέρασμα πως πρόκειται για δημιουργήματα της φαντασίας κάποιων ανθρώπων που κερδοσκοπούν πουλώντας βιβλία εισάγοντας μια «μόδα» των τελευταίων δεκαετιών, χάρη στην ευπιστία των ανθρώπων που θα ήθελαν να δουν αλλαγές στον κόσμο αλλά δεν τους προσφέρονται όπως θα τις ήθελαν. (Διαβάστε επίσης: Τα Όντα των Άστρων Είναι Εδώ. Η Ώρα Έφτασε. Η Πύλη Είναι Έτοιμη να Ανοίξει)

diadrastika / Image by peter_pyw from Pixabay