Η Αποστολή των StarSeeds και το Μήνυμα που Μεταφέρουν στην Ανθρωπότητα

Η Αποστολή των StarSeeds και το Μήνυμα που Μεταφέρουν στην Ανθρωπότητα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι Σπόροι των Άστρων, ή Παιδιά των Άστρων, ευρύτερα γνωστοί ως Star Seeds, είναι άνθρωποι που προέρχονται από άλλα συστήματα αστέρων και επέλεξαν να έχουν ζωές σε αυτόν τον πλανήτη, για να πραγματοποιήσουν μια συγκεκριμένη αποστολή.

Το φυσικό σώμα που διαθέτουν είναι ένα προσωρινό “όχημα”, μοναδικό σε κάθε ζωή. Ο «αληθινός εαυτός» τους είναι η ψυχή και είναι αυτό που ζει μετά τον φυσικό θάνατο.

Οι ψυχές των Star Seeds προήλθαν από τα “αστέρια”, για να κατοικήσουν και να μεγαλώσουν σε ένα σώμα σε αυτόν τον πλανήτη.

Πολλοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα να κατανοήσουν την έννοια της ενσάρκωσης. Αυτό οφείλεται στην κλιμάκωση, η οποία είναι η στρατηγική εξαπάτηση των μαζών μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της εκπαίδευσης, για να δημιουργήσουν την πεποίθηση ότι ζουν σε μια περιορισμένη πραγματικότητα και ότι δεν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο – ή κι αν υπάρχει βρίσκεται σε αναμονή μέχρι να βαδίσει προς την Κόλαση ή τον Παράδεισο.

Ωστόσο, υποστηρίζεται ότι όχι μόνο υπάρχει ζωή μετά τον φυσικό θάνατο, αλλά υπάρχει ζωή και σε δισεκατομμύρια πλανήτες στο σύμπαν.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Starseeds εδώ στη γη προέρχονται από τους πλανήτες στο σύστημα των Πλειάδων αστέρων. Πολλοί άλλοι προέρχονται από τον Αρκτούρο την Ανδρομέδα, τον Σείριο και την Λύρα.

Πολλοί από τους Starseeds, τους Σπόρους των Άστρων, συχνά αισθάνονται μοναξιά αλλά και λαχτάρα να επιστρέψουν στο “σπίτι τους”, στον πλανήτη τους και την κοσμική γειτονιά του ηλιακού συστήματος από την οποία ήρθαν στην Γη.

Λατρεύουν τη μεταφυσική και την επιστημονική φαντασία και παρακολουθούν σειρές και ταινίες όπως τα Star Wars, ή το Star Trek, καθώς μοιάζουν να τους παρηγορεί, φέρνοντας μία νοσταλγία για την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όντας “εκτός συγχρονισμού”, η δυσκολία στη σχέση με τους ανθρώπους και τον κόσμο γύρω τους είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους, είναι μία κοινή εμπειρία μεταξύ των Starseeds: Είναι παλιές ψυχές, οι οποίες όμως δεν καταλαβαίνουν γιατί υπάρχει τόσος πόνος στον κόσμο, ούτε γιατί ο κόσμος τον ανέχεται. Πολλοί αισθάνονται ότι έχουν μια αποστολή να εκπληρώσουν.

Η ευαισθησία τους στο φως, οι δυνατοί θόρυβοι που τους ενοχλούν, η τάση να αποφεύγουν τα μεγάλα πλήθη, το ενδιαφέρον τους για τον μυστικισμό και η δυσαρέσκιά τους στο να γίνουν οι παραδοσιακοί βαρετοί ακαδημαϊκοί, είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά των Starseeds.

Απολαμβάνουν το χρόνο τους μόνοι τους, βρίσκουν την ειρήνη και την παρηγοριά στη Φύση και πολλοί έχουν ιδιαίτερη αγάπη για τα δέντρα. Έλκονται από θεραπευτικά επαγγέλματα, πολλοί γίνονται δάσκαλοι και θεραπευτές.

Εκτιμάται ότι λιγότερο από το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι Starseeds, ενώ ιστορείται ότι έφτασαν σε τρία “κύματα”.

Το πρώτο κύμα ήρθε από τα άστρα στο χρονικό διάστημα από τη δεκαετία του 1950 μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’70. Αυτοί ήταν οι λεγόμενοι “Wayshowers”.

Το δεύτερο κύμα, συνήθως αποκαλούμενο “Indigo”, έφτασε στο διάστημα από τις αρχές της δεκαετίας του 80 μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 90, ενώ το τρίτο κύμα, τα “Κρυστάλλινα Παιδιά”, άρχισε να φτάνει στα τέλη του αιώνα.

Το πρώτο κύμα περιελάμβανε σχετικά μικρό αριθμό ψυχών, αλλά αυξήθηκε εκθετικά με τη δεύτερη και την τρίτη γενεά.

Στην συντριπτική τους πλειοψηφία, οι Σπόροι των Άστρων, παρουσιάζουν αμνησία, δεν θυμούνται το παρελθόν τους, αλλά βρίσκονται σε ένα είδος χειμερίας νάρκης όπου μοιάζουν να έχουν “προγραμματιστεί” για να «ξυπνήσουν» σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Αυτή η αφύπνιση μπορεί να είναι σταδιακή ή ξαφνική και έντονη. Μετά από αυτή την αφύπνιση, έχουν πλήρη σαφήνεια σχετικά με το σκοπό και την αποστολή τους που έχουν να φέρουν σε πέρας εδώ στη Γη.

Πρόκειται για μια ομάδα ψυχών που εξελίχθηκαν ιδιαίτερα και μερικές από τις αποστολές τους είναι η Ανάληψη, αλλά και γενικότερα να προσφέρουν βοήθεια στην ανθρωπότητα και τον πλανήτη, με την εξέλιξή τους. Να μεταφέρουν την κοσμική ενέργεια στην επιφάνεια της γης, για να αυξήσουν τη δονητική της συχνότητα. Να προσφέρουν ουράνια διδασκαλία και θεραπεία σε όσους το επιθυμούν.

Στην διάρκεια της ζωής τους ή/και της αποστολής τους έχουν χαρακτηριστεί με ονόματα όπως “Οικογένειες του Φωτός” και “Εκείνοι που Φέρουν το Φως”, αλλά και “Καταστροφείς του Συστήματος”, γιατί καταλαβαίνουν την εξαπάτηση και τον χειρισμό που συμβαίνει στον κόσμο και είναι εδώ για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να αναγνωρίσει την τυραννία κάτω από την οποία βρίσκεται και να διεκδικήσει την ελευθερία και την κυριαρχία τους.

Διαβάστε επίσης: Τα Όντα των Άστρων Είναι Εδώ. Η Ώρα Έφτασε. Η Πύλη Είναι Έτοιμη να Ανοίξει

diadrastika.com

loading...