27 ψυχικές ικανότητες που κατέχουν τα Παιδιά των Άστρων που σταδιακά ενεργοποιούνται και εκδηλώνουν

Λέγεται πως, με ένα μέρος τους εξωγήινο και με ένα ανθρώπινο, τα παιδιά των άστρων στάλθηκαν στην Γη για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της και για να κατοικήσουν σε αυτή. Ενσαρκωμένα εδώ με αδρανείς τις ψυχικές τους ικανότητες, πολλά από αυτά τα παιδιά ξεκίνησαν να δείχνουν σημάδια πως οι ψυχικές τους ικανότητες ενεργοποιούνται. Από την ανάμνηση μιας παλαιότερης ζωής μέχρι τις αναμνήσεις που έχουν από όταν ήταν σε επαφή με την εξωγήινη οικογένεια τους, οι ικανότητες που εκθέτουν αυτά τα παιδιά υπερβαίνουν αυτές που έχει ένας μέσος ενήλικας.

Διαβάστε επίσης: Η Αποστολή των StarSeeds (Παιδιά των Άστρων) στην Ανθρωπότητα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους αυτά τα παιδιά μπορούν να έρθουν στην Γη:

 • Με φυσική ενσάρκωση στην οποία το αίμα οδηγεί στην γενεσιολογία που απαιτείται για να δημιουργηθεί ένα παιδί των άστρων
 • Με γενετική σύνδεση ως αποτέλεσμα της επίσκεψης ενός γονέα σε ένα εξωγήινο πλοίο
 • Με συμφωνία ανάμεσα στην αυθεντική ψυχή του παιδιού και σε αυτή του αστεριού όταν το παιδί ήταν σε πολύ μικρή ηλικία
 • Με επίσκεψη του παιδιού σε μικρή ηλικία στο εξωγήινο πλοίο όπου το DNA του άλλαξε με την χρήση προχωρημένης τεχνολογίας

Αυτά τα παιδιά φέρνουν γνώση πέρα από αυτή που μπορούμε να φανταστούμε, ασχολούνται μαζί τους οι τομείς της επιστήμης, ψυχολογίας, ανάλυσης και η συνολική γνώση για το πώς ‘λειτουργούν τα πράγματα.’ Αυτά τα παιδιά είναι πιο χαρούμενα όταν συμμετέχουν σε δραστηριότητες μέσα στο σπίτι όπως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και η ανάγνωση καλών βιβλίων.

Διαβάστε επίσης: Το «Παιδί των Άστρων» που ο Πυθαγόρας ήρθε σε επαφή μαζί του

Έχουν φυσική ικανότητα στην χρήση και στην λύση προβλημάτων των πιο πολύπλοκων ηλεκτρικών συσκευών, συχνά επισκευάζοντας πράγματα μέσα στο σπίτι. Στο μέλλον της Νέας Γης, αυτά τα παιδιά θα είναι οι οδηγοί μας, βοηθώντας μας να συνδεθούμε με μια υψηλότερη συχνότητα, με επιπτώσεις σε κάθε ζωντανό πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη.

Σύμφωνα με τον Dr. Richard Boylan*, έναν επιστήμονα συμπεριφορισμού, καθηγητή ψυχολογίας και ανθρωπολόγο, αυτά τα παιδιά κατέχουν οποιαδήποτε από τις παρακάτω 27 ικανότητες:

 1. Αστρικά ταξίδια (Ταξίδια εκτός σώματος)
 2. Η επικοινωνία με διασταυρωμένα είδη (υβρίδια)
 3. Συμπίεση χρόνου ή διεύρυνση ( η ικανότητα να προκαλούν γεγονότα που διαρκούν περισσότερο ή λιγότερο χρόνο από ότι θα διαρκούσαν κανονικά )
 4. Υπερδιάστατη γνώση
 5. Η ικανότητα να διαβάζουν την αύρα των γύρω τους
 6. Διοχέτευση (η ικανότητα να χρησιμεύουν ως αγωγοί για κάποιον που δεν είναι παρόν για να επικοινωνήσουν μαζί του)
 7. Ψυχική θεραπεία
 8. Μαντικές ικανότητες ή μακρινή προβολή (η ικανότητα να βλέπουν πράγματα που θα γίνουν σε κάποια μακρινή χρονική στιγμή)
 9. Τηλεμεταφορά
 10. Επιδρούν στις ηλεκτρικές συσκευές όταν μπαίνουν σε κάποιο δωμάτιο (οι συσκευές ενεργοποιούνται ή απενεργοποιούνται ή χαλάνε)
 11. Βιογενετική θεραπεία
 12. Τηλεκίνηση
 13. Ανύψωση
 14. Κοινή συνείδηση
 15. Υψηλό επίπεδο διαίσθησης ( η ικανότητα ‘απλώς να ξέρουν κάτι’ χωρίς να τους το έχει πει κάποιος)
 16. Τηλεπάθεια (η ικανότητα να επικοινωνούν ψυχικά)
 17. Διατμηματική προβολή
 18. Επικοινωνία με ψυχική σύνδεση με τους αστρικούς οδηγητές
 19. Αόρατη δουλειά (η ικανότητα να κάνουν κάποιον ‘αόρατο’ ψυχικά)
 20. Η ικανότητα ‘λήψης’ πληροφοριών
 21. Προαίσθημα σε ανθρώπινες καταστροφές ή σεισμούς
 22. Εργασία προσαρμογής στην ενέργεια της γης
 23. Η ικανότητα να καλούν τον αστρικό οδηγητή κάποιου ή άλλους φύλακες
 24. Ψυχική διάγνωση (η ικανότητα να ‘διαβάζουν ’ το ενεργειακό πεδίο κάποιου)
 25. Πρόγνωση (γνώση για το μέλλον)
 26. Ψυχική επιρροή
 27. Επηρεάζουν εξ αποστάσεως κάποιον

Διαβάστε επίσης: Εξωγήινοι με γυναίκες κάνουν παιδιά υβρίδια, ισχυρίζονται οι ίδιες

Αυτά τα παιδιά είναι ξεχωριστές ψυχές και σημαντικό μέρος του μέλλοντος του πλανήτη μας. Καθώς οι ψυχικές τους ικανότητες ενεργοποιούνται ίσως μπερδευτούν ή καταπιεστούν στο να μάθουν πως διαχειριστούν τα καινούργια τους χαρίσματα. Θα απαιτείται η υποστήριξη και η ενθάρρυνση σας αυτό τον καιρό ώστε να τους επιτραπεί η πλήρης ανάπτυξη. Αν δείτε σημάδια που ίσως περιγράφουν το παιδί σας, θεωρήστε τον εαυτό σας ευλογημένο! Ενώ μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση στο να τα καταλάβετε και να έρθετε σε επαφή μαζί τους, να ξέρετε πως εκτιμούν τις απόψεις και την καθοδήγηση σας.

* Ο Δρ Richard Boylan είναι συγγραφέας των βιβλίων: «Star Kids: The Emerging Cosmic Generation», «Close Extraterrestrial Encounters», «Labored Journey to the Stars» και «Project Epiphany». Είναι πρόεδρος του Project Star Kids, Ltd, μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού προγράμματος για νέα και ώριμα Παιδιά των Άστρων (Star Seeds). Είναι επίσης Πρόεδρος της Ακαδημίας Στενής Επαφής Κλινικών Θεραπευτών (Academy of Clinical Close Encounter Therapists Inc.- ACCET), ενός μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού και ερευνητικού οργανισμού. Έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμα εργαστήρια για επαγγελματίες ψυχικής υγείας σχετικά με την εξειδικευμένη παροχή συμβουλών για τους εμπειρογνώμονες της επαφής των Επισκεπτών από τα Άστρα (Star Visitors). -d-

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μετάφραση: awakengr.com via evome.co / Image by AD_Images from Pixabay