Το Μήνυμα των Αγγέλων για να Αγγίξετε την 5η Διάσταση μέσα από την 3η

[20/05/2019 - 10:03]

Το Μήνυμα των Αγγέλων για να Αγγίξετε την 5η Διάσταση μέσα από την 3η

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το Μήνυμα των Αγγέλων για αυτή την εβδομάδα είναι απλό! Οι επιπλοκές, η σύγχυση και οι συγκρούσεις που συναντάτε καθημερινά, είναι κβαντικές εμπλοκές που σας κρατούν συνδεδεμένους στο πλέγμα του Μάτριξ, της πραγματικότητας της 3ης διάστασης. Ωστόσο, μπορεί να βγείτε και να αγγίξετε την 5η Διάσταση.

Ο χωροχρόνος της 3ης διάστασης είναι ένας τόπος αντίθετων άκρων όπου τα θετικά και τα αρνητικά φορτία μεταξύ των δύο πολικών δυνάμεων συγκρατούνται μαγνητικά και περιέχουν όλα όσα υπάρχουν μεταξύ των δύο πόλων. Δεν υπάρχει άλλο επίπεδο πραγματικότητας με τέτοια τεράστια αντίθεση ενώ η μαγνητική έλξη είναι τόσο ισχυρή σε αυτή τη διάσταση που είναι δύσκολο να ξεπεραστεί.

Η 5η Διάσταση (5Δ) είναι το επίπεδο του χωριχρόνου όπου κυριαρχεί η απλότητα λόγω της δόνησης της αρμονίας και της ισορροπίας που ενυπάρχει εκεί. Η πολικότητα που υπάρχει στην 5Δ είναι απλά ένα κλάσμα αυτού που βιώνετε στην 3η διάσταση.

Η 5η διάσταση μπορεί να προσεγγιστεί παρά την δική σας κατάσταση συνείδησης στην 3η διάσταση. Για να τα καταφέρετε πρέπει να απαλλαγείτε από την ακαταστασία του μυαλού, την απόσπαση της προσοχής, το χάος. Όλα αυτά είναι παρεμβολές και παρεκτροπές που κατατροπώνουν τη συνείδησή σας, κρατώντας σας κολλημένους μακριά από τις ανώτερες καταστάσεις συνείδησης.

Το Μήνυμα των Αγγέλων είναι να απλοποιήσετε συνειδητά τη ζωή σας με την σκόπιμη εκδήλωση της προσωπικής σας πραγματικότητας, στο υλικό, πνευματικό και ενεργειακό επίπεδο.

Θυμηθείτε ότι το «λιγότερο είναι περισσότερο» στην 5Δ. Αυτό είναι ένα επίπεδο συνείδησης όπου κάνετε λιγότερα, αλλά λαμβάνετε περισσότερα, δοκιμάζετε λιγότερα και απολαμβάνετε περισσότερα, προσπαθείτε λιγότερο και ζείτε περισσότερο.

Εσείς θα έχετε όλες τις ανάγκες σας να εμφανίζονται σε αυτό το νέο επίπεδο των 5Δ, στο οποίο εσείς ο ίδιος γίνεστε ουσιαστικά ο δημιουργός της διαδικασίας, χωρίς περιπλοκότητες και χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις.

Ήρθε η ώρα, να προγραμματίσετε τις ιδέες σας για τον τρόπο που τα πράγματα θέλετε να δουλέψουν, να ανακατασκευαστούν με εσάς τον ίδιο να δημιουργεί και εκδηλώνει όλα αυτά που θέλει.

Δουλέψτε μαζί με τις δυνάμεις του Σύμπαντος και επιτρέψτε τους να δουλεύουν μαζί σας και όχι εναντίον σας. Είναι ένας τόπος όπου για να τα καταφέρεται πρέπει να σπάσετε τα εμφυτεύματα σκέψης και τα βαρίδια που σας κρατούν ομήρους στα παλιά συστήματα πεποιθήσεων.

Έχετε ήδη μάθει να «σερφάρετε στο διαδίκτυο», τώρα είναι η ώρα να εξερευνήσετε και τη ροή του σύμπαντος.

Απόδοση: diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ